Sluk for stressen, tænd for livet: Få den stressbehandling, du fortjener!

Med vores stressbehandling kan du lære at håndtere stress og genfind balancen med kostomlægning, personlig træning og vaneændringer.

Få en gratis prøvetime

Stressbehandling– Hvad er stress og hvad kan du gøre?

Stress er en naturlig reaktion, der opstår i din krop som følge af en følt eller faktisk trussel. Det kan være positivt i kortvarige situationer, men langvarig eller kronisk stress kan have negative konsekvenser for både din krop og dit sind. Stress kan manifestere sig på forskellige måder, såsom ved søvnløshed, træthed, depression, angst, hjertesygdomme og andre sundhedsproblemer.

Stressbehandling kan effektivt håndteres gennem en række metoder, hvor mange kan have nytte af terapi. Herudover kan ændringer i kostvaner og regelmæssig styrketræning hjælpe med at øge produktionen af endorfiner, forbedre søvnen, øge kroppens modstandsdygtighed over for stress, aflede opmærksomheden fra stressende tanker og hjælpe med at reducere stressniveauet generelt.

Derfor er kost og træning blevet et effektivt værktøj i stressbehandling.

Hvordan kan vi bedst hjælpe dig i din stressbehandling?

Selvom en sundere livsstil, herunder ændringer i kostvaner og øget motion, aktivt kan bidrage til stressbehandling, kan det være lettere sagt end gjort at implementere disse vaner i hverdagen.

En personlig træner tager dig i hånden og møder dig, hvor du er i din rejse mod stressbehandling. Her får du hjælp med en effektiv træningsmetode, hvor i træner sammen i jeres helt eget private træningsrum – uden andre tilstede samtidig. Derfor er der ro og plads til at fokusere 100% dig og dine behov. Vi hjælper dig med at blive en bedre version af dig selv, med sjov træning, der er tilpasset dig og dit niveau. 

Vores metode er meget effektiv til stressbehandling. Når du kommer i behandling hos os er din personlige træner også uddannet klinisk diætist og vanecoach. Derfor får du også hjælp med at implementere sund kost og holdbare vaner i din hverdag. Vi hjælper dig med at finde en balance, uden regler og restriktioner, hvor der skabes plads til livets fornøjelser.  

 • Reducer din stress, og få mere energi og overskud
 • Bliv mødt hvor du er, og få alt tilpasset dig og dine behov
 • Få personlig træning i privat træningsrum
 • Få hjælp til ændring af kost og vaner til en sundere hverdag

Få mere overskud med stressbehandling hos Knaap– Simon kom af med sin stress

Simon var igennem et forløb, hvor han drømte om  at blive en bedre version af sig selv. Udover et vægttab, er Simon kommet af med en lang række stress-symptomer. Vores unikke koncept har allerede hjulpet mere end 2000 mennesker i mål, og vi står også klar til at hjælpe dig med et forløb inden for stressbehandling.

Læs hele artikel om, hvordan Simons nye vaner vandt over-stressen.

Mærk efter om en personlig træner er noget for dig?– Book en gratis prøvetime inden du beslutter dig

Vi forstår, at det kan være et stort skridt at få en personlig træner og diætist.

Start med en gratis og helt uforpligtende prøvetime, så du kan møde din personlige træner, høre mere om forløbet og finde ud af, om det er det helt rigtige for dig.

Hvordan foregår et forløb inden for stressbehandling?

Klik på videoen og lær mere om, hvordan vores forløb fungerer.

Det får du altid med i vores forløb

1) Indledende samtale

Dit forløb starter altid med en hel times samtale, hvor vi taler om dine mål, udfordringer og forventninger til dit forløb. Samtidig er det vigtigt at vi forstår hvem du er. Derfor bruger vi meget tid på at dykke ned i dit liv og din hverdag, så vi forstår dine behov og kan sammensætte et medicinsk vægttabsforløb der er 100% tilpasset dig.

Til samtalen laver vi en personlig plan, der er realisitsk og passer til din hverdag, så du har de bedste forudsætninger for at få succes med dit forløb.

2) Personlig kostplan

En kostplan hos Knaap er ikke som de sædvanlige kostplaner, du kender. Med udgangspunkt i vores indledende samtale, har vi en god forståelse for, hvordan du gerne vil leve dit liv. Derfor er din plan sammensat, så den imødekomme din mål, men også så den passer til dine unikke behov. Den er sammensat til at hænge sammen med din hverdag, så det bliver nemt og overskueligt at følge. Samtidig skal du hverken tælle kalorier, eller veje din mad.

Faktisk vil vi gerne vise dig en tilgang, hvor du kan fortsætte med at spise helt almindelig mad, hvor der også er plads til at leve. Hvis det skal være holdbart, skal du ikke skære alt fra – i stedet hjælper vi dig med at skabe en fornuftig struktur, der passer til dine mål. Planen går hånd i hånd med vanecoaching, så du får en masse gode værktøjer, du kan benytte i dagligdagen.

Når du først har fået ændret på dine vaner, og du trives med de ting du gør, er det automatisk også noget, du har lyst til at fortsætte med. Det er hele målet med et forløb hos Knaap.

3) Personlig træning i dit eget private træningsrum

Alle dine træningstimer foregår i rolige rammer i vores private centrr. Her vil du få personlig træning, i dit helt eget private træningsrum, uden forstyrrelser fra andre. Vi har valgt at gøre det sådan, så der er 100% fokus på dig igennem hele din træning. Her vil du lære at træne korrekt, så du får det maksimale ud af din træning. Du lærer en masse effektive øvelser og teknikker, der passer til din krop. Hvis du vil læse mere om personlig træning hos Knaap, kan du trykke her.

Du kan frit vælge imellem vores centre, som er ligger i Valby og på Østerbro.

4) Ugentlig måling, kostvejledning og vanecoaching

Vi holder en ugentlig samtale, hvor du får en fuld kropsanalyse og måler dine fremskridt. Her sætter vi hele tiden nye mål, så du skaber resultater og holder dig motiveret. Herudover taler vi om hvordan ugen er gået, og introducerer nye værktøjer, som du kan øve dig på derhjemme. Din personlige træner er også vanecoach, som løbende hjælper dig med at skabe holdbare sunde vaner, et skridt ad gangen.

Du kan læse mere om, hvordan vanecoaching fungerer hos Knaap, ved at trykke her.

5) Personlig træner, diætist og vanecoaching i én

Hos Knaap går vi op i høj faglighed. Din træner er altid veluddannet i personlig træning, ernæring, sundhed og vaneændringer. Derfor får du en personlig træner, der kan hjælpe dig med alle de vigtige aspekter af sundhed, så dit personlige træningsforløb ikke bare bliver et quickfix, men noget du kan tage med dig, resten af livet.

Maksimalt udbytte af vores stressbehandlingsforløb

I vores stressbehandlingsforløb kan vi hjælpe dig med at håndtere og overvinde stress. Du vil få maksimalt udbytte af vores forløb.

Holdbart vægttab

Holdbart vægttab

Vi sammensætter dit vægttabsforløb med en klar målsætning om, at det skal holde resten af dit liv.

Stærkere krop kombineret med tab af vægt

Stærkere krop

Gennem effektiv og målrettet personlig træning, kommer du i dit livs form og får en sund og stærk krop.

Få en sundere livsstil med kostvejledning af diætist

Sundere livsstil

Vi kostvejleder og coacher dig, så du får sunde vaner og en livsstil i sund balance med din hverdag.

Et sundt vægttab giver mere energi og bedre livskvalitet

Højt selvværd

Ved et vægttab og en sundere livsstil, får du markant mere energi, overskud og livskvalitet.

Privat træningsrum– Vi skaber trygge rammer til dit stressbehandlingsforløb

I et træningsforløb får du din helt egen personlige træner i vores private træningsrum, uden andre til stede samtidig. Her tilpasser vi en effektiv træning dit niveau og finder de helt rigtige øvelser, der passer til dig.

Ved at træne helt uforstyrret, er der 100% fokus på dig og ro til at fokusere på at gøre træningen motiverende og sjov, så du når i mål med din stressbehandling. Vi lærer dig, hvordan du skal træne effektivt, og giver dig den helt rette viden og motivation til at fortsætte videre på egen hånd.

Du kan vælge at have din personlig træning i en af vores træningscentre på Østerbro eller i Valby.

 • Træn 1-til-1 med din personlige træner, uden andre til stede samtidig
 • Få træningen personligt tilpasset dit niveau og dine behov
 • Lær at træne effektivt og teknisk korrekt, så du undgår skader
 • Få værktøjer, viden og motivation til, at fortsætte på egen hånd

Få tilskud til diætist gennem sundhedsforsikringen

Er du medlem af Danmark eller har du en sundhedsforsikring, så kan få dækket dele af dit forløb hos os. Kontakter os gerne for at høre mere.

Spar 25%– Træn med en ven og spar penge

Træn med en ven og nå jeres mål med en effektiv tilgang til kost og træning, der passer til jeres behov og ønsker.

Selvom I træner sammen, får I hver jeres helt egen kostplan og eget træningsprogram. Start jeres træning sammen nu og spar 25% hver!

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Du er kommet en lang vej ved at nå hertil og overvejer en personlig træner, som også er klinisk diætist og vanecoach hos Knaap. I dette afsnit om FAQ får du svar på eventuelle spørgsmål, som du måske stadig sidder inde med. Klik på nedenstående afsnit for at få svar på hvert spørgsmål.

Få svar på spørgmål om stress

Hvad er stress?

Kronisk stress er en tilstand, hvor kroppen er i en konstant tilstand af alarmberedskab. Det sker, når vores krop bliver ved med at frigive stresshormoner som adrenalin og kortisol, selv efter at den oprindelige stressoren er væk. Det kan føre til en række fysiske og mentale problemer, såsom søvnløshed, træthed, depression, angst, hjertesygdomme og andre sundhedsproblemer.

Det kan være svært at genkende kronisk stress, fordi det ofte sniger sig ind i vores liv gradvist. Måske har du været stresset i et par uger, og nu er det blevet en del af din daglige rutine. Eller måske har du vænnet dig til at leve med høje niveauer af stress, og du tror, ​​at det er normalt. Men det er det ikke!

Heldigvis er der ting, du kan gøre for at håndtere kronisk stress. En af de bedste måder at tackle det på er at lave ændringer i din livsstil, såsom at føre en sund kost, dyrke regelmæssig motion, sove ordentligt, og lære at håndtere stress på en mental og følelsesmæssig måde.

Så næste gang du hører dig selv sige “jeg er stresset ud”, tænk over, om det måske er tid til at tage kontrol over din stress og gøre noget ved det. Du fortjener at leve et liv uden kronisk stress, og det er aldrig for sent at gøre noget ved det.

Hvorfor får man stress?

Stress kan skyldes et sammenspil af en lang række af forskellige faktorer, herunder konstant arbejdspres, traumer, personlige problemer og livsændrende begivenheder.

For nogle kan stress også udløses af en historik, med mentale sundhedsproblemer, som kan skabe en øget modtagelighed for stressorer.

Kronisk stress kan have alvorlige konsekvenser for både den fysiske og mentale sundhed. Det kan føre til en række fysiske problemer, herunder højt blodtryk, hjertesygdomme, diabetes og kroniske smerter. På den mentale sundhedsfront kan det føre til depression, angst, søvnløshed og problemer med hukommelse og koncentration.

Det er vigtigt at søge professionel hjælp, hvis man tror, at man lider af kronisk stress. Der er flere forskellige behandlingsmuligheder tilgængelige, herunder terapi, medicin og livsstilsændringer. En kombination af disse kan hjælpe med at håndtere og reducere symptomerne på kronisk stress og forbedre ens generelle velvære.

Hvorfor hjælper træning på stress?

Motion, træning og specifikt styrketræning kan hjælpe med at reducere kronisk stress på flere måder:

 

 1. Regulering af cortisol: Styrketræning har vist sig at hjælpe med at sænke cortisolniveauet i kroppen, hvilket kan hjælpe med at reducere det negative stressrespons.
 2. Øget produktion af endorfiner: Styrketræning kan øge produktionen af endorfiner i kroppen, hvilket kan hjælpe med at forbedre humøret og reducere smerter.
 3. Forbedring af søvnkvaliteten: Styrketræning kan hjælpe med at forbedre søvnkvaliteten, hvilket er vigtigt for at håndtere kronisk stress, da dårlig søvn kan forværre stresssymptomer.
 4. Forbedring af selvværd og selvtillid: Styrketræning kan hjælpe med at øge følelsen af selvværd og selvtillid, hvilket kan hjælpe med at håndtere stress og angst.
 5. Giver en følelse af kontrol: Styrketræning giver en følelse af kontrol over ens egen krop og evne til at håndtere fysiske udfordringer, hvilket kan hjælpe med at modvirke følelser af stress og angst.
 6. Afledning af opmærksomhed: Styrketræning kan også være et godt afledning af opmærksomhed fra de stressende situationer og tanker, som kan hjælpe med at få ens fokus væk fra problemet og i stedet fokusere på træningen.

Hvordan påvirker kosten stress?

Der er flere videnskabelige undersøgelser, der har undersøgt sammenhængen mellem kostvaner og stress. Studier peger på, at en næringsrig kost rig på frugt, grøntsager og fuldkorn blandt andet er associeret med lavere niveauer af kronisk stress. Studier har også preget på, at en kost rig på omega-3 fedtsyrer er associeret med lavere niveauer af kronisk stress. Derudover har flere undersøgelser peget på, at en kost rig på sukker og raffinerede kulhydrater kan forværre stresssymptomer og forstyrre hormonbalancen.

Det er også værd at nævne, at det er komplekst at estimere en kost, da den skal sammensættes til den enkeltes behov. Det handler ikke kun om, hvad du skal spise – men i høj grad også om, at gøre det nemt og overskueligt at få det ind i din hverdag. Derfor er det vigtigt at få en kostvejledning fra en professionel og veluddannet sundhedsperson, såsom en diætist, for at få indarbejdet en kost i hverdagen, som du trives med og hjælper effektivt på din stress.

Læs vores blogindlæg om stress

Sådan påvirker stress dine madvaner

Stress bliver stadig mere udbredt i vores samfund, og de fleste har enten selv oplevet at være stressede eller kender nogen, der har været ramt af stress. Når vi føler stress, påvirker det os på mange måder. Har du overvejet, hvordan stress påvirker dine madvaner?

Læs hele artiklen: Sådan påvirker stress dine madvaner

Sådan kan styrketræning forbedre din mentale sundhed

Er du stresset? Du er ikke alene. De fleste oplever stress på et tidspunkt i livet. Vidste du, at du kan træne dig fri for stress? Opdag, hvordan træning, især styrketræning, kan være et afgørende våben mod stress.

Læs hele artiklen: Sådan kan styrketræning forbedre din mentale sundhed

Generelle spørgsmål

Hvad får jeg i et personligt træningsforløb hos Knaap?

I et personligt træningsforløb starter du med en hel times indledende samtale, hvor vi gennemgår din kost og din hverdag, sætter mål og laver kropsanalyse med fuld gennemgang. Ud fra samtalen laver vi en personlig kostplan.

Herfra planlægger vi opfølgende sessioner, hvor vi først laver opfølgende målinger, hvor du får vanecoaching og vejledning. I forlængelse af sessionen går vi i gang med personlig træning, i dit eget private træningsrum, uden forstyrrelser fra andre.

Din træning er tilpasset 100% til dig, dit niveau og behov. Vi tager højde for eventuelle skader og udfordringer, og forsøger at hjælpe dig ud af dem. Du lære også, hvordan du skal træne korrekt, og lærer hvordan du skal fortsætte de sunde vaner resten af livet.

Hvad er vores priser for personlig træning?

Ingen personlig træningsforløb er ens, og derfor koster vores forløb sjældent det samme. Se vores priser.

Med Sygesikringen Danmark kan du få dækket op 2.100 kr om året.

Hvis du har en sundhedsforsikring, kan du få ofte få dækket hele dit forløb, uden du skal betale noget selv. kontakte os, og find ud af om du kan få dækning. Eller læs mere om tilskud og forsikring her.

Kan man opdele sin betaling?

Ja. Man kan sagtens opdele sin betaling i flere rater. Dette aftaler du blot med os, når du opstarter dit forløb.

Dækker min sundhedsforsikring?

Hos Knaap er vi professionelle sundhedsuddannede, der er kendt for at yde kost- og sundhedsvejledning af høj kvalitet, med stor succes. Derfor har vi et samarbejde med mange sundhedsforsikringer i Danmark.

Hvor mange gange om ugen skal jeg træne?

Dette afhænger af dine målsætninger og behov. Vores klienter træner ofte 1-3 gange om ugen, hvor de fleste vælger 2 gange om ugen. Vi anbefaler også 2 gange om ugen, for de bedste resultater.

Kan man godt aflyse sin træningstid?

Vi forsøger altid at være fleksible. Hvis man er blevet syg eller bliver man forhindret til en booked tid, kan man derfor altid rykke eller aflyse den, helt op til 24 timer før din aftale. Aflyses din træningstid indenfor 24 timer op til din aftale, er det på egen regning. Vi gør sådan fordi, vi ellers ikke kan nå at booke en ny tid ind, med så kort varsel.

Har alle trænere videregående uddannelse?

Hos Knaap får du meget mere, end bare en personlig træner. Vi har alle videregående uddannelser, som betyder at du altid får en topprofessionel træner med høj faglighed og viden indenfor træning, ernæring og sundhed.

Kan jeg få en prøvetime?

En prøvetime er gratis og er for dig, der gerne vil høre mere og møde din personlige træner, inden du beslutter at starte op i et personlig træningsforløb. Det er ganske uforpligtende.

Læs mere om vores gratis prøvetime eller book allerede nu ved at udfylde kontaktformularen her.

Hvem er Knaap?

Knaap er sundhedshuse, med veluddannede sundhedsprofessionelle. En coach hos Knaap er både diætist, vanecoach og personlig træner. Derfor får du hjælp hele vejen rundt, og får tilpasset en personlig løsning, der er realistisk i forhold til dig, dit liv og din hverdag.

Hvor ligger Knaaps sundhedscentre?

Vi har private klinikker i Valby og på Østerbro, København, hvor vi byder velkommen i trygge rammer.

Ofte stillede spørgsmål til Knaap

Har du andre spørgsmål?

Kontakt os endelig, hvis du spørgmål om stressbehandling tilskud til diætist, gratis prøvetime eller andre spørgsmål. Ring gerne eller kontakte os via E-mail. Vi står klar til at besvare på dine spørgsmål.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Anmeldelser og omtaler

Vi har haft succes med at hjælpe vores klienter med at opnå flotte resultater, herunder vægttab og andre personlige træningsmål. Du kan læse mere om vores fantastiske anmeldelser og vores klienters oplevelser med deres personlige træningsforløb hos os på Trustpilot.

Medieomtaler

Daniel Knaap, der står bag sundhedsmetoderne hos Knaap, er også kendt som sundhedsekspert i medierne. Daniel Knaap har blandt andet medvirket som ekspert på  "Fede Forhold", hvor han benyttede sin holistiske tilgang, som personlig træner, diætist og vanecoach. Daniel har også medvirket på P3, DR aftenshowet, og omtalt i diverse medier herunder BT og Ekstrabladet.  

Klar på en gratis prøvetime?

Vi forstår, hvis du har spørgsmål og gerne vil mærke efter, om et forløb hos Knaap er det rette for dig. Derfor tilbyder vi altid en helt gratis og uforpligtende prøvetime.