Læs Michelles fantastiske historie

Med personlig træning og kostvejledning, har Michelle tabt sig 40 kg – og har nu holdt sit vægttab i over 2 år.

”Grunden til, at jeg lige siden har kunne holde en stabil vægt, er fordi jeg, i min træning og vejledning, fik de værktøjer der skulle til – både kostmæssigt og træningsmæssigt. Men også sådan, at jeg kunne inkorporere rigtige mange af de ting, jeg lærte undervejs, i min hverdag”.

– Michelle, 21 år

Fik effektiv træning ind i hverdagen

Ligesom mange, havde hun brugt mange timer på ineffektiv træning og spildt sin tid. Men Michelle lærte hvordan hun skulle træne effektivt, for at skabe de bedste resultater og få det ind i hverdagen på en nem måde, der motiverede hende til at fortsætte.

Det betyder at Michelle faktisk udelukkende tabte fedt i sit forløb – og kom ud på den anden side i sit livs form. Styrketræning er nemlig et sublimt værktøj til vægttab og en sund livsstil herefter.

Hun lærte at lave alle øvelser korrekt, så hun var tryg, når hun skulle træne på egen hånd. Herudover blev hun faktisk også rigtig god til det – og det betyder at hun i dag helt automatisk er meget mere aktiv, end hun var før.

Det er ikke noget hun gør, fordi hun SKAL – hun gør det fordi det er en fast del af hendes hverdag, som giver hende en masse energi. Det holder hende vægtstabil.

I dag har Michelle tabt sig 40 kg og har værktøjerne til, at fortsætte en sund livsstil.

Michelle fik udarbejdet en skræddersyet kostplan, der passede til hendes hverdag, hvor hun kunne spise helt almindelig mad.

For Michelle var det vigtigt, at få ugentlig coaching og vejledning af professionelle. Sammen med skræddersyet kostplan og personlig træning, hjalp det hende til holdbare resultater.

Tabte sig, uden at sige farvel til livets fornøjelser

Michelle lærte hvordan hun skulle navigere i en sund livsstil og hvad hun skulle gøre for at skabe plads og mulighed for at spise god mad og hygge sig med veninderne i weekenden. Det er livskvalitet – og er en vigtig årsag til, at Michelle har kunne holde sit vægttab bagefter. Det er vigtigt at kunne spise almindelig mad, fordi det gør det nemt at indgå i de sociale fællesskaber – som betyder langt mere end man tror. På denne måde fik Michelle professionel hjælp til, at arbejde henimod en langt mere holdbar løsning. Hos KNAAP arbejder vi nemlig mere henimod en livsstilsændring, frem for en midlertidig kostomlægning. Ind med god mad og livskvalitet – ud med kedelig slankekost og dårlig trivsel.

Fik ugentlig vejning, kropsanalyse og professionel coaching

Når man skal tabe sig, handler det i høj grad om, hvad og hvordan man spiser, samt hvor aktiv man er. Men mange glemmer hvor meget det mentale fylder i et vægttab. Det fylder meget mere end man tror.

Michelle fik professionel vejledning og coaching én gang om ugen. Dette har været en central brik i et succesfuldt vægttab.

Når man skal omlægge sine vaner og sin livsstil generelt, er det en konstant øvelse mellem at praktisere, få resultater og reflektere. Kombinationen mellem professionel kostomlægning, implementering af mere træning og coaching, skaber rigtig gode vilkår for langt mere holdbare resultater.