Vægttab med personlig træner i København

Er du træt af vægttab, der ikke holder ved?

Med en personlig træner, diætist og vanecoach samlet i én, kan vi hjælpe dig til holdbart vægttab. Få viden, værktøjer og motivationen til at fortsætte livsstilen på egen hånd. 

Få en gratis prøvetimeJeg vil høre mere

Michelle har tabt 40kg

Michelle har tabt sig 40 kg og holder vægttabet den dag i dag. Hun fik en personlig træner og diætist hos os, der hjalp hende med at gøre kost og træning overskueligt ved, at få det indpasset i hendes hverdag – uden slankekur eller kalorietælling. I stedet har hun lavet holdbare vaneændringer. Se hendes historie i videoen. 

SET OG OMTALT PÅ

Klienter fra vægttabsforløb

Se vores klienters flotte resultater i før- og efter deres forløb. Alle klienter har fået personlig træning, kostvejledning og vanecoaching i vores private center.

Tab dig med diætist og personlig træner

Få holdbare resultater, uden slankekure

De fleste der taber sig, tager desværre det hele på igen – men hvorfor?  

Hvis et vægttab skal holde, hjælper det ikke at følge ekstreme slankekure, stramme kostplaner og kedelige træningsregimer. Det handler om at finde en tilgang, der passer til hvem du er, og tilpasses til hvordan du gerne vil leve dit liv. En måde at leve på, som du kan se dig selv fortsætte med. 

Som erfarne specialister i vægttab og et gennemarbejdet koncept, har vi fundet et løsning, der nu har hjulpet +2000 mennesker til at skabe holdbare sunde vaner. Vi møder dig hvor du er, og laver en personlig plan.

  • Med personlig træning får du tilpasset træningen dit niveau, så det bliver sjovt, inspirerende og motiverende.
  • Som diætister tager vi udgangspunkt i din hverdag, og laver få justeringer i din kost, der skaber store resultater, uden du skal sige farvel til alt det gode i livet.
  • Med vanecoaching giver vi dig viden og værktøjer til, at gøre det hele holdbart, så du trygt kan fortsætte rejsen videre på egen hånd. Vi kan hjælpe dig et sted hen, hvor du ikke har behov for os mere.

Holdbart vægttab med diætist og personlig træner i København

Få din træner, i egen private træningssal

I et forløb får du din helt egen personlige træner, i din egen private træningssal, uden andre til stede samtidig. Her tilpasser vi en effektiv træning dit niveau, og finder de helt rigtige øvelser, der passer til dig.

Ved at træne helt uforstyrret, er der 100% fokus på dig og ro til at fokusere på, at gøre træningen motiverende og sjov, Vi lærer dig, hvordan du skal træne effektivt, og giver dig den helt rette viden og motivation til, at fortsætte videre på egen hånd.

  • Træn 1-til-1 med din personlige træner, uden andre til stede samtidig
  • Få træningen personligt tilpasset dit niveau og dine behov
  • Lær at træne effektivt og teknisk korrekt, så du undgår skader
  • Få værktøjer, viden og motivation til, at fortsætte på egen hånd

Få tilskud gennem forsikringen

Er du medlem af Danmark eller har du en sundhedsforsikring? Så kan få dækket dele af dit forløb hos os. Kontakt os for at høre mere.

Forløb med en personlig træner i København

Hvordan fungerer et forløb?

Kunne du tænke dig, at høre mere om hvordan vores forløb med personlig træning, kostvejledning og coaching i København fungerer?

Det får du altid med

1) Indledende samtale

Dit forløb starter altid med en hel times samtale, hvor vi taler om dine mål, udfordringer og forventninger til dit forløb. Samtidig er det vigtigt at vi forstår hvem du er. Derfor bruger vi meget tid på at dykke ned i dit liv og din hverdag, så vi forstår dine behov og kan sammensætte et forløb der er 100% tilpasset dig. 
Til samtalen laver vi en personlig plan, der er realisitsk og passer til din hverdag, så du har de bedste forudsætninger for at få succes med dit forløb.

2) Personlig kostplan

En kostplan hos Knaap er ikke som de sædvanlige kostplaner, du kender. Med udgangspunkt i vores indledende samtale, har vi en god forståelse for, hvordan du gerne vil leve dit liv. Derfor er din plan sammensat, så den imødekomme din mål, men også så den passer til dine unikke behov. Den er sammensat til at hænge sammen med din hverdag, så det bliver nemt og overskueligt at følge. Samtidig skal du hverken tælle kalorier, eller veje din mad. Faktisk vil vi gerne vise dig en tilgang, hvor du kan fortsætte med at spise helt almindelig mad, hvor der også er plads til at leve. Hvis det skal være holdbart, skal du ikke skære alt fra – i stedet hjælper vi dig med at skabe en fornuftig struktur, der passer til dine mål. Planen går hånd i hånd med vanecoaching, så du får en masse gode værktøjer, du kan benytte i dagligdagen. Når du først har fået ændret på dine vaner, og du trives med de ting du gør, er det automatisk også noget, du har lyst til at fortsætte med. Det er hele målet med et forløb hos Knaap. 

3) Personlig træning i dit eget private træningsrum

Alle dine træningstimer foregår i rolige rammer i vores private centrr. Her vil du få personlig træning, i dit helt eget private træningsrum, uden forstyrrelser fra andre. Vi har valgt at gøre det sådan, så der er 100% fokus på dig igennem hele din træning. Her vil du lære at træne korrekt, så du får det maksimale ud af din træning. Du lærer en masse effektive øvelser og teknikker, der passer til din krop. Hvis du vil læse mere om personlig træning hos Knaap, kan du trykke her.

Du kan frit vælge imellem vores centre i Valby eller på Østerbro.

Se vores center på Østerbro her ,  og vores center i Valby her .

4) Ugentlig måling, kostvejledning og vanecoaching

Vi holder en ugentlig samtale, hvor du får en fuld kropsanalyse og måler dine fremskridt. Her sætter vi hele tiden nye mål, så du skaber resultater og holder dig motiveret. Herudover taler vi om hvordan ugen er gået, og introducerer nye værktøjer, som du kan øve dig på derhjemme. Din træner er også vanecoach, som løbende hjælper dig med at skabe holdbare sunde vaner, et skridt ad gangen. Du kan læse mere om, hvordan vanecoaching fungerer hos Knaap, ved at trykke her.

5) Personlig træner, diætist og vanecoaching i én

Hos Knaap går vi op i høj faglighed. Din træner er altid veluddannet i træning, ernæring, sundhed og vaneændringer. Derfor får du en coach, der kan hjælpe dig med alle de vigtige aspekter af sundhed, så dit forløb ikke bare bliver et quickfix, men noget du kan tage med dig, resten af livet. 

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål til vores forløb eller ønsker du at høre om det er noget for dig? Tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ring til os på:

+45 53 53 35 53

Daniel Knaap

Ejer og personlig træner hos Knaap

Udfyld formularen

Vi forsøger at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

Det kan du opnå

Det kan være svært at tabe sig og endnu mere udfordrende at holde vægten nede efter et vægttab. Derfor sammensætter vi dit vægttabsforløb med en målsætning om, at din nye sunde livsstil skal holde resten af livet.

Holdbart vægttab

Holdbart vægttab

Vi sammensætter dit vægttabsforløb med en klar målsætning om, at det skal holde resten af dit liv.

Stærkere krop kombineret med tab af vægt

Stærkere krop

Gennem effektiv og målrettet personlig træning, kommer du i dit livs form og får en sund og stærk krop.

Få en sundere livsstil med kostvejledning af diætist

Sundere livsstil

Vi kostvejleder og coacher dig, så du får sunde vaner og en livsstil i sund balance med din hverdag.

Et sundt vægttab giver mere energi og bedre livskvalitet

Højt selvværd

Ved et vægttab og en sundere livsstil, får du markant mere energi, overskud og livskvalitet.

Derfor får vores klienter resultater, der holder hele livet:

Vi tror ikke på slankekure eller kalorietælling

Her bruger vi ingen slankekure – i stedet laver vi altid en personlig og målrettet plan, der passer til dig, dit liv og din hverdag. Det er sådan man får resultater, der kan holde hele livet

Effektiv træning, der giver resultater

Med 1-til-1 personlig træning i énrum, med personlig træner i vores private center, lærer du at træne på den rigtige måde, så du trygt kan stå på egne ben efter dit forløb er afsluttet

Videnskabelig tilgang, vi ved der virker

Vi har alle videregående uddannelser inden for kost, sundhed og træning. Vi afliver myter og vejleder kun ud fra det, som er videnskabeligt dokumenteret og som vi ved rent faktisk virker

Ugentlig coaching og kostvejledning

Med ugentlig 1-til-1 kostvejledning, vejning, coaching og motivationssamtale, møder vi dig, hvor du er og hjælper vi dig med at skabe sunde vaner, så du trygt kan fortsætte på egen hånd

Vores tilgang til vægttab der holder hele livet

Klar på en prøvetime?

Vi forstår hvis du har spørgsmål og gerne vil mærke efter, om det er det rette for dig. Derfor tilbyder vi altid en helt gratis og uforpligtende prøvetime. 

Er du klar til at kontakte din personlige træner i København?