Genoptræning og kost – Din vej til en smertefri og aktiv hverdag!

Er du træt af smerter? Få den hjælp, du har brug for, og start din vej til en smertefri krop!

Få en gratis prøvetime

Genoptræning af smerter og skader– Kom hurtigt tilbage til hverdagen med vores forløb

Kom i balance med vores skræddersyede genoptræningsforløb!

Har du længe kæmpet med smerter eller skader, der forringer din livskvalitet? Lad vores team af eksperter inden for personlig træning og diætistbehandling hjælpe dig med at genoprette din styrke og bevægelighed, så du kan leve frit og smertefrit.

Vores forløb i genoptræning er skræddersyet til dine individuelle behov og mål. Vores erfarne trænere vil guide dig gennem sikre og effektive øvelser, der hjælper dig med at genopbygge styrke, stabilitet og bevægelighed efter smerter og skader.

Men vi stopper ikke der. Vores kostvejledning med en dygtig diætist vil sikre, at din krop får den næring, den har brug for til at hele og styrkes optimalt. Vi fokuserer på en holistisk tilgang, der ikke kun adresserer dine fysiske behov, men også din mentale og følelsesmæssige trivsel.

Vores vanecoach vil støtte dig gennem processen med at ændre vaner og skabe en sund livsstil, der støtter din helbredelse og langsigtede velvære.

Lad os hjælpe dig med at komme tilbage til dit bedste selv. Kontakt os i dag for at starte din rejse mod smertefrihed og optimal sundhed! Du kan også book en gratis prøvetime for at fornemme om et forløb med en personlig træner hos os er noget for dig.

Personligt 1-til-1 genoptræningsforløb

Vi har sammensat et 100% personligt genoptræningsforløb til dig, hvor du får din helt egen personlige træner, diætist og vanecoach i én løsning. Få et målrettet 1-til-1 forløb med din egen faste sundhedsfaglige personlig træner, i vores private sundhedscenter i Valby og på Østerbro, København.

Få en sundere livsstil med kostvejledning af diætist

1-til-1 personlig træning

Få din helt egen personlige træner i dit eget private træningsrum. Vi tilpasser alt til dit niveau og viser dig hvordan træning bliver effektivt, sjovt og motiverende.

Et sundt vægttab giver mere energi og bedre livskvalitet

1-til-1 kostvejledning

Få professionel kostvejledning af din egen kliniske diætist. Din træner er også diætist, og  skræddersyer kost til dine behov, så det bliver nemt, overskueligt, og passer til din hverdag.

Stærkere krop kombineret med tab af vægt

1-til-1 vanecoaching

Hos os får du altid målrettet vanecoaching og værktøjer til holdbare resultater, både fysisk og mentalt. Vi hjælper dig til en en sund livsstil i balance og gode vaner, der holder resten af livet.

Du kan trygt begynde din genoptræning hos Knaap!

Slut med quick fixes

Vi tror hverken på slankekure, kalorietælling og andre hurtige løsninger. I stedet hjælper vi dig til resultater, der skal holde hele livet.  

Træning i enerum

Kan du ikke lide at gå i fitnesscenter, fordi der er så mange andre? Hos Knaap træner du i enerum, afskåret fra alle andre.

100% personligt

I et forløb har du du den samme vejleder, hele vejen igennem dit forløb, da vi går op i et tæt og personligt samarbejde, om at nå dine mål. 

Livs- og vaneændring

At nå holdbare resultater handler om livs- og vaneændringer. Derfor får du coaching én gang om ugen, så du både udvikler dig fysisk og mentalt. 

Evidensbaseret

Hos Knaap har vi videregående uddannelse indenfor kost, træning og sundhed. Derfor tager vores vejledning afsæt i videnskab og dét vi ved virker.

Støtte & motivation

Når du starter et forløb ses vi minimum én gang om ugen og derfor kan du forvente en konstant støtte og motivation, der hjælper dig til holdbare resultater. 

Spar 25%– Træn med en ven og spar penge

Træn med en ven og nå jeres mål med en effektiv tilgang til kost og træning, der passer til jeres behov og ønsker.

Selvom I træner sammen, får I hver jeres helt egen kostplan og eget træningsprogram. Start jeres træning sammen nu og spar 25% hver!

Få tilskud til diætist gennem sundhedsforsikringen

Er du medlem af Danmark eller har du en sundhedsforsikring, så kan få dækket dele af dit forløb hos os. Kontakter os gerne for at høre mere.

Ofte stillede spørgsmål til Knaap

Har du spørgsmål?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgmål om vores genoptræningsforløb, tilskud til diætist, gratis prøvetime eller andre spørgsmål. Ring gerne eller kontakte os via e-mail. Vi står klar til at besvare på dine spørgsmål.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Anmeldelser og omtaler

Vi har haft succes med at hjælpe vores klienter med at opnå flotte resultater, herunder genoptræning, styrketræning, vægttab og andre personlige og sundhedsmæssige træningsmål. Du kan læse mere om vores fantastiske anmeldelser og vores klienters oplevelser med deres personlige træningsforløb hos os på Trustpilot.

Medieomtaler

Daniel Knaap, der står bag sundhedsmetoderne hos Knaap, er også kendt som sundhedsekspert i medierne. Daniel Knaap har blandt andet medvirket som ekspert på  "Fede Forhold", hvor han benyttede sin holistiske tilgang, som personlig træner, diætist og vanecoach. Daniel har også medvirket på P3, DR aftenshowet, og omtalt i diverse medier herunder BT og Ekstrabladet.  

Klar på en gratis prøvetime?

Vi forstår, hvis du har spørgsmål og gerne vil mærke efter, om et forløb hos Knaap er det rette for dig. Derfor tilbyder vi altid en helt gratis og uforpligtende prøvetime.