Prøvetime med personlig træner i københavn

Er du klar på en gratis og uforpligtende prøvetime?

Med en prøvetime kan du møde din træner og høre mere om forløbet, inden du beslutter om det er det helt rigtige for dig.

Book din prøvetime herHvad er en prøvetime?

5/5 stjerner på Trustpilot

Vores klienter

Prøvetime med en personlig træner

Hvad er en gratis prøvetime?

En gratis prøvetime er helt uforpligtende og koster ingenting. At få hjælp fra en personlig træner er en stor beslutning. Selvom vi kan hjælpe dig med at nå dine mål, er det også vigtigt at der er god kemi mellem dig og din træner. Det skal føles helt rigtigt for dig, og det er vigtigt at du føler, at vi forstår hvem du er, og hvad dine mål er.

Derfor tilbyder vi en prøvetime, så du kan møde din træner, se vores private center, høre mere om forløbet og vigtigst af alt – mærke efter, om det er det helt rigtige for dig.

Få en gratis prøvetime med personlig træner

Hvordan foregår en prøvetime?

Når du kommer ind til en gratis prøvetime, vil du komme ind til en indledende samtale. Her møder du din træner, som også er diætist og vanecoach. Til den indledende samtale kan du fortælle mere om dig selv, og dine drømme og stille alle de spørgsmål du vil. Din træner fortæller mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, hvordan det foregår og hvordan et forløb kunne se ud i forhold til dine behov og ønsker. 

Til prøvetimen vil du også få personlig træning i dit helt eget private træningsrum. Her kan du få en fornemmelse af, hvad personlig træning er og om det er den rigtige løsning for dig. Når din træning er overstået, kan du bade gratis, hvor du frit kan benytte håndklæder og sæbe mm.

  Book en prøvetime

  Er du klar til en prøvetime? eller har du spørgsmål til vores forløb? Tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig!

  Ring til os på:

  +45 53 53 35 53

  Daniel Knaap

  Ejer og personlig træner hos Knaap

  Udfyld formularen

  Vi forsøger at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

  6 + 8 =

  SET OG OMTALT HER

  Ofte stillede spørgsmål

  Du er kommet en lang vej ved at nå hertil og overvejer en personlig træner, diætisk og kostvejleder og har muligvis nogle spørgsmål.

  Hvor ligger Knaap?

  Knaap ligger i flotte nye lokaler i Valby og på Østerbro. Begge placeringer ligger tæt på offentlig transport og tilbyder gratis parkering ved centrene. 

  Hvad koster en prøvetime?

  En prøvetime er helt gratis. Du kan kontakte os angående en gratis prøvetime her: Gratis prøvetime.

  Hvad koster et forløb?

  Det er meget forskelligt og afhænger af dine behov. Du kan finde de forskellige pakker her. Husk at vi tilbyder opdeling af betalinger, så du kan betale dit forløb over flere gange.

  Kan man opdele sin betaling?

  Ja. Man kan sagtens opdele sin betaling i flere rater. Dette aftaler du blot med os, når du opstarter dit forløb.

  Er Knaap et online forløb?

  Nej. Et forløb hos Knaap er snarere det modsatte. Vi går op i at lave det bedste og mest personlige forløb til dig – og derfor foregår hele forløbet ved fysisk fremmøde i vores private center i Valby, København. 

  Har alle trænere videregående uddannelse?

  Hos Knaap får du meget mere, end bare en personlig træner. Vi har alle videregående uddannelser, som betyder at du altid får en topprofessionel træner med høj faglighed og viden indenfor træning, ernæring og sundhed.

  Kan man bruge sin sundhedsforsikring?

  Hos Knaap er vi professionelle sundhedsuddannede, der er kendt for at yde kost- og sundhedsvejledning af høj kvalitet, med stor succes. Derfor har vi et samarbejde med mange sundhedsforsikringer i Danmark. Klik her og læs mere om sundhedsforsikringer hos Knaap.

  Kan man træne to sammen i et forløb?

  Ja. Efter stor efterspørgsmål har vi sammensat et forløb, hvor du kan træne med en ven. Klik her for at se mere.

  Kan man godt aflyse sin træningstid?

  Vi forsøger altid at være fleksible. Hvis man er blevet syg eller bliver man forhindret til en booked tid, kan man derfor altid rykke eller aflyse den, helt op til 36 timer før din aftale. Aflyses din træningstid indenfor 36 timer op til din aftale, er det på egen regning. Vi gør sådan fordi, vi ellers ikke kan nå at booke en ny tid ind, med så kort varsel.

  Har i flere centre?

  Ja , vi er et center på Østerbro og et center i Valby.

  Ofte stillede spørgsmål til Knaap

  Har du andre spørgsmål?

  Vi står klar til at besvare ethvert spørgsmål og glæder os til at høre fra dig.

  Har du en sundhedsforsikring?

  Da vi er kliniske diætister, kan du få dækket store dele af dit forløb med sygeforsikringen Danmark eller din private sundhedsforsikring. Vi anbefaler, at du kontakter os, for at høre mere om hvordan det foregår og du kan få tilskud.