Efterfødselstræning i København

Vil du have din krop tilbage i form efter fødslen?

Træn i dit helt eget private træningsrum og tag baby med. Få en personlig træner der møder dig, hvor du er og viser dig vejen med en effektiv kost og træning, der giver resultater. 

Få en gratis prøvetime

Få dit eget træningsrum

Vi kan hjælpe dig med at nå dine mål, med en effektiv tilgang til kost og træning, der virker. Vores unikke koncept har allerede hjulpet mere end 2000 mennesker i mål, og vi står også klar til at hjælpe dig – uanset om du drømmer om et vægttab, en stærk krop eller mere energi og overskud i hverdagen.

SET OG OMTALT PÅ

Vores klienter 

Her kan du se hvad man kan opnå med vores forløb. Fælles er at vores klienter får en kombination af personlig træning, kostvejledning og vanecoaching.

Michelle, 20 år, tabte sig 40kg fedt

“Jeg startede hos Daniel (Træner hos Knaap) for lidt over et år siden, det var både nervepirrende og så spændende dengang, og er i dag noget jeg på ingen måde fortryder. Daniel er ikke bare den hyggeligste at være hos, men han formår virkelig at støtte dig og forklare dig alt hvad du behøver, for at lykkedes og nå dit mål”

– Michelle, 21 år

Sandie tabte sig hele 71 kg i sit forløb

“Daniel har hjulpet og støttet mig gennem mit 71 kg vægttab, som jeg stadig holder nu to år efter. Han har været en uvurderlig hjælp, som jeg klart kan anbefale, hvis man gerne vil have en kompetent og faglig dygtig diætist og træner i en pakke.”

– Sandie, 37 år

 Træning efter fødsel i københavn

Få en sund og stærk krop efter graviditeten 

Selvom dét at udvide familien er fantastisk i sig selv, er graviditet og fødsel en voldsomt stor udfordring for kroppen, både fysisk og mentalt. Man falder ud af de sædvanlige vaner og rutiner, og mange tager ofte på. De fleste oplever samtidig at få ondt i ryg, bækken eller knæ. Der sker hormonelle ændringer, imens der opstår søvnmangel og stress, hvor tiden og pladsen til sig selv bliver enormt mangelfuld. Derfor er det også utrolig svært at finde motivationen til at gøre noget, og få kost, træning og sunde vaner ind i hverdagen, fordi man er træt og udmattet. Hvis du sidder med netop disse følelser, er der heldigvis lys forude.

De fleste der kommer ind til os står i netop den situation, hvor det hele synes uoverskueligt og det er svært at komme i gang. Her møder vi dig præcis hvor du er, og hjælper dig med at få motivationen, overskuddet og energien tilbage. Vi viser dig vejen med en effektiv tilgang til kost og træning, der både giver resultater, og samtidig er nem og overskuelig. Du får coaching, støtte og motivation til at skabe sunde vaner, og komme ind i de rigtige rutiner, der giver dig en stærk og sund krop.

 Efterfødselstræning med personlig træner

Træn i private og trygge rammer, og tag baby med

Vi har lavet et helt unikt koncept, hvor du får dit helt eget private træningsrum med din egen personlige træner. Her kan du trygt have den lille med i intime og personlige rammer. Din personlige træner er også diætist og vanecoach, og derfor får du vejledning med den højeste faglighed, som er nødvendig efter fødslen og din situation.

Træning bliver tilpasset dit niveau, uanset om du er nybegynder eller øvet, og vi finder øvelser der passer bedst til din krop. Kosten bliver tilpasser dig og din hverdag, så den er nem og overskuelig at følge. Vi arbejder med en tilgang, hvor der er plads til at spise det hele, uden kedelige regler og restriktioner. Det må ikke være en slankekur, men en sund livsstil, du har lyst til at fortsætte med. Derfor får du også vanecoaching, som hjælper dig med at skabe holdbare sunde vaner, du kan fortsætte med resten af livet. 

  • Få dit eget private træningsrum og tag baby med
  • Få træningen personligt tilpasset dit niveau og dine behov
  • Få en effektiv træning og kost, der virker og giver resultater
  • Få værktøjer, viden og motivation til, at fortsætte på egen hånd

Kostvejledning af klinisk diætist

Få professionel vejledning i din sundhed

Du får altid en træner, der er veluddannet i sundhed, kost og træning. Din træner er nemlig også klinisk diætist, der kan hjælpe dig med at navigere i sundhedsjunglen. Der er nemlig meget misinformation, og efter din fødsel er det vigtigt, at du får den rette vejledning, som er tager afsæt i videnskab og derfor er en vejledning du kan stole på er rigtig. Som sundhedsuddannet kan vi hjælpe dig med at skabe holdbare sunde vaner efter fødslen. En anden fordel er, at du også kan blive dækket af din forsikring, fordi vi er statsautoriserede kliniske diætister.  

  • Få professionel sundhedsvejledning, du kan stole på
  • Få dækket dit forløb gennem forsikringen

Har du spørgsmål?

Kunne du tænke dig, at høre mere om vores forløb eller har du andre spørgsmål? Tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os.

Ring til os på:

+45 53 53 35 53

Personlig træner og diætist København

Dina

klinisk diætist hos Knaap

Udfyld formularen

Vi forsøger at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

Få tilskud gennem forsikringen

Er du medlem af Danmark eller har du en sundhedsforsikring? Så kan få dækket dele af dit forløb hos os. Kontakt os for at høre mere.

Træning efter fødsel i København

Hvordan fungerer et forløb?

Kunne du tænke dig, at høre mere om hvordan vores forløb med personlig træning, kostvejledning og coaching i København fungerer?

Det får du altid med

1) Indledende samtale

Dit forløb starter altid med en hel times samtale, hvor vi taler om dine mål, udfordringer og forventninger til dit forløb. Samtidig er det vigtigt at vi forstår hvem du er. Derfor bruger vi meget tid på at dykke ned i dit liv og din hverdag, så vi forstår dine behov og kan sammensætte et forløb der er 100% tilpasset dig. 
Til samtalen laver vi en personlig plan, der er realisitsk og passer til din hverdag, så du har de bedste forudsætninger for at få succes med dit forløb.

2) Personlig kostplan

En kostplan hos Knaap er ikke som de sædvanlige kostplaner, du kender. Med udgangspunkt i vores indledende samtale, har vi en god forståelse for, hvordan du gerne vil leve dit liv. Derfor er din plan sammensat, så den imødekomme din mål, men også så den passer til dine unikke behov. Den er sammensat til at hænge sammen med din hverdag, så det bliver nemt og overskueligt at følge. Samtidig skal du hverken tælle kalorier, eller veje din mad. Faktisk vil vi gerne vise dig en tilgang, hvor du kan fortsætte med at spise helt almindelig mad, hvor der også er plads til at leve. Hvis det skal være holdbart, skal du ikke skære alt fra – i stedet hjælper vi dig med at skabe en fornuftig struktur, der passer til dine mål. Planen går hånd i hånd med vanecoaching, så du får en masse gode værktøjer, du kan benytte i dagligdagen. Når du først har fået ændret på dine vaner, og du trives med de ting du gør, er det automatisk også noget, du har lyst til at fortsætte med. Det er hele målet med et forløb hos Knaap. 

3) Personlig træning i dit eget private træningsrum

Alle dine træningstimer foregår i rolige rammer i vores private centrr. Her vil du få personlig træning, i dit helt eget private træningsrum, uden forstyrrelser fra andre. Vi har valgt at gøre det sådan, så der er 100% fokus på dig igennem hele din træning. Her vil du lære at træne korrekt, så du får det maksimale ud af din træning. Du lærer en masse effektive øvelser og teknikker, der passer til din krop. Hvis du vil læse mere om personlig træning hos Knaap, kan du trykke her.

Du kan frit vælge imellem vores centre i Valby eller på Østerbro.

Se vores center på Østerbro her ,  og vores center i Valby her .

4) Ugentlig måling, kostvejledning og vanecoaching

Vi holder en ugentlig samtale, hvor du får en fuld kropsanalyse og måler dine fremskridt. Her sætter vi hele tiden nye mål, så du skaber resultater og holder dig motiveret. Herudover taler vi om hvordan ugen er gået, og introducerer nye værktøjer, som du kan øve dig på derhjemme. Din træner er også vanecoach, som løbende hjælper dig med at skabe holdbare sunde vaner, et skridt ad gangen. Du kan læse mere om, hvordan vanecoaching fungerer hos Knaap, ved at trykke her.

5) Personlig træner, diætist og vanecoaching i én

Hos Knaap går vi op i høj faglighed. Din træner er altid veluddannet i træning, ernæring, sundhed og vaneændringer. Derfor får du en coach, der kan hjælpe dig med alle de vigtige aspekter af sundhed, så dit forløb ikke bare bliver et quickfix, men noget du kan tage med dig, resten af livet. 

Læs mere om Efterfødselstræning i København

Klik på nedenstående afsnit for at læse mere om hvert punkt.

Hvornår må man træne igen efter fødsel?

Det anbefales generelt, at du venter cirka 6 uger efter en vaginal fødsel og cirka 8-12 uger efter en kejsersnit, før du begynder at træne igen. Dette giver kroppen tid til at restiturere og hele. Men du bør altid tale med din læge eller jordemoder, hvis du er usikker på om du må træne, da det kan variere afhængigt af din individuelle situation og helbredstilstand. Når du begynder at træne, er det desuden vigtigt at starte stille og roligt ud, og finde et tempo og niveau, der tager udgangspunkt i din krop og situation. Det er netop dét en personlig træner kan hjælpe dig med.

Kan man have baby med til træningen?

Da vi er et privat center, har vi skabte trygge rammer til at have dit barn med. Det er ikke som det kommercielle fitnesscenter, du kender, hvor der deværre ofte er uro, larm og alt for mange mennesker. Når du er i et forløb, får du desuden dit helt eget private træningsrum, hvor der ikke er andre tilstede samtidig. Det er kun dig og din træner, og her er der også mulighed for at have baby med. Vi har skabt et miljø hvor der er ro og tryghed til dig og dit barn.

Hvor ofte træner man?

Det er muligt at træne 1, 2 eller 3 gange om ugen, afhængig af dit behov og din situation. De fleste træner to gange om ugen, og det er også her vi ser de bedste resultater. Når du vælger en pakke, fungerer dine antale gange som klip. Har du en pakke med 16 gange, og træner 2 gange om ugen, vil dit forløb række sig over 2 måneder.

Hvordan fungerer træningen og vejledningen?

Når du kommer ind til træning, starter vi altid med en opfølgende samtale. Her taler vi om hvordan det er gået, du får en kropsanalyse, som vi gennemgår sammen, så du kan følge med i din udvikling. Vi taler om hvad der er gået godt, og hvad der har været udfordrende. Her finder vi sammen nogle nye justeringer i kosten, eller strategier og værktøjer, som du kan tage med dig hjem og øve på. De opfølgende samtaler finder sted én gang om ugen, hvorefter vi træner. Til træningen lærer vi dig en masse gode og effektive øvelser, der passer til din krop og niveau, så det bliver sjovt og motiverende. Vi sørger for at presse dig til dit potentiale, uden det bliver en dårlig oplevelse. Hver gang går du herfra med en succesoplevelse og et skridt nærmere dine mål.

Hvor ligger vores klinikker?

Vi har private klinikker i Valby og på Østerbro, hvor vi byder velkommen i trygge rammer.

Hvad koster det?

Ingen forløb er ens, og derfor koster vores forløb sjældent det samme. Med sygesikring Danmark kan du få dækket op til 250 kr. pr samtale og helt op til 1650 kr om året. Hvis du har en sundhedsforsikring, kan du få ofte få dækket hele dit forløb, uden du skal betale noget selv. Kontakt os her, og find ud af om du kan få dækning.