Døjer du med irritabel tyktarm?

Start et personligt og målrettet behandlingsforløb, med kost og træning, der kommer irriteret tyktarm til livs og giver dig livskvaliteten tilbage. 

Få en gratis prøvetime

Hvad er irritabel tyktarm (IBS)?

Irritabel tyktarm kendes også som IBS (Irritable bowel syndrome), og er en kronisk tilstand, som op mod 15% af den danske befolkning forventes at have. Livet med irritabel tyktarm (IBS) kan være enormt invaliderende, fordi irriteret tyktarm påvirker fordøjelsessystemet, og giver forskellige symptomer, herunder mavesmerter, oppustethed, diarré, forstoppelse, øget luft i maven og generelt ubehag. 

Diagnosen irritabel tyktarm (IBS) stilles ud fra noget, der kaldes ROM III-kriterierene, hvor man undersøger symptomernes omfang og hyppighed.

Der findes mange forskellige behandlingstiltag ved irritabel tyktarm, som kan gøre hverdagen langt bedre og øge livskvaliteten. Her kan kost og bevægelse spille en vigtig rolle, og hjælpe til at reducere eller fjerne symptomerne ved IBS.        

Sådan hjælper vi dig med at behandle din irritabel tyktarm (IBS)

Er irritabel tyktarm (IBS) ved at drive dig til vanvid? Vi har din ryg! Vi er kliniske diætister og er eksperter i at behandle irritabel tyktarm (IBS) og kan derfor  hjælpe dig med at få det bedre.

Vi starter med at lære din situation at kende rigtig godt. Vi finder ud af, hvad der præcis trigger dine symptomer, og så skræddersyer vi en plan, der passer til dig. Vores metode er en kombination af kostvejledning og træning, da vi ved det har en positiv indvirkning på irriteret tyktarm.

Vores mål er at få dig tilbage på sporet med mindre ubehag og mere kontrol over din krop. Vi er her for at hjælpe dig med at få styr på dit fordøjelseshelbred, så du kan komme tilbage til at nyde livet.

Så lad os tage fat i det sammen. Kontakt os i dag, så finder vi ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med din IBS – eller book en gratis prøvetime hos os.

 

  • Få støtte og professionel hjælp til at forstå din situation
  • Få værktøjer og strategier til at finde ro og håndtering
  • Bliv mødt med forståelse, i trygge rammer

Hvordan foregår et forløb i irritabel tyktarm (IBS)?

Klik på videoen og lær mere om, hvordan vores behandlingsforløb fungerer.

Det får du altid med i vores forløb

1) Indledende samtale

Dit forløb starter altid med en hel times samtale, hvor vi taler om dine mål, udfordringer og forventninger til dit forløb. Samtidig er det vigtigt at vi forstår hvem du er. Derfor bruger vi meget tid på at dykke ned i dit liv og din hverdag, så vi forstår dine behov og kan sammensætte et medicinsk vægttabsforløb der er 100% tilpasset dig.

Til samtalen laver vi en personlig plan, der er realisitsk og passer til din hverdag, så du har de bedste forudsætninger for at få succes med dit forløb.

2) Personlig kostplan

En kostplan hos Knaap er ikke som de sædvanlige kostplaner, du kender. Med udgangspunkt i vores indledende samtale, har vi en god forståelse for, hvordan du gerne vil leve dit liv. Derfor er din plan sammensat, så den imødekomme din mål, men også så den passer til dine unikke behov. Den er sammensat til at hænge sammen med din hverdag, så det bliver nemt og overskueligt at følge. Samtidig skal du hverken tælle kalorier, eller veje din mad.

Faktisk vil vi gerne vise dig en tilgang, hvor du kan fortsætte med at spise helt almindelig mad, hvor der også er plads til at leve. Hvis det skal være holdbart, skal du ikke skære alt fra – i stedet hjælper vi dig med at skabe en fornuftig struktur, der passer til dine mål. Planen går hånd i hånd med vanecoaching, så du får en masse gode værktøjer, du kan benytte i dagligdagen.

Når du først har fået ændret på dine vaner, og du trives med de ting du gør, er det automatisk også noget, du har lyst til at fortsætte med. Det er hele målet med et forløb hos Knaap.

3) Personlig træning i dit eget private træningsrum

Alle dine træningstimer foregår i rolige rammer i vores private centrr. Her vil du få personlig træning, i dit helt eget private træningsrum, uden forstyrrelser fra andre. Vi har valgt at gøre det sådan, så der er 100% fokus på dig igennem hele din træning. Her vil du lære at træne korrekt, så du får det maksimale ud af din træning. Du lærer en masse effektive øvelser og teknikker, der passer til din krop. Hvis du vil læse mere om personlig træning hos Knaap, kan du trykke her.

Du kan frit vælge imellem vores centre, som er ligger i Valby og på Østerbro.

4) Ugentlig måling, kostvejledning og vanecoaching

Vi holder en ugentlig samtale, hvor du får en fuld kropsanalyse og måler dine fremskridt. Her sætter vi hele tiden nye mål, så du skaber resultater og holder dig motiveret. Herudover taler vi om hvordan ugen er gået, og introducerer nye værktøjer, som du kan øve dig på derhjemme. Din personlige træner er også vanecoach, som løbende hjælper dig med at skabe holdbare sunde vaner, et skridt ad gangen. Du kan læse mere om, hvordan vanecoaching fungerer hos Knaap, ved at trykke her.

5) Personlig træner, diætist og vanecoaching i én

Hos Knaap går vi op i høj faglighed. Din træner er altid veluddannet i personlig træning, ernæring, sundhed og vaneændringer. Derfor får du en personlig træner, der kan hjælpe dig med alle de vigtige aspekter af sundhed, så dit personlige træningsforløb ikke bare bliver et quickfix, men noget du kan tage med dig, resten af livet.

Privat træningsrum– Træning uden forstyrrelser under behandling af irritabel tyktarm

I et forløb får du en veluddannet personlig træner, som også er diætist og vanecoach. Her får du personlig træning i dit helt eget private træningsrum, hvor du har din personlige træner helt for dig selv.

Det betyder, at der er 100% fokus på dig, uden forstyrrelser fra andre. Din træner hjælper dig med, hvordan du skal træne på en måde, der passer til din krop og dit niveau. Her lærer du en masse nye og spændende måder at træne på, der tager udgangspunkt i veldokumenteret tilgang – og det er derfor det virker.

Vi ved at kost og træning har positiv effekt på irritabel tyktarm, derfor er din personlig træner også klinisk diætist og vanecoach. Din træner kan hjælpe dig med at lave de nødvendige ændringer i din kost, så du får det maksimale ud af din træning. Samtidig får du også vanecoaching, så du lærer at integrere kosten og træningen i din hverdag, hvilket giver dig redskaber til at gøre det holdbart på egen hånd.

Du kan vælge at have din personlig træning i en af vores træningscentre på Østerbro eller i Valby.

 

Styrketræning med vægtstang med personlig træner
  • Træn 1-til-1 med din personlige træner, uden andre til stede samtidig
  • Træningen bliver tilpasset dig og dit niveau, uanset din erfaring
  • Lær at træne effektivt og teknisk korrekt, så du undgår skader
  • Få korrekt viden og værktøjer, så du kan fortsætte på egen hånd

Mærk efter om en personlig træner er noget for dig?– Book en gratis prøvetime inden du beslutter dig

Vi forstår, at det kan være et stort skridt at få en personlig træner og diætist.

Start med en gratis og helt uforpligtende prøvetime, så du kan møde din personlige træner, høre mere om forløbet og finde ud af, om det er det helt rigtige for dig.

Spar 25%– Træn med en ven og spar penge

Træn med en ven og nå jeres mål med en effektiv tilgang til kost og træning, der passer til jeres behov og ønsker.

Selvom I træner sammen, får I hver jeres helt egen kostplan og eget træningsprogram. Start jeres træning sammen nu og spar 25% hver!

Få tilskud til diætist gennem sundhedsforsikringen

Er du medlem af Danmark eller har du en sundhedsforsikring, så kan få dækket dele af dit forløb hos os. Kontakter os gerne for at høre mere.

Ofte stillede spørgsmål til Knaap

Har du spørgsmål?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgmål om vores behandling for irritabel tyktarm, tilskud til diætist, gratis prøvetime eller andre spørgsmål. Ring gerne eller kontakte os via e-mail. Vi står klar til at besvare på dine spørgsmål.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Anmeldelser og omtaler

Vi har haft succes med at hjælpe vores klienter med at opnå flotte resultater, herunder vægttab og andre personlige træningsmål. Du kan læse mere om vores fantastiske anmeldelser og vores klienters oplevelser med deres personlige træningsforløb hos os på Trustpilot.

Medieomtaler

Daniel Knaap, der står bag sundhedsmetoderne hos Knaap, er også kendt som sundhedsekspert i medierne. Daniel Knaap har blandt andet medvirket som ekspert på  "Fede Forhold", hvor han benyttede sin holistiske tilgang, som personlig træner, diætist og vanecoach. Daniel har også medvirket på P3, DR aftenshowet, og omtalt i diverse medier herunder BT og Ekstrabladet.  

Klar på en gratis prøvetime?

Vi forstår, hvis du har spørgsmål og gerne vil mærke efter, om et forløb hos Knaap er det rette for dig. Derfor tilbyder vi altid en helt gratis og uforpligtende prøvetime.