Kæmper du med en spiseforstyrrelse?

Få hjælp og start din vej til et bedre liv! Hos Knaap hjælper vi dig med at bryde fri fra spiseforstyrrelsens lænker og opnå en sund relation til mad, krop og vægt.

Få en gratis prøvetime

Hvad er spiseforstyrrelser?

Forstyrret spisning, også kaldet madstress, dækker over en optagethed af mad, krop og vægt. Det kan for eksempel være spisning, der er styret af regler for hvornår og hvor meget der må spises, eller for eksempel følelsesmæssig spisning, hvor overspisning og underspisning ofte ses. Spiseforstyrrelser kendetegnes ved at tanker og følelser omkring mad, krop og vægt styrer ens hverdag i en grad, hvor det påvirker ens generelle livskvalitet.

Hvis du kæmper med spiseforstyrrelser, vil du måske opleve, at tankerne om mad fylder meget i dit hoved, og at du har perioder, hvor du svinger mellem at være i ekstrem kontrol i din spisning og træning, og perioder hvor du føler du mister alt kontrol og måske oplever overspisninger, dårlig selvkontrol og angst.

Hvordan hjælper vi dig med din spiseforstyrrelse?

Vi får mange klienter ind ad døren hos os, som oplever at tankerne om mad, krop og vægt fylder mere end de har lyst til. Det er en helt naturlig reaktion på den diætkultur, som mange er vokset op med, og som stadig fylder meget i samfundet. 

Hos Knaap er vi uddannede kliniske diætister med en bred forståelse for sundhed og med erfaring indenfor spiseforstyrrelser. Vi holder os generelt fra quickfixes, slankekure og sort/hvid tænkning, da vi ved, at det kan påvirke folks sundhed i den negative retning. For os er det vigtigt, at du trives i din hverdag og tager valg, der ikke går ud over din mentale sundhed. Vi fokuserer på at styrke både din fysiske og mentale sundhed gennem vores bærdygtige tilgang til behandling af spiseforstyrrelser. 

  • Få støtte og professionel hjælp til at forstå din situation
  • Få værktøjer og strategier til at finde ro og håndtering
  • Bliv mødt med forståelse, i trygge rammer

Hvordan foregår et forløb med spiseforstyrrelser?

Klik på videoen og lær mere om, hvordan vores behandlingsforløb fungerer.

Det får du altid med i vores forløb

1) Indledende samtale

Dit forløb starter altid med en hel times samtale, hvor vi taler om dine mål, udfordringer og forventninger til dit forløb. Samtidig er det vigtigt at vi forstår hvem du er. Derfor bruger vi meget tid på at dykke ned i dit liv og din hverdag, så vi forstår dine behov og kan sammensætte et medicinsk vægttabsforløb der er 100% tilpasset dig.

Til samtalen laver vi en personlig plan, der er realisitsk og passer til din hverdag, så du har de bedste forudsætninger for at få succes med dit forløb.

2) Personlig kostplan

En kostplan hos Knaap er ikke som de sædvanlige kostplaner, du kender. Med udgangspunkt i vores indledende samtale, har vi en god forståelse for, hvordan du gerne vil leve dit liv. Derfor er din plan sammensat, så den imødekomme din mål, men også så den passer til dine unikke behov. Den er sammensat til at hænge sammen med din hverdag, så det bliver nemt og overskueligt at følge. Samtidig skal du hverken tælle kalorier, eller veje din mad.

Faktisk vil vi gerne vise dig en tilgang, hvor du kan fortsætte med at spise helt almindelig mad, hvor der også er plads til at leve. Hvis det skal være holdbart, skal du ikke skære alt fra – i stedet hjælper vi dig med at skabe en fornuftig struktur, der passer til dine mål. Planen går hånd i hånd med vanecoaching, så du får en masse gode værktøjer, du kan benytte i dagligdagen.

Når du først har fået ændret på dine vaner, og du trives med de ting du gør, er det automatisk også noget, du har lyst til at fortsætte med. Det er hele målet med et forløb hos Knaap.

3) Personlig træning i dit eget private træningsrum

Alle dine træningstimer foregår i rolige rammer i vores private centrr. Her vil du få personlig træning, i dit helt eget private træningsrum, uden forstyrrelser fra andre. Vi har valgt at gøre det sådan, så der er 100% fokus på dig igennem hele din træning. Her vil du lære at træne korrekt, så du får det maksimale ud af din træning. Du lærer en masse effektive øvelser og teknikker, der passer til din krop. Hvis du vil læse mere om personlig træning hos Knaap, kan du trykke her.

Du kan frit vælge imellem vores centre, som er ligger i Valby og på Østerbro.

4) Ugentlig måling, kostvejledning og vanecoaching

Vi holder en ugentlig samtale, hvor du får en fuld kropsanalyse og måler dine fremskridt. Her sætter vi hele tiden nye mål, så du skaber resultater og holder dig motiveret. Herudover taler vi om hvordan ugen er gået, og introducerer nye værktøjer, som du kan øve dig på derhjemme. Din personlige træner er også vanecoach, som løbende hjælper dig med at skabe holdbare sunde vaner, et skridt ad gangen.

Du kan læse mere om, hvordan vanecoaching fungerer hos Knaap, ved at trykke her.

5) Personlig træner, diætist og vanecoaching i én

Hos Knaap går vi op i høj faglighed. Din træner er altid veluddannet i personlig træning, ernæring, sundhed og vaneændringer. Derfor får du en personlig træner, der kan hjælpe dig med alle de vigtige aspekter af sundhed, så dit personlige træningsforløb ikke bare bliver et quickfix, men noget du kan tage med dig, resten af livet.

Privat træningsrum– Du kan vælge personlig træning som en del af dit behandlingsforløb for spiseforstyrrelser

Det er uden ekstra omkostninger, hvis du ønsker at kombinere dit behandlingsforløb for spiseforstyrrelser med personlig træning. Hos Knaap tilbyder vi altid en personlig træner, som også er din kliniske diætist og vanecoach.

Her får du personlig træning i dit helt eget private træningsrum, hvor du har din personlige træner helt for dig selv. Det betyder, at der er 100% fokus på dig, uden forstyrrelser fra andre. Din træner hjælper dig med, hvordan du skal træne på en måde, der passer til din krop og dit niveau. Her lærer du en masse nye og spændende måder at træne på, der tager udgangspunkt i veldokumenteret tilgang – og det er derfor det virker.

Din personlige træner kan hjælpe dig med at lave de nødvendige ændringer i din kost, så du får det maksimale ud af din træning. Samtidig får du også vanecoaching, så du lærer at integrere kosten og træningen i din hverdag, hvilket giver dig redskaber til at gøre det holdbart på egen hånd.

Du kan vælge at have dit behandlingsforløb i en af vores træningscentre på Østerbro eller i Valby.

 

Styrketræning med vægtstang med personlig træner
  • Træn 1-til-1 med din personlige træner, uden andre til stede samtidig
  • Træningen bliver tilpasset dig og dit niveau, uanset din erfaring
  • Lær at træne effektivt og teknisk korrekt, så du undgår skader
  • Få korrekt viden og værktøjer, så du kan fortsætte på egen hånd

Mærk efter om en personlig træner er noget for dig?– Book en gratis prøvetime inden du beslutter dig

Vi forstår, at det kan være et stort skridt at få en personlig træner og diætist.

Start med en gratis og helt uforpligtende prøvetime, så du kan møde din personlige træner, høre mere om forløbet og finde ud af, om det er det helt rigtige for dig.

Spar 25%– Træn med en ven og spar penge

Træn med en ven og nå jeres mål med en effektiv tilgang til kost og træning, der passer til jeres behov og ønsker.

Selvom I træner sammen, får I hver jeres helt egen kostplan og eget træningsprogram. Start jeres træning sammen nu og spar 25% hver!

Få tilskud til diætist gennem sundhedsforsikringen

Er du medlem af Danmark eller har du en sundhedsforsikring, så kan få dækket dele af dit forløb hos os. Kontakter os gerne for at høre mere.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Du er kommet en lang vej ved at nå hertil og overvejer en personlig træner, som også er klinisk diætist og vanecoach hos Knaap. I dette afsnit om FAQ får du svar på eventuelle spørgsmål, som du måske stadig sidder inde med. Klik på nedenstående afsnit for at få svar på hvert spørgsmål.

Hvad er en spiseforstyrrelse?

Grænsen for hvornår forstyrret spisning kan diagnosticeres som en spiseforstyrrelse er lidt sløret. På trods af, at der findes officielle diagnosekriterier for spiseforstyrrelser, kan kriterierne nemlig udelukke dem, hvor symptomerne ikke er ekstreme nok til at blive diagnosticeret. Forud for en spiseforstyrrelse ligger der dog ofte forstyrret spisning, som et slags forstadie. En spiseforstyrrelse vil typisk vise sig i en form, hvor den er så altoverskyggende at tankerne om mad viser sig, som tvangslignende tanker, der kan være umulige at ignorere lige meget, hvor slemt det går ud over kroppens helbred. 

Hvor mange spiseforstyrrelser findes der?

Diagnosekriterierne skelner mellem anorexia nervosa, bulimia nervosa og binge eating disorder. Der er dog ikke unormalt, at man med en spiseforstyrrelse, kan svinge mellem de forskellige typer af spiseforstyrrelser. Derfor diagnosticeres mange også med enten atypisk anorexia nervosa eller atypisk bulimia nervosa. 

Hvordan hjælper vi med spiseforstyrrelser?

Hos Knaap er vi uddannede kliniske diætister og kostvejledere med erfaring indenfor behandling af spiseforstyrrelser. Vi arbejder ikke ud fra fastsatte krav om vægtøgning eller faste krav om at skulle følge en kostplan, men arbejder i stedet ud fra en klientcentreret tilgang, hvor du er i fokus. 

For os er det vigtigt at du, på trods af en spiseforstyrrelse, ikke bliver puttet i kasser, som du skal passe ind i, men i stedet får en hjælp, der passer til dig. Vi guider og støtter dig til en større forståelse af din spiseforstyrrelse, og hvad den hjælper dig med at håndtere i dit liv. 

Spiseforstyrrelsen er ofte en måde en håndtere uro og svære følelser på, og hvis vi kan forstå, hvad spiseforstyrrelsen hjælper dig med at mestre i dit liv, så bliver det nemmere at vurdere, hvilke strategier du i stedet kan læne dig op af.   

Hvad er vores priser?

Ingen personlig træningsforløb er ens, og derfor koster vores forløb sjældent det samme. Se vores priser.

Med sygesikring Danmark kan du få dækket op til 250 kr. pr samtale og helt op til 2000 kr om året.

Hvis du har en sundhedsforsikring, kan du få ofte få dækket hele dit forløb, uden du skal betale noget selv. kontakte os, og find ud af om du kan få dækning. Eller læs mere om tilskud og forsikring her.

Hvad får jeg i et personligt træningsforløb hos Knaap?

I et personligt træningsforløb starter du med en hel times indledende samtale, hvor vi gennemgår din kost og din hverdag, sætter mål og laver kropsanalyse med fuld gennemgang. Ud fra samtalen laver vi en personlig kostplan.

Herfra planlægger vi opfølgende sessioner, hvor vi først laver opfølgende målinger, hvor du får vanecoaching og vejledning. I forlængelse af sessionen går vi i gang med personlig træning, i dit eget private træningsrum, uden forstyrrelser fra andre.

Din træning er tilpasset 100% til dig, dit niveau og behov. Vi tager højde for eventuelle skader og udfordringer, og forsøger at hjælpe dig ud af dem. Du lære også, hvordan du skal træne korrekt, og lærer hvordan du skal fortsætte de sunde vaner resten af livet.

Dækker min sundhedsforsikring?

Hos Knaap er vi professionelle sundhedsuddannede, der er kendt for at yde kost- og sundhedsvejledning af høj kvalitet, med stor succes. Derfor har vi et samarbejde med mange sundhedsforsikringer i Danmark.

Hvor mange gange om ugen skal jeg træne?

Dette afhænger af dine målsætninger og behov. Vores klienter træner ofte 1-3 gange om ugen, hvor de fleste vælger 2 gange om ugen. Vi anbefaler også 2 gange om ugen, for de bedste resultater.

Kan man godt aflyse sin træningstid?

Vi forsøger altid at være fleksible. Hvis man er blevet syg eller bliver man forhindret til en booked tid, kan man derfor altid rykke eller aflyse den, helt op til 24 timer før din aftale. Aflyses din træningstid indenfor 24 timer op til din aftale, er det på egen regning. Vi gør sådan fordi, vi ellers ikke kan nå at booke en ny tid ind, med så kort varsel.

Har alle trænere videregående uddannelse?

Hos Knaap får du meget mere, end bare en personlig træner. Vi har alle videregående uddannelser, som betyder at du altid får en topprofessionel træner med høj faglighed og viden indenfor træning, ernæring og sundhed.

Kan jeg få en prøvetime?

En prøvetime er gratis og er for dig, der gerne vil høre mere og møde din personlige træner, inden du beslutter at starte op i et personlig træningsforløb. Det er ganske uforpligtende.

Læs mere om vores gratis prøvetime eller book allerede nu ved at udfylde kontaktformularen her.

Hvem er Knaap?

Knaap er sundhedshuse, med veluddannede sundhedsprofessionelle. En coach hos Knaap er både diætist, vanecoach og personlig træner. Derfor får du hjælp hele vejen rundt, og får tilpasset en personlig løsning, der er realistisk i forhold til dig, dit liv og din hverdag.

Hvor ligger Knaaps sundhedscentre?

Vi har private klinikker i Valby og på Østerbro, København, hvor vi byder velkommen i trygge rammer.

Ofte stillede spørgsmål til Knaap

Har du andre spørgsmål?

Kontakt os endelig, hvis du spørgmål om behandling for spiseforstyrrelser, tilskud til diætist, gratis prøvetime eller andre spørgsmål. Ring gerne eller kontakte os via E-mail. Vi står klar til at besvare på dine spørgsmål.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Anmeldelser og omtaler

Vi har haft succes med at hjælpe vores klienter med at opnå flotte resultater, herunder vægttab og andre personlige træningsmål. Du kan læse mere om vores fantastiske anmeldelser og vores klienters oplevelser med deres personlige træningsforløb hos os på Trustpilot.

Medieomtaler

Daniel Knaap, der står bag sundhedsmetoderne hos Knaap, er også kendt som sundhedsekspert i medierne. Daniel Knaap har blandt andet medvirket som ekspert på  "Fede Forhold", hvor han benyttede sin holistiske tilgang, som personlig træner, diætist og vanecoach. Daniel har også medvirket på P3, DR aftenshowet, og omtalt i diverse medier herunder BT og Ekstrabladet.  

Klar på en gratis prøvetime?

Vi forstår, hvis du har spørgsmål og gerne vil mærke efter, om et forløb hos Knaap er det rette for dig. Derfor tilbyder vi altid en helt gratis og uforpligtende prøvetime.