Øg din muskelmasse eller tab dig med styrketræning

Med en personlig træner og kostvejleder opnår du resultater. Vi viser dig vejen til en effektiv og personlig tilgang til styrketræning.

Få en gratis prøvetime

Styrketræning med personlig træner– Skab resultater med personlig styrketræning og kostvejledning

Bliver du også forvirret af den store mængde vildledende information om kost og styrketræning? En personlig træner hos os lærer dig, hvordan du skal styrketræne og spise, så du får det maksimale ud af din styrketræning, der både er effektiv og giver dig de resultater, du drømmer om.

Vi har hjulpet +2000 mennesker med personlig styrketræning og kostvejledning, og årsagen til vores forløb er blevet populære er, at de altid bliver tilpasset den enkelte. Der findes nemlig ingen smarte opskrifter, der på magisk vis giver alle resultater. Mange der kommer ind til os, har fulgt en masse standard planer og vildledende information på internettet – og det virker sjældent.

Dét der virker, er at tage udgangspunkt i hvem du er, din situation og herfra lave en effektiv og realistisk plan, som er 100% tilpasset dig. Styrketræningen skal tilpasses dit niveau, så det bliver inspirerende og motiverende, uanset om du er nybegynder eller erfaren.

Herudover er der fokus på, at din styrketræning skal være både sjov og udfordrende, så du udvikler dig og bliver den bedste version af dig selv. Vi vil gerne hjælpe dig et sted hen, hvor du har den helt rette viden og værktøjerne til, at du motiveret kan fortsætte videre på egen hånd.

Hvordan fungerer vores styrketræningsforløb?

Klik på videoen og lær mere om, hvordan vores personlige træningsforløb fungerer.

Det får du altid med

1) Indledende samtale

Dit forløb starter altid med en hel times samtale, hvor vi taler om dine mål, udfordringer og forventninger til dit forløb. Samtidig er det vigtigt at vi forstår hvem du er. Derfor bruger vi meget tid på at dykke ned i dit liv og din hverdag, så vi forstår dine behov og kan sammensætte et forløb der er 100% tilpasset dig.
Til samtalen laver vi en personlig plan, der er realisitsk og passer til din hverdag, så du har de bedste forudsætninger for at få succes med dit forløb.

2) Personlig kostplan

En kostplan hos Knaap er ikke som de sædvanlige kostplaner, du kender. Med udgangspunkt i vores indledende samtale, har vi en god forståelse for, hvordan du gerne vil leve dit liv. Derfor er din plan sammensat, så den imødekomme din mål, men også så den passer til dine unikke behov. Den er sammensat til at hænge sammen med din hverdag, så det bliver nemt og overskueligt at følge. Samtidig skal du hverken tælle kalorier, eller veje din mad. Faktisk vil vi gerne vise dig en tilgang, hvor du kan fortsætte med at spise helt almindelig mad, hvor der også er plads til at leve. Hvis det skal være holdbart, skal du ikke skære alt fra – i stedet hjælper vi dig med at skabe en fornuftig struktur, der passer til dine mål. Planen går hånd i hånd med vanecoaching, så du får en masse gode værktøjer, du kan benytte i dagligdagen. Når du først har fået ændret på dine vaner, og du trives med de ting du gør, er det automatisk også noget, du har lyst til at fortsætte med. Det er hele målet med et forløb hos Knaap.

3) Personlig træning i dit eget private træningsrum

Alle dine træningstimer foregår i rolige rammer i vores private centrr. Her vil du få personlig træning, i dit helt eget private træningsrum, uden forstyrrelser fra andre. Vi har valgt at gøre det sådan, så der er 100% fokus på dig igennem hele din træning. Her vil du lære at træne korrekt, så du får det maksimale ud af din træning. Du lærer en masse effektive øvelser og teknikker, der passer til din krop. Hvis du vil læse mere om personlig træning hos Knaap, kan du trykke her.

Du kan frit vælge imellem vores centre, som er ligger i Valby og på Østerbro.

4) Ugentlig måling, kostvejledning og vanecoaching

Vi holder en ugentlig samtale, hvor du får en fuld kropsanalyse og måler dine fremskridt. Her sætter vi hele tiden nye mål, så du skaber resultater og holder dig motiveret. Herudover taler vi om hvordan ugen er gået, og introducerer nye værktøjer, som du kan øve dig på derhjemme. Din personlige træner er også vanecoach, som løbende hjælper dig med at skabe holdbare sunde vaner, et skridt ad gangen.

Du kan læse mere om, hvordan vanecoaching fungerer hos Knaap, ved at trykke her.

5) Personlig træner, diætist og vanecoaching i én

Hos Knaap går vi op i høj faglighed. Din træner er altid veluddannet i personlig træning, ernæring, sundhed og vaneændringer. Derfor får du en personlig træner, der kan hjælpe dig med alle de vigtige aspekter af sundhed, så dit personlige træningsforløb ikke bare bliver et quickfix, men noget du kan tage med dig, resten af livet.

Privat træningsrum– Styrketræning uden forstyrrelser

I et forløb får du en veluddannet personlig træner, som også er diætist og vanecoach. Her får du personlig styrketræning i dit helt eget private træningsrum, hvor du har din personlige træner helt for dig selv.

Det betyder, at der er 100% fokus på dig, uden forstyrrelser fra andre. Din træner hjælper dig med, hvordan du skal styrketræne på en måde, der passer til din krop og dit niveau. Her lærer du en masse nye og spændende måder at styrketræne på, der tager udgangspunkt i veldokumenteret tilgang – og det er derfor det virker.

Fordi din personlig træner også er diætist og vanecoach, kan din træner hjælpe dig med at lave de nødvendige ændringer i din kost, så du får det maksimale ud af din styrketræning. Samtidig får du også vanecoaching, så du lærer at integrere kosten og styrketræningen i din hverdag, hvilket giver dig redskaber til at gøre det holdbart på egen hånd.

Du kan vælge at have din personlig træning i en af vores sundhedscentre på Østerbro eller i Valby.

 

Styrketræning med vægtstang med personlig træner
  • Træn 1-til-1 med din personlige træner, uden andre til stede samtidig
  • Styrketræningen bliver tilpasset dig og dit niveau, uanset din erfaring
  • Lær at træne effektivt og teknisk korrekt, så du undgår skader
  • Få korrekt viden og værktøjer, så du kan fortsætte på egen hånd

Succesfuld styrketræning hos Knaap– Andreas blev stærk

Selvom Andreas havde styrketrænet før, så han ikke resultater. Andreas fik tilpasset sin styrketræning og kost, så det passede til hans behov, niveau og hverdag. På kun 3 måneder hjalp vi ham med at skabe resultater gennem få justeringer, som han kan tage med sig resten af livet.

Se videoen og hør mere om hans styrketræningsforløb.

Alt dette kan du opnå i et styrketræningsforløb hos Knaap

Ved at have en personlig træner ved din side, får du støtte til at nå dine mål gennem dit styrketræningsforløb. Flere af vores klenter har allerede opnået følgende:

Øget muskelmasse

Med en personlig tilpasning af kost og træning, kan du øge din muskelmasse.

Vores styrkeforløb giver dig en stærkere krop

Stærkere krop

Alle oplever at blive stærkere, fordi vi hele tiden sørger for, at hjælpe dig med at rykke grænser.

Få holdbare resultater med personlig træner

Få målbare resultater

Med den rette struktur i din træning, kan din træner hjælpe dig med at få målbare resultater.

Træn for fremtiden

Træn for fremtiden

Et forløb hos os er en investering i din egen sundhed og fremtid. Du får værktøjer til at fortsætte på egen hånd.

Lær at træne ordentligt så du ikke får skader

Fri for smerter

Med en korrekt teknik lærer vi dig at undgå skader. En stærk krop gør dig smertefri!

Få øget mobilitet gennem træning

Øget mobilitet

Bliv mere smidig og mobil, så du kan mere med din krop.

Styrketræning giver ofte øget selvværd

Øget selvværd

De fleste oplever at få øget selvværd og selvtillid, når de får succes med deres træning.

Få værdifuld viden og forståelse for styrketræning

Viden og forståelse

Vores mål er, at du bliver klædt på til at kunne fortsætte på egen hånd, efter dit forløb er slut.

Mærk efter om en personlig træner er noget for dig?– Book en gratis prøvetime inden du beslutter dig

Vi forstår, at det kan være et stort skridt at få en personlig træner og diætist.

Start med en gratis og helt uforpligtende prøvetime, så du kan møde din personlige træner, høre mere om forløbet og finde ud af, om det er det helt rigtige for dig.

Spar 25%– Træn med en ven og spar penge

Træn med en ven og nå jeres mål med en effektiv tilgang til kost og træning, der passer til jeres behov og ønsker.

Selvom I træner sammen, får I hver jeres helt egen kostplan og eget træningsprogram. Start jeres træning sammen nu og spar 25% hver!

Få tilskud til diætist gennem sundhedsforsikringen

Er du medlem af Danmark eller har du en sundhedsforsikring, så kan få dækket dele af dit forløb hos os. Kontakter os gerne for at høre mere.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Klik på nedenstående afsnit for at læse mere om hvert punkt.

Læs vores blogindlæg om styrketræning

Anbefaler Sundhedsstyrelsen styrketræning til alle?

Sundhedsstyrelsen har netop opdateret de officielle retningslinjer for fysisk aktivitet og lægger nu større vægt på styrketræning som en væsentlig del.

Læs vores blogindlæg: styrketræning er nu en del af sundhedsstyrelsens retningslinjer

Hvad er styrketræning?

Når du hører ordet styrketræning, hvad tænker du så? Mange tænker på tunge vægte, store muskler og testosteron. Men i virkeligheden kan styrketræning gøre meget mere for dig, end du måske tror ved første øjekast.

Læs vores blogindlæg: Derfor bør du styrketræne – 10 gode grunde til at få styrketræning ind i din hverdag

Kan man opbygge muskler og forbrænde fedt samtidig?

Hvis der er et spørgsmål, som jeg har fået mange gange gennem tiden så er det klart, om man kan sammensætte kost og træning, således man både opbygger muskelmasse og forbrænder fedt samtidig.

Læs vores blogindlæg: Kan man opbygge muskler og forbrænde fedt samtidig?

Generelle spørgsmål

Hvad får jeg i et personligt træningsforløb hos Knaap?

I et personligt træningsforløb starter du med en hel times indledende samtale, hvor vi gennemgår din kost og din hverdag, sætter mål og laver kropsanalyse med fuld gennemgang. Ud fra samtalen laver vi en personlig kostplan. Herfra planlægger vi opfølgende sessioner, hvor vi først laver opfølgende målinger, hvor du får vanecoaching og vejledning. I forlængelse af sessionen går vi i gang med personlig træning, i dit eget private træningsrum, uden forstyrrelser fra andre. Her bliver træningen tilpasset 100% til dig, dit niveau og behov. Vi tager højde for eventuelle skader og udfordringer, og forsøger at hjælpe dig ud af dem. Her lærer du også, hvordan du skal træne korrekt, og lærer hvordan du skal fortsætte de sunde vaner resten af livet.

Hvad er vores priser for personlig træning?

Ingen personlig træningsforløb er ens, og derfor koster vores forløb sjældent det samme. Se vores priser.

Med Sygesikringen Danmark kan du få dækket op 2000 kr om året.

Hvis du har en sundhedsforsikring, kan du få ofte få dækket hele dit forløb, uden du skal betale noget selv. kontakte os, og find ud af om du kan få dækning. Eller læs mere om tilskud og forsikring her.

Kan man opdele sin betaling?

Ja. Man kan sagtens opdele sin betaling i flere rater. Dette aftaler du blot med os, når du opstarter dit forløb.

Dækker min sundhedsforsikring?

Hos Knaap er vi professionelle sundhedsuddannede, der er kendt for at yde kost- og sundhedsvejledning af høj kvalitet, med stor succes. Derfor har vi et samarbejde med mange sundhedsforsikringer i Danmark.

Hvor mange gange om ugen skal jeg træne?

Dette afhænger af dine målsætninger og behov. Vores klienter træner ofte 1-3 gange om ugen, hvor de fleste vælger 2 gange om ugen. Vi anbefaler også 2 gange om ugen, for de bedste resultater.

Kan man godt aflyse sin træningstid?

Vi forsøger altid at være fleksible. Hvis man er blevet syg eller bliver man forhindret til en booked tid, kan man derfor altid rykke eller aflyse den, helt op til 24 timer før din aftale. Aflyses din træningstid indenfor 24 timer op til din aftale, er det på egen regning. Vi gør sådan fordi, vi ellers ikke kan nå at booke en ny tid ind, med så kort varsel.

Har alle trænere videregående uddannelse?

Hos Knaap får du meget mere, end bare en personlig træner. Vi har alle videregående uddannelser, som betyder at du altid får en topprofessionel træner med høj faglighed og viden indenfor træning, ernæring og sundhed.

Hvordan kommer jeg i gang?

Der er flere måder at komme i gang på. De fleste vil gerne starte med en samtale, og nogle vælger en gratis prøvetime, hvor de kommer ind og prøver personlig træning. Det er helt gratis og uforpligtende, og en mulighed for at møde din diætist og træner, høre mere om forløbet og mærke efter, om det er det rigtige for dig. Du kan udfylde vores kontaktformular, som det første skridt og så kan du høre mere.

Hvem er Knaap?

Knaap er sundhedshuse, med veluddannede sundhedsprofessionelle. En coach hos Knaap er både diætist, vanecoach og personlig træner. Derfor får du hjælp hele vejen rundt, og får tilpasset en personlig løsning, der er realistisk i forhold til dig, dit liv og din hverdag. Læs mere om Knaap.

Hvor ligger Knaaps sundhedscentre?

Vi har private klinikker i Valby og på Østerbro, København, hvor vi byder velkommen i trygge rammer.

Ofte stillede spørgsmål til Knaap

Har du andre spørgsmål?

Kontakt os endelig, hvis du spørgmål om vægttab, tilskud til diætist, gratis prøvetime eller andre spørgsmål. Ring gerne eller kontakte os via E-mail. Vi står klar til at besvare på dine spørgsmål.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Anmeldelser og omtaler

Vi har haft succes med at hjælpe vores klienter med at opnå flotte resultater, herunder vægttab og andre personlige træningsmål. Du kan læse mere om vores fantastiske anmeldelser og vores klienters oplevelser med deres personlige træningsforløb hos os på Trustpilot.

Medieomtaler

Daniel Knaap, der står bag sundhedsmetoderne hos Knaap, er også kendt som sundhedsekspert i medierne. Daniel Knaap har blandt andet medvirket som ekspert på  "Fede Forhold", hvor han benyttede sin holistiske tilgang, som personlig træner, diætist og vanecoach. Daniel har også medvirket på P3, DR aftenshowet, og omtalt i diverse medier herunder BT og Ekstrabladet.  

Klar på en gratis prøvetime?

Vi forstår, hvis du har spørgsmål og gerne vil mærke efter, om et forløb hos Knaap er det rette for dig. Derfor tilbyder vi altid en helt gratis og uforpligtende prøvetime.