Behandling for irritabel tyktarm i København

Døjer du med irritabel Tyktarm?

Start et personligt og målrettet forløb, med kost og træning, der kommer irritabel tyktarm til livs og giver dig livskvaliten tilbage. 

Book en uforpligtende samtale

Hvad er Irritabel tyktarm?

Hvad er IBS?

Irritabel tyktarm kendes også som IBS (Irritable bowel syndrome), og er en kronisk tilstand, som op mod 15% af den danske befolkning forventes at have. Livet med IBS kan være enormt invaliderende, fordi IBS påvirker fordøjelsessystemet, og giver forskellige symptomer, herunder mavesmerter, oppustethed, diarré, forstoppelse, øget luft i maven og generelt ubehag. 

Diagnosen IBS stilles ud fra noget der kaldes ROM III-kriterierene, hvor man undersøger symptomernes omfang og hyppighed.

Der findes mange forskellige behandlingstiltag ved IBS, som kan gøre hverdagen langt bedre og øge livskvaliteten. Her kan kost og bevægelse spille en vigtig rolle, og hjælpe til at reducere eller fjerne symptomerne ved IBS.        

Få behandling for irrtiabel tyktarm

Sådan hjælper vi dig med at behandle din IBS

Kost og træning kan have en positiv indvirkning 

 

  • Få støtte og professionel hjælp til at forstå din situation
  • Få værktøjer og strategier til at finde ro og håndtering
  • Bliv mødt med forståelse, i trygge rammer

Har du spørgsmål?

Kunne du tænke dig, at høre mere om vores forløb eller har du andre spørgsmål? Tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os.

Ring til os på:

+45 53 53 35 53

Personlig træner og diætist København

Dina

klinisk diætist hos Knaap

Udfyld formularen

Vi forsøger at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

Læs mere om forstyrret spisning og spiseforstyrrelser

Klik på nedenstående afsnit for at læse mere om hvert punkt.

Hvad er en spiseforstyrrelse?

Grænsen for hvornår forstyrret spisning kan diagnosticeres som en spiseforstyrrelse er lidt sløret. På trods af, at der findes officielle diagnosekriterier for spiseforstyrrelser, kan kriterierne nemlig udelukke dem, hvor symptomerne ikke er ekstreme nok til at blive diagnosticeret. Forud for en spiseforstyrrelse ligger der dog ofte forstyrret spisning, som et slags forstadie. En spiseforstyrrelse vil typisk vise sig i en form, hvor den er så altoverskyggende at tankerne om mad viser sig, som tvangslignende tanker, der kan være umulige at ignorere lige meget, hvor slemt det går ud over kroppens helbred. 

Hvor mange spiseforstyrrelser findes der?

Diagnosekriterierne skelner mellem anorexia nervosa, bulimia nervosa og binge eating disorder. Der er dog ikke unormalt, at man med en spiseforstyrrelse, kan svinge mellem de forskellige typer af spiseforstyrrelser. Derfor diagnosticeres mange også med enten atypisk anorexia nervosa eller atypisk bulimia nervosa. 

Hvordan hjælper vi med spiseforstyrrelser?

Hos Knaap er vi uddannede kliniske diætister og kostvejledere med erfaring indenfor behandling af spiseforstyrrelser. Vi arbejder ikke ud fra fastsatte krav om vægtøgning eller faste krav om at skulle følge en kostplan, men arbejder i stedet ud fra en klientcentreret tilgang, hvor du er i fokus. 

For os er det vigtigt at du, på trods af en spiseforstyrrelse, ikke bliver puttet i kasser, som du skal passe ind i, men i stedet får en hjælp, der passer til dig. Vi guider og støtter dig til en større forståelse af din spiseforstyrrelse, og hvad den hjælper dig med at håndtere i dit liv. 

Spiseforstyrrelsen er ofte en måde en håndtere uro og svære følelser på, og hvis vi kan forstå, hvad spiseforstyrrelsen hjælper dig med at mestre i dit liv, så bliver det nemmere at vurdere, hvilke strategier du i stedet kan læne dig op af.   

Hvor ligger vores klinikker?

Vi har private klinikker i Valby og på Østerbro, hvor vi byder velkommen i trygge rammer.

Hvad koster det?

Ingen forløb er ens, og derfor koster vores forløb sjældent det samme. Med sygesikring Danmark kan du få dækket op til 250 kr. pr samtale og helt op til 1650 kr om året. Hvis du har en sundhedsforsikring, kan du få ofte få dækket hele dit forløb, uden du skal betale noget selv. Kontakt os her, og find ud af om du kan få dækning.

Få tilskud gennem forsikringen

Er du medlem af Danmark eller har du en sundhedsforsikring? Så kan få dækket dele af dit forløb hos os. Kontakt os for at høre mere.