BLACK FRIDAY

Book nu og spar 20% på alle forløb

trustpilot

BLACK FRIDAY TILBUD UDLØBER OM:

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Personligt 1-til-1 forløb

Vi har sammensat et 100% personligt forløb til dig, hvor du får din helt egen personlige træner, diætist og vanecoach i én løsning. Få et målrettet 1-til-1 forløb, med din egen faste sundhedsfaglige vejleder, i vores private center i København.

1-til-1 personlig træning i København

1-til-1 personlig træning

Få din helt egen personlige træner i dit eget private træningsrum. Vi tilpasser alt til dit niveau og viser dig hvordan træning bliver effektivt, sjovt og motiverende. 

1-til-1 kostvejledning i København

1-til-1 kostvejledning

Få professionel kostvejledning af din egen kliniske diætist. Din træner er også diætist, og  skræddersyer kost til dine behov, så det bliver nemt, overskueligt, og passer til din hverdag.

1-til-1 coaching af personlig træner i København

1-til-1 vanecoaching

Hos os får du altid målrettet vanecoaching og værktøjer til holdbare resultater, både fysisk og mentalt. Vi hjælper dig til en en sund livsstil i balance og gode vaner, der holder resten af livet.

Vores klienter

Se vores klienters flotte resultater i før- og efter billeder. Knaap er for alle, uanset om målet er at tabe sig, blive stærkere eller at komme af med smerter. Fælles for alle er, at vores klienter alle har haft et forløb med deres helt egen personlige træner, diætist og vanecoach hos Knaap.

Er du klar?

Udfyld kontaktformularen og skriv “black friday”, for at sikre dig 20% rabat på dit forløb.

Har du spørgsmål? Så ring til os på:

+45 53 53 35 53

Daniel Knaap

Personlig træner og diætist hos Knaap

Udfyld formularen her

Vi forsøger at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Klik på nedenstående afsnit for at læse mere om hvert punkt.

Vi bruger altid en evidensbaseret tilgang

Der er desværre meget vildledende information om kost og træning overalt, som ganske simpelt er forkert og ikke virker. Vi kan sagtens forstå, at både kost og træning kan være en jungle at finde rundt i.

Hos Knaap har vi alle lang videregående uddannelse. Med et højt uddannelsesniveau, har vi alle også en bred og dybdegående viden om ernæring, træning og sundhed, som vi dagligt benytter til at hjælpe vores mange klienter til fantastiske resultater. Det betyder også, at vi benytter en evidensbaseret tilgang til ernæring, træning og sundhed.

En evidensbaseret tilgang betyder, at vi tager udgangspunkt i den nyeste forskning og dét der faktisk er dokumenteret til at virke. Vi har gjort det til vores mission, at aflive alle myter og hovedløse meninger, der er derude – og i stedet fokusere på hvad der faktisk virker.

Hos Knaap tager vi udgangspunkt i den nyeste forskning, både indenfor træning og ernæring – så du altid er tryg, når vi vejleder dig i ernæring og træning.

Vi laver en unik plan, der passer til dig og dine behov
Du er unik. Du har en unik personlighed, der betyder, at du skal motiveres på en helt særlig måde. Du har et unikt liv og en unik hverdag, som fungerer og hænger sammen på en helt særlig måde.

Derfor har du også helt særlige vilkår, værdier og behov, som der skal imødekommes, for at du kan få succes med en sund livsstil. Vi ved en masse om kost, ernæring, træning og sundhed – men det kan være lige meget, hvis det ikke passer til dig og dit liv. Vores målsætning er, at du opnår dine mål, uden at sige farvel til livets fornøjelser.

I stedet for at give dig endnu en slankekur, diæt eller kost- og træningsplan, der ikke virker på lang sigt, tager vi i stedet udgangspunkt i hvem du er og hvordan din hverdag hænger sammen.

– Med udgangspunkt i dette, sammensætter vi en helt unik plan, der passer præcis til dig, som også tillader at leve og nyde livet imens.

Lige præcis denne tilgang betyder, at du opnår resultater langt nemmere og du har langt bedre muligheder for, at holde dine resultater, efter dit forløb er afsluttet.

Vi lærer dig at træne effektivt og korrekt
Når nye klienter kommer ind til os, fortæller de ofte den samme historie. De lægger ofte en masse tid og arbejde i motion og træning, men ser ikke de resultater de vil. Ærligt talt forstår vi det godt. Træningsverdenen er en jungle af viden og meget information er desværre også vildledende, så mange træner forkert.

Hos os skal du lære at træne effektivt og korrekt, med en evidensbaseret tilgang. Vi vil gerne vise dig en tilgang, hvor du ikke længere spilder din tid i træningscenteret, men i stedet lærer at gøre det, der faktisk virker.

Vi stræber efter at sammensætte en træning, der tager udgangspunkt i dine mål og dit niveau, samt at tilpasse det, som du bliver bedre.

I et forløb lærer du, at udføre øvelser teknisk korrekt, så de får mere ud af dine træning og undgår skader på sigt. Når du ved hvordan du skal gøre, bliver det naturligt meget sjovere og langt mere motiverende for dig. Derfor er det også en af nøglerne til et langvarigt og sundt liv.

Vi har indrettet træningsfaciliteter specielt til dig

I modsætning til de almindelige træningscentre du kender, hvor der også er mange andre mennesker, der kan være forstyrrende – træner du helt alene, 1-til-1 sammen med din egen professionelle træner, i énrum.

Vi har valgt at gøre det sådan, så al fokus er på dig og du kan træne i helt trygge rammer og slappe 100% af, uden forstyrrelser.

Vores lokaler i Valby er indrettet med det nyeste træningsudstyr i den bedste kvalitet, så der er alt hvad der er behov for.

I et forløb lærer vi dig både om det tekniske, praktiske og teoretiske ved træning, så du kan fortsætte på egen hånd, når du er kommet i mål hos os.

Vi viser dig vejen, uden kalorietælling, diæter eller slankekure

Der kommer hele tiden nye slankekure og smarte trends, såsom lav-kalorie diæter, paleo, atkins, detox, keto mm. Sandheden er, at det ikke virker på lang sigt. Hvis slankekure rent faktisk virkede, ville der ikke hele tiden komme nye, som desværre har været tilfældet de sidste mange år.

Hos os benytter vi hverken slankekure, kalorietælling eller andre smarte løsninger – for de er midlertidige løsninger, der IKKE holder på sigt.

Generelt har vi en tilgang og filosofi, der tager udgangspunkt i en holdbar løsning, der passer ind i dit liv – Vi synes derfor det er vigtigt, at du kan spise helt almindelig mad, der passer til din hverdag.

Vi mener, at du skal have plads til at hygge sig med familie og venner, plads til god mad, eventuelt et par glas vin/øl, kage eller en is. Vi har allerede vist vejen for +1000 succesfulde klienter – og vi er sikre på, at vi kan finde en løsning, der passer til dig og dine behov.

Læs anmeldelser her