Opnå frihed fra smerter og start din rejse med genoptræning

Er du træt af smerter? Få den hjælp, du har brug for, og start din vej til en smertefri krop!

Få en gratis prøvetime

Genoptræning af smerter og skader

Kom hurtigt tilbage til hverdagen med vores  skræddersyede genoptræningsforløb!

Har du længe kæmpet med smerter eller skader, der forringer din livskvalitet? Lad vores team af eksperter inden for personlig træning og diætistbehandling hjælpe dig med at genoprette din styrke og bevægelighed, så du kan leve frit og smertefrit.

Vores forløb i genoptræning er skræddersyet til dine individuelle behov og mål. Vores erfarne trænere vil guide dig gennem sikre og effektive øvelser, der hjælper dig med at genopbygge styrke, stabilitet og bevægelighed efter smerter og skader.

Men vi stopper ikke der. Vores kostvejledning med en dygtig diætist vil sikre, at din krop får den næring, den har brug for til at hele og styrkes optimalt. Vi fokuserer på en holistisk tilgang, der ikke kun adresserer dine fysiske behov, men også din mentale og følelsesmæssige trivsel.

Vores vanecoach vil støtte dig gennem processen med at ændre vaner og skabe en sund livsstil, der støtter din helbredelse og langsigtede velvære.

Lad os hjælpe dig med at komme tilbage til dit bedste selv. Kontakt os i dag for at starte din rejse mod smertefrihed og optimal sundhed! Du kan også book en gratis prøvetime for at fornemme om et forløb med en personlig træner hos os er noget for dig.

Personligt 1-til-1 genoptræningsforløb

Vi har sammensat et 100% personligt genoptræningsforløb til dig, hvor du får din helt egen personlige træner, diætist og vanecoach i én løsning. Få et målrettet 1-til-1 forløb med din egen faste sundhedsfaglige personlig træner, i vores private sundhedscenter i Valby og på Østerbro, København.

Få en sundere livsstil med kostvejledning af diætist

1-til-1 personlig træning

Få din helt egen personlige træner i dit eget private træningsrum. Vi tilpasser alt til dit niveau og viser dig hvordan træning bliver effektivt, sjovt og motiverende.

Et sundt vægttab giver mere energi og bedre livskvalitet

1-til-1 kostvejledning

Få professionel kostvejledning af din egen kliniske diætist. Din træner er også diætist, og  skræddersyer kost til dine behov, så det bliver nemt, overskueligt, og passer til din hverdag.

Stærkere krop kombineret med tab af vægt

1-til-1 vanecoaching

Hos os får du altid målrettet vanecoaching og værktøjer til holdbare resultater, både fysisk og mentalt. Vi hjælper dig til en en sund livsstil i balance og gode vaner, der holder resten af livet.

Hvorfor du trygt kan begynde din genoptræning hos Knaap!

Slut med quick fixes

Vi tror hverken på slankekure, kalorietælling og andre hurtige løsninger. I stedet hjælper vi dig til resultater, der skal holde hele livet.  

Træning i enerum

Kan du ikke lide at gå i fitnesscenter, fordi der er så mange andre? Hos Knaap træner du i enerum, afskåret fra alle andre.

100% personligt

I et forløb har du du den samme vejleder, hele vejen igennem dit forløb, da vi går op i et tæt og personligt samarbejde, om at nå dine mål. 

Livs- og vaneændring

At nå holdbare resultater handler om livs- og vaneændringer. Derfor får du coaching én gang om ugen, så du både udvikler dig fysisk og mentalt. 

Evidensbaseret

Hos Knaap har vi videregående uddannelse indenfor kost, træning og sundhed. Derfor tager vores vejledning afsæt i videnskab og dét vi ved virker.

Støtte & motivation

Når du starter et forløb ses vi minimum én gang om ugen og derfor kan du forvente en konstant støtte og motivation, der hjælper dig til holdbare resultater. 

Mærk efter om en personlig træner er noget for dig?

Vi forstår, at det kan være et stort skridt at få en personlig træner og diætist.

Start med en gratis og helt uforpligtende prøvetime, så du kan møde din personlige træner, høre mere om forløbet og finde ud af, om det er det helt rigtige for dig.

Book en gratis prøvetime inden du beslutter dig!

Spar 25%– Træn med en ven og spar penge

Træn med en ven og nå jeres mål med en effektiv tilgang til kost og træning, der passer til jeres behov og ønsker.

Selvom I træner sammen, får I hver jeres helt egen kostplan og eget træningsprogram. Start jeres træning sammen nu og spar 25% hver!

Få tilskud til diætist gennem sundhedsforsikringen

Er du medlem af Danmark eller har du en sundhedsforsikring, så kan få dækket dele af dit forløb hos os. Kontakter os gerne for at høre mere.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Du er kommet en lang vej ved at nå hertil og overvejer en personlig træner, som også er klinisk diætist og vanecoach hos Knaap. I dette afsnit om FAQ får du svar på eventuelle spørgsmål, som du måske stadig sidder inde med. Klik på nedenstående afsnit for at få svar på hvert spørgsmål.

Hvad koster et personligt træningsforløb?

Det er meget forskelligt og afhænger af dine behov. Vi tilbyder pakkeløsninger, en lille pakke, medium pakke og stor pakke. Vores priser starter fra 2.995 kr.

Husk at vi tilbyder opdeling af betalinger, så du kan betale dit personlige træningsforløb over flere gange. Dette aftaler du blot med os, når du opstarter dit forløb.

→ Se vores priser

Med Sygesikringen Danmark kan du få dækket op 2.100 kr. om året.

Hvis du har en sundhedsforsikring, kan du få ofte få dækket hele dit forløb, uden du skal betale noget selv. Kontakte os, og find ud af om du kan få dækning, eller læs mere om tilskud og forsikring.

Hvad får jeg i et personligt træningsforløb hos Knaap?

I et personligt træningsforløb starter du med en hel times indledende samtale, hvor vi gennemgår din kost og din hverdag, sætter mål og laver kropsanalyse med fuld gennemgang. Ud fra samtalen laver vi en personlig kostplan.

Herfra planlægger vi opfølgende sessioner, hvor vi først laver opfølgende målinger, hvor du får vanecoaching og vejledning. I forlængelse af sessionen går vi i gang med personlig træning, i dit eget private træningsrum, uden forstyrrelser fra andre.

Din træning er tilpasset 100% til dig, dit niveau og behov. Vi tager højde for eventuelle skader og udfordringer, og forsøger at hjælpe dig ud af dem. Du lære også, hvordan du skal træne korrekt, og lærer hvordan du skal fortsætte de sunde vaner resten af livet.

Kan man opdele sin betaling?

Ja. Man kan sagtens opdele sin betaling i flere rater. Dette aftaler du blot med os, når du opstarter dit forløb.

Kan man bruge sin sundhedsforsikring?

Hos Knaap er vi professionelle sundhedsuddannede, der er kendt for at yde kost- og sundhedsvejledning af høj kvalitet, med stor succes. Derfor har vi et samarbejde med mange sundhedsforsikringer i Danmark. Læs mere om sundhedsforsikringer hos Knaap.

Hvor mange gange om ugen kan jeg træne?

Dette afhænger af dine målsætninger og behov. Vores klienter træner ofte 1-3 gange om ugen, hvor de fleste vælger 2 gange om ugen. Vi anbefaler også 2 gange om ugen, for de bedste resultater.

Kan man godt aflyse sin træningstid?

Vi forsøger altid at være fleksible. Hvis man er blevet syg eller bliver man forhindret til en booked tid, kan man derfor altid rykke eller aflyse den, helt op til 36 timer før din aftale. Aflyses din træningstid indenfor 36 timer op til din aftale, er det på egen regning. Vi gør sådan fordi, vi ellers ikke kan nå at booke en ny tid ind, med så kort varsel.

Hvem er Knaap?

Knaap er sundhedshuse, med veluddannede sundhedsprofessionelle. En coach hos Knaap er både diætist, vanecoach og personlig træner. Derfor får du hjælp hele vejen rundt, og får tilpasset en personlig løsning, der er realistisk i forhold til dig, dit liv og din hverdag.

Har alle trænere videregående uddannelse?

Hos Knaap får du meget mere, end bare en personlig træner. Vi har alle videregående uddannelser, som betyder at du altid får en topprofessionel træner med høj faglighed og viden indenfor træning, ernæring og sundhed.

Hvor ligger Knaaps sundhedscentre?

Knaap ligger i flotte nye lokaler i Valby og på Østerbro. Her træner du altid 1-til-1 med din træner, uden forstyrrelser. Her træner du altid 1-til-1 med din træner, uden forstyrrelser.

Hvordan kommer jeg i gang?

Der er flere måder at komme i gang på. De fleste vil gerne starte med en samtale, og nogle vælger en gratis prøvetime, hvor de kommer ind og prøver personlig træning. Det er en helt gratis og uforpligtende mulighed for at møde din diætist og personlige træner, lære mere om forløbet og vurdere, om det er det rette for dig.  Udfylde vores kontaktformular, som det første skridt, så kan du høre mere om.

Ofte stillede spørgsmål til Knaap

Har du andre spørgsmål?

Kontakt os endelig, hvis du spørgmål om vores genoptræningsforløb, tilskud til diætist, gratis prøvetime eller andre spørgsmål. Ring gerne eller kontakte os via E-mail. Vi står klar til at besvare på dine spørgsmål.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Anmeldelser og omtaler

Vi har haft succes med at hjælpe vores klienter med at opnå flotte resultater, herunder genoptræning, styrketræning, vægttab og andre personlige og sundhedsmæssige træningsmål. Du kan læse mere om vores fantastiske anmeldelser og vores klienters oplevelser med deres personlige træningsforløb hos os på Trustpilot.

Medieomtaler

Daniel Knaap, der står bag sundhedsmetoderne hos Knaap, er også kendt som sundhedsekspert i medierne. Daniel Knaap har blandt andet medvirket som ekspert på  "Fede Forhold", hvor han benyttede sin holistiske tilgang, som personlig træner, diætist og vanecoach. Daniel har også medvirket på P3, DR aftenshowet, og omtalt i diverse medier herunder BT og Ekstrabladet.  

Klar på en gratis prøvetime?

Vi forstår, hvis du har spørgsmål og gerne vil mærke efter, om et personligt træningsforløb hos Knaap er det rette for dig. Derfor tilbyder vi altid en helt gratis og uforpligtende prøvetime.