Opnå en sundere livsstil gennem vores behandlinger med en personlig træner

Vi tilbyder diætetiske behandlinger kombineret med personlig træning.

Se vores udvalg af behandlinger

KAMPAGNE

KICKSTART DINE VANER PÅ KUN 4 UGER

Få hjælp til behandlinger– Personlig træning, kostvejledning og vanecoaching i én samlet løsning

Ønsker du professionel hjælp til at tabe fedt, bygge muskelmasse, blive stærkere, komme af med skader eller få mere energi – eller generelt få en sundere livsstil med behandlinger, der passer til din hverdag og holder resten af dit liv? Hos os får du din helt egen personlige træner, som også fungerer som din diætist og vanecoach. Vi tilbyder et kombinationsforløb med personlig træning og behandling af diverse tilstande såsom PCOS & PCO, stressbehandling, irritabel tyktarm (IBS) og meget mere.

Vi møder dig, hvor du er, og tilpasser dit personlige træningsforløb til dit niveau og dine behov. Her er der fokus på, at det bliver motiverende og sjovt at nå dine træningsmål.

Vi imødekommer dine behov, hvad enten det er personlig træning, behandling eller en kombination af begge. Vi hjælper dig med at sammensætte et personligt trænings- og behandlingsforløb, der passer til dig og din krop. Ingen kroppe er ens, og vi bevæger os forskelligt. Derfor er det vigtigt, at du træner på en måde, der passer til lige nøjagtigt dig – og det er her, vi kan hjælpe dig med både træning, kostvejledning og vanecoaching.

Vi lærer dig at skabe kontakt til din krop, så du får det optimale ud af den. I vores forløb kan du forvente at blive stærkere og komme i bedre form med en trænings- og kosttilgang, som du har lyst til at fortsætte med resten af livet.

Er vores trænings- behandlingsforløb for alle?

Vores forløb er for ALLE! Vi har både unge og ældre, studerende og direktører, og mange har enten trænet meget før eller aldrig prøvet træning før. Uanset hvilket niveau du er på, din alder eller dine målsætninger, skræddersyr vi altid individuelle træningsforløb, der passer til dig.

Som sundhedsfaglige tilbyder vi hjælp til diætbehandlinger og personlig træning på forskellige områder. Uanset om dit træningsmål er vægttab, styrketræning eller ændring af vaner, så er vi klar til at hjælpe dig med at skræddersy dit personlige træningsforløb.

En ældre dame får behandling og personlig træning med en personlig træner.

Hvad kan vi hjælpe dig med af behandlinger?

Når du starter et personligt træningsforløb hos Knaap, får du en professionel personlig træner, som også er klinisk diætist og specialiseret i vaner og adfærdsændringer.

Det handler om, at du opnår det resultat, du altid har drømt om, derfor tilpasser vi vores forløb efter dine individuelle behov og ønsker. Du har friheden til at vælge, om du vil inkludere personlig træning i din behandling, og prisen er den samme.

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige typer af behandlinger, vi tilbyder hos Knaap.

Knaaps koncept til behandlinger

Vægttab

Vil du gerne tabe dig? Vi kan hjælpe dig med et langtidsholdbart vægttab, tilpasset dig og din hverdag, hvor du får hjælp til kostvejledning, træning og vaneændring.

Medicinsk vægttab

Er du på vægttabsmedicin? Vi kan hjælpe dig med at omlægge vaner, kost og adfærd samt etablere faste motionsrutiner i din dagligdag, så du kan undgå tilbagefald efter vægttabet.

PCO & PCOS behandling

Har du PCO eller PCOS? Vi har sammensat et specifikt forløb, der kan hjælpe dig i livet med PCO/PCOS. Vi hjælper dig med vægttab gennem den rette kost, træning og vaneændring.

Stressbehandling

Kæmper du med stress i hverdagen? Du kan opnå meget ved at fokusere på kost, træning og livsstilsændringer. Derfor benytter mange vores populære forløb til stressbehandling.

Behandling for irritabel tyktarm (IBS)

Har du irritabel tyktarm? Med kostændringer, træning og coaching, kan du komme i bedring med din IBS. Start op på vores populære IBS-forløb i dag.

Behandling for type 2 diabetes

Har du type 2 diabetes? Med et personligt forløb kan vi hjælpe dig med din type 2 diabetes. Vi hjælper dig med den rette kost, træning og vaneændring.

Behandling for spiseforstyrrelser

Kæmper du med spiseforstyrrelse, forstyrret spisning eller madstress? Vi kan hjælpe dig med at skabe en bedre hverdag gennem coaching, vaneændring og eventuel træning.

Efterfødselstræning

Vil du tage styring i en sund hverdag efter fødslen? Start op på vores populære efterfødselsforløb med personlig træning, kostvejledning og vanecoaching.

Styrketræning

Vil du gerne have en stærk krop? Med den helt rette træning, tilpasset dig og dit niveau, kan vi hjælpe dig med at opnå en stærk krop og give dig værktøjer til at fortsætte.

Genoptræning

Vil du gerne overvinde smerte og skader? Vi kan hjælpe dig med at genopbygge din krop og give dig de nødvendige værktøjer til at fortsætte din rejse mod en tilværelse uden smerte.

Spar 25%– Træn med en ven og spar penge

Træn med en ven og nå jeres mål med en effektiv tilgang til kost og træning, der passer til jeres behov og ønsker.

Selvom I træner sammen, får I hver jeres helt egen kostplan og eget træningsprogram. Start jeres træning sammen nu og spar 25% hver!

Få tilskud til din behandling

Hvis du er medlem af Danmark eller har en sundhedsforsikring, kan du få dækket dele af din behandling hos os. Kontakter os gerne for at høre mere.

Hvad får du i dit behandlings- og personlige træningsforløb?

Vi sammensætter og skræddersyr altid vores trænings- og behandlingsforløb specielt til dig og dine behov, uanset hvad dine mål er – og om du er nybegynder eller øvet til træning.

Klik på videoen og lær mere om, hvordan vores forløb generelt fungerer.”

Jeg ændrede “træningsforløb og behandlingsforløb” til “trænings- og behandlingsforløb” for konsistens og læsbarhed. Jeg tilføjede også bindestrengen mellem “skræddersyr” og “altid” for at forbedre sammensætningen af sætningen.

Indledende samtale for priser på personlig træning

Indledende samtale

Dit forløb starter med en hel times samtale, hvor vi taler om dine mål, udfordringer og forventninger til dit forløb.

Personlig kostplan af diætist og kostvejleder

Personlig kostplan

Sammen udarbejder vi en kostplan, der passer til dine unikke behov. Den er designet til at passe ind i din hverdag med helt almindelig mad.

Pris på 1-til-1 træning i privat center

Træning i privat træningsrum

Du får din helt egen personlige træner og jeres helt eget private træningsrum. Her er der altid ro til at fokusere på dit niveau.

Ugentlig samtale og coaching inkluderet i prisen

Vanecoaching hver uge

Din træner er også vanecoach, der coacher dig til at opnå sunde vaner, så du skaber holdbare resultater og forbliver motiveret.

Derfor kan vi hjælpe dig med vores behandlinger hos Knaap

Slut med quick fixes

Vi tror hverken på slankekure, kalorietælling og andre hurtige løsninger. I stedet hjælper vi dig til resultater, der skal holde hele livet.

Træning i enerum

Kan du ikke lide at gå i fitnesscenter, fordi der er så mange andre? Hos Knaap træner du i enerum, afskåret fra alle andre.

100% personligt

I et forløb har du den samme vejleder, hele vejen igennem, da vi går op i et tæt og personligt samarbejde om at nå dine mål. 

Livs- og vaneændring

At nå holdbare resultater handler om livs- og vaneændringer. Derfor får du coaching én gang om ugen, så du både udvikler dig fysisk og mentalt. 

Evidensbaseret

Hos Knaap har vi videregående uddannelse indenfor kost, personlig træning og sundhed. Derfor tager vores vejledning afsæt i videnskab, og dét vi ved virker.

Støtte & motivation

Når du starter et forløb ses vi minimum én gang om ugen, derfor kan du forvente en konstant støtte og motivation, der hjælper dig til holdbare resultater. 

Anmeldelser og omtaler

Vi har haft succes med at hjælpe vores klienter med at opnå flotte resultater, herunder vægttab og andre personlige træningsmål. Du kan læse mere om vores fantastiske anmeldelser og vores klienters oplevelser med deres personlige træningsforløb hos os på Trustpilot.

Medieomtaler

Daniel Knaap, der står bag sundhedsmetoderne hos Knaap, er også kendt som sundhedsekspert i medierne. Daniel Knaap har blandt andet medvirket som ekspert på  "Fede Forhold", hvor han benyttede sin holistiske tilgang, som personlig træner, diætist og vanecoach. Daniel har også medvirket på P3, DR aftenshowet, og omtalt i diverse medier herunder BT og Ekstrabladet.