Daniel Knaap

Personlig Træner & kostvejleder i Valby

Vil du gerne tabe dig, blive sundere og stærkere? Sammen tilrettelægger vi din kost og træning, så den passer ind i dit liv. Jeg holder dig i hånden hele vejen til du er i mål.

FÅ EN GRATIS PRØVETIME

Skal vi træne sammen?

Hej!

Mit navn er Daniel. Jeg er personlig træner og klinisk diætist, og jeg vil gerne hjælpe dig med at nå dine mål.

Sammen tilrettelægger vi et skræddersyet og målrettet kost- og træningsforløb, der passer ind i dit liv og din hverdag.

Er du klar?

Så lade os starte med en uforpligtende samtale! 🙂

Book en gratis prøvetime

Har du spørgsmål til forløb, eller ønsker du at høre om det er noget for dig? Tøv endelig ikke med at ringe eller skrive. Jeg mig glæder mig til at høre fra dig!

Ring direkte på:

+45 22 95 05 35

Daniel Knaap

Ejer og personlig træner hos Knaap

Udfyld formularen

Din besked vil blive besvaret indenfor 24 timer.

Personligt forløb tilpasset dig

Hos mig træner vi alene, uden andre til stede samtidig, i mit eget private center i Valby. Derfor er der 110% fokus på dig. Med mine 6 års uddannelse i kost, træning og sundhed, og over 15.000 timers vejleder-erfaring, får du tilgang, du kan være sikker på virker, og giver dig de resultater du drømmer om.   

personlig træner københavn

Personlig træning

Du når dine mål, når vi træner sammen i mit private center, uden andre tilstede samtidig. Jeg tilpasser alt dig og dine behov, med fokus at gøre det sjovt og motiverende.

Kostvejledning i københavn

Kostvejledning

Jeg hjælper dig med en målrettet og effektiv tilgang til kost, så du får dine ønskede resultater. Bliv fri for slankekure og kalorietælling, og få en tilgang der virker.

vanecoach i københavn

Kost- og træningsplaner

Jeg udarbejder en nem, struktureret og realistisk plan, der tager udgangspunkt i dig og dine mål, og passer ind i dit liv, så du trives og holder dig topmotiveret.  

Succeshistorier

Fælles for alle er, at alle har fået den helt rette kombination af personlig træning, kostvejledning og coaching, med målsætning om at det skal holde hele livet.

Om Daniel Knaap

Jeg er cand.scient i klinisk ernæring fra Københavns Universitet, hvor jeg også har læst træningsfysiologi. Herudover er jeg autoriseret diætist, personlig træner og træningsterapeut med mange års erfaring.

Jeg benyttede min tilgang på DRs Fede Forhold, som fik stor succes. Herudover har jeg udtalt mig som sundhedsekspert på DR Aftenshowet, DRP3, og diverse dokumentarer og interviews om sundhed. 

I min tid som vejleder og coach, har jeg efterhånden over 15.000 timers erfaring, og hjulpet mange hundrede klienter med opnå vægttab, sunde vaner og en stærk krop. Her har mit fokus altid været, at man skal kunne fortsætte på egen hånd bagefter – og det er min fornemmeste opgave. Jeg går op i at skabe en god relation, så jeg forstår hvem jeg hjælper 

 

  • cand.scient klinisk ernæring fra Københavns universitet og diætist
  • Mere end 15.000 erfaringstimer med kost og træningsvejledning
  • Sundhedsekspert på DR

Du passer ikke ned i en kasse

Der er desværre meget vildledende information og kost og træning, og der findes mange hurtige løsninger, der måske giver kortvarige resultater – men sjældent holder det på sigt. Men hvorfor er det sådan?

Årsagen er, at du ikke passer ned i en kasse. Dét der faktisk virker, er en kost- og træning, der er 100% tilpasset hvem du er, og hvordan du gerne vil leve dit liv.

Hvis processen tilpasses dig, bliver det pludseligt meget nemmere og sjovere at leve sundt. – og det er jo alfo omega, hvis det skal blive holdbart!

  • Få træningen personligt tilpasset dit niveau og dine behov
  • Få en kost, der er effektiv og passer til dig liv
  • Få værktøjer, viden og motivation til, at fortsætte på egen hånd

Brug sundhedsforsikring hos mig

Er du medlem af Sygesikringen Danmark, eller har du en privat sundhedsforsikring gennem arbejdet eller lignende? Så kan du få dækket store dele af dit forløb hos mig. 

Jeg er nemlig statsautoriseret klinisk diætist, og derfor kan du få bevillinger fra sundhedsforsikringen og benytte hos mig i et forløb.  

  • Brug din sundhedsforsikring hos mig
  • Undersøg eventuelt om du har en sundhedsforsikring på dit arbejde
  • Sygesikringen Danmark kan du altid benytte hos mig

I et forløb får du altid

En indledende samtale der giver os indblik i hvem du er og hvordan din hverdag hænger sammen

En personlig kostplan tilpasset dig, dit liv og din hverdag – uden unødvendige kompromiser

Personlig træning minimum en gang om ugen, hvor du træner i enerum med din personlige træner og lærer at træne effektivt og korrekt

Ugentlig coaching, kropsanalyse og vejledning, der rykker dig mental og holder dig motiveret

Værktøjer, viden og vaner der varer hele livet, så du kan fortsætte på egen hånd efter endt forløb

Det får du altid som klient hos Knaap

Hvad koster det?

Mine priser starter fra 2995 for et forløb, inklusiv kostplan, indledende samtale og 4 ugers personlig træning. Alle behov er forskellige og derfor er alle forløb forskellige. Derfor anbefaler jeg, at du kontakter mig og fortæller lidt mere om, hvad du har behov for. 

Klienthistorier

Mød vores fantastiske klienter og se deres personlige fortællinger nedenfor. Deres målsætninger har været forskellige, herunder vægttab, muskelopbygning og behandling af skader. Fælles for alle er, at de alle har været i et vores forløb, med den rette kombination af personlig træning, kostvejledning og coaching.