Priser og træningsforløb

Hvordan fungerer vores forløb?

Personlig træning er til dig, der ønsker professionel hjælp til at tabe fedt, bygge muskelmasse, blive stærkere, komme af med skader, få mere energi – eller generelt få en sundere livsstil, der passer til din hverdag og holder resten af dit liv.

Vi sammensætter og skræddersyer altid vores forløb specielt til dig og dine behov, uanset hvad dine mål er – og om du er nybegynder, eller øvet til træning.

Klik på videoen og lær mere om hvordan vores forløb fungerer.

4.9/5 stjerner basereret på 75 anmeldelser

Forløb og priser for personlig træning
Afspil video

Hvad får du i dit forløb?

Indledende samtale for priser på personlig træning
Indledende samtale

Dit forløb starter med en hel times samtale, hvor vi taler om dine mål, udfordringer og forventninger til dit forløb.

Personlig kostplan af diætist og kostvejleder
Personlig kostplan

Sammen udarbejder vi en kostplan, der passer til dine unikke behov. Kostplanen er designet til at passe ind i din hverdag.

Pris på 1-til-1 træning i privat center
1-til-1 træning i privat center

Alle dine træningstimer foregår i intime rammer i vores private center, i énrum med din træner, hvor der altid er ro til at fokusere.

Ugentlig samtale og coaching inkluderet i prisen
Ugentlig samtale og coaching

Vi holder en ugentlig samtale, hvor vi laver en kropsanalyse. Vi sætter hele tiden nye mål, så du skaber resultater og holder dig motiveret.

Hvordan fungerer det og hvorfor vælge os?

Klik på nedenstående afsnit for at læse mere om hvert punkt.

Vi bruger altid en evidensbaseret tilgang

Der er desværre meget vildledende information om kost og træning overalt, som ganske simpelt er forkert og ikke virker. Vi kan sagtens forstå, at både kost og træning kan være en jungle at finde rundt i.

Hos Knaap har vi alle lang videregående uddannelse. Med et højt uddannelsesniveau, har vi alle også en bred og dybdegående viden om ernæring, træning og sundhed, som vi dagligt benytter til at hjælpe vores mange klienter til fantastiske resultater. Det betyder også, at vi benytter en evidensbaseret tilgang til ernæring, træning og sundhed.

En evidensbaseret tilgang betyder, at vi tager udgangspunkt i den nyeste forskning og dét der faktisk er dokumenteret til at virke. Vi har gjort det til vores mission, at aflive alle myter og hovedløse meninger, der er derude – og i stedet fokusere på hvad der faktisk virker.

Hos Knaap tager vi udgangspunkt i den nyeste forskning, både indenfor træning og ernæring – så du altid er tryg, når vi vejleder dig i ernæring og træning.

Vi laver en unik plan, der passer til dig og dine behov
Du er unik. Du har en unik personlighed, der betyder, at du skal motiveres på en helt særlig måde. Du har et unikt liv og en unik hverdag, som fungerer og hænger sammen på en helt særlig måde.

Derfor har du også helt særlige vilkår, værdier og behov, som der skal imødekommes, for at du kan få succes med en sund livsstil. Vi ved en masse om kost, ernæring, træning og sundhed – men det kan være lige meget, hvis det ikke passer til dig og dit liv. Vores målsætning er, at du opnår dine mål, uden at sige farvel til livets fornøjelser.

I stedet for at give dig endnu en slankekur, diæt eller kost- og træningsplan, der ikke virker på lang sigt, tager vi i stedet udgangspunkt i hvem du er og hvordan din hverdag hænger sammen.

– Med udgangspunkt i dette, sammensætter vi en helt unik plan, der passer præcis til dig, som også tillader at leve og nyde livet imens.

Lige præcis denne tilgang betyder, at du opnår resultater langt nemmere og du har langt bedre muligheder for, at holde dine resultater, efter dit forløb er afsluttet.

Vi lærer dig at træne effektivt og korrekt
Når nye klienter kommer ind til os, fortæller de ofte den samme historie. De lægger ofte en masse tid og arbejde i motion og træning, men ser ikke de resultater de vil. Ærligt talt forstår vi det godt. Træningsverdenen er en jungle af viden og meget information er desværre også vildledende, så mange træner forkert.

Hos os skal du lære at træne effektivt og korrekt, med en evidensbaseret tilgang. Vi vil gerne vise dig en tilgang, hvor du ikke længere spilder din tid i træningscenteret, men i stedet lærer at gøre det, der faktisk virker.

Vi stræber efter at sammensætte en træning, der tager udgangspunkt i dine mål og dit niveau, samt at tilpasse det, som du bliver bedre.

I et forløb lærer du, at udføre øvelser teknisk korrekt, så de får mere ud af dine træning og undgår skader på sigt. Når du ved hvordan du skal gøre, bliver det naturligt meget sjovere og langt mere motiverende for dig. Derfor er det også en af nøglerne til et langvarigt og sundt liv.

Vi har indrettet træningsfaciliteter specielt til dig

I modsætning til de almindelige træningscentre du kender, hvor der også er mange andre mennesker, der kan være forstyrrende – træner du helt alene, 1-til-1 sammen med din egen professionelle træner, i énrum.

Vi har valgt at gøre det sådan, så al fokus er på dig og du kan træne i helt trygge rammer og slappe 100% af, uden forstyrrelser.

Vores lokaler i Valby er indrettet med det nyeste træningsudstyr i den bedste kvalitet, så der er alt hvad der er behov for.

I et forløb lærer vi dig både om det tekniske, praktiske og teoretiske ved træning, så du kan fortsætte på egen hånd, når du er kommet i mål hos os.

Vi viser dig vejen, uden kalorietælling, diæter eller slankekure

Der kommer hele tiden nye slankekure og smarte trends, såsom lav-kalorie diæter, paleo, atkins, detox, keto mm. Sandheden er, at det ikke virker på lang sigt. Hvis slankekure rent faktisk virkede, ville der ikke hele tiden komme nye, som desværre har været tilfældet de sidste mange år.

Hos os benytter vi hverken slankekure, kalorietælling eller andre smarte løsninger – for de er midlertidige løsninger, der IKKE holder på sigt.

Generelt har vi en tilgang og filosofi, der tager udgangspunkt i en holdbar løsning, der passer ind i dit liv – Vi synes derfor det er vigtigt, at du kan spise helt almindelig mad, der passer til din hverdag.

Vi mener, at du skal have plads til at hygge sig med familie og venner, plads til god mad, eventuelt et par glas vin/øl, kage eller en is. Vi har allerede vist vejen for +1000 succesfulde klienter – og vi er sikre på, at vi kan finde en løsning, der passer til dig og dine behov.

Priser og pakker

Her kan du se vores forskellige pakker. Pakkerne fungerer som klippekort, hvor man enten træner 1, 2 eller 3 gange om ugen. I videoen kan du se mere om, hvordan pakkerne fungerer. 

Klik på videoen og lær mere om hvordan vores pakker fungerer.

p

Få tilskud gennem forsikringen

Husk at du kan få opdelt betalingen i rater og du i mange tilfælde kan få dækket dele af dit forløb igennem sygeforsikring.

Læs mere om tilskud og forsikring

p

Del betalingen op

Husk at du kan få opdelt betalingen i rater og du i mange tilfælde kan få dækket dele af dit forløb igennem sygeforsikring.
Knaaps priser og pakker

Lille pakke

2.995,- inkl. moms

4x personlig træning.

 • Indledende samtale, 55 min
 • 4 x personlig træning, 55 min
 • Kropsmåling- og analyse
 • Skræddersyet træningsplan
 • Personligt målrettet kostplan
 • Fri mailkorrespondance
 • Løbende vejning, måling, vejledning og coaching

Mellem pakke

5.495,- inkl. moms

8x personlig træning.

 • Indledende samtale, 55 min
 • 8 x personlig træning, 55 min
 • Kropsmåling- og analyse
 • Skræddersyet træningsplan
 • Personligt målrettet kostplan
 • Fri mailkorrespondance
 • Løbende vejning, måling, vejledning og coaching
Kr. sparet
495,-

Stor pakke

9.995,- inkl. moms

16x personlig træning.

 • Indledende samtale, 55 min
 • 16 x personlig træning, 55 min
 • Kropsmåling- og analyse
 • Skræddersyet træningsplan
 • Personligt målrettet kostplan
 • Fri mailkorrespondance
 • Løbende vejning, måling, vejledning og coaching
Kr. sparet
1.985,-

Tilskud & Forsikring

Har du en sundhedsforsikring? Knaap samarbejder med en lang række forsikringsselskaber. Se om du kan få tilskud og dækning af dit forløb!

Tag handling i dag

Er du klar til en gratis prøvetime? Eller har du betænkeligheder? Uanset hvor langt du er i beslutningsprocessen, er vi klar til at tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Teamet af personlige trænere, kostvejledere og diætister i København

Ofte stillede spørgsmål

Du er kommet en lang vej ved at nå hertil og overvejer en personlig træner, diætisk og kostvejleder og har muligvis nogle spørgsmål.

Hvor ligger Knaap?

Knaap ligger i flotte nye lokaler i Valby. Her træner du altid 1-til-1 med din træner, uden forstyrrelser.

Hvad koster en prøvetime?

En prøvetime er helt gratis. Du kan kontakte os angående en gratis prøvetime her: Gratis prøvetime.

Hvad koster et forløb?

Det er meget forskelligt og afhænger af dine behov. Du kan finde de forskellige pakker her. Husk at vi tilbyder opdeling af betalinger, så du kan betale dit forløb over flere gange.

Kan man opdele sin betaling?

Ja. Man kan sagtens opdele sin betaling i flere rater. Dette aftaler du blot med os, når du opstarter dit forløb.

Er Knaap et online forløb?

Nej. Et forløb hos Knaap er snarere det modsatte. Vi går op i at lave det bedste og mest personlige forløb til dig - og derfor foregår hele forløbet ved fysisk fremmøde i vores private center i Valby, København. 

Har alle trænere videregående uddannelse?

Hos Knaap får du meget mere, end bare en personlig træner. Vi har alle videregående uddannelser, som betyder at du altid får en topprofessionel træner med høj faglighed og viden indenfor træning, ernæring og sundhed.

Kan man bruge sin sundhedsforsikring?

Hos Knaap er vi professionelle sundhedsuddannede, der er kendt for at yde kost- og sundhedsvejledning af høj kvalitet, med stor succes. Derfor har vi et samarbejde med mange sundhedsforsikringer i Danmark. Klik her og læs mere om sundhedsforsikringer hos Knaap.

Kan man træne to sammen i et forløb?

Ja. Efter stor efterspørgsmål har vi sammensat et forløb, hvor du kan træne med en ven. Klik her for at se mere.

Kan man godt aflyse sin træningstid?
Vi forsøger altid at være fleksible. Hvis man er blevet syg eller bliver man forhindret til en booked tid, kan man derfor altid rykke eller aflyse den, helt op til 24 timer før din aftale. Aflyses din træningstid indenfor 24 timer op til din aftale, er det på egen regning. Vi gør sådan fordi, vi ellers ikke kan nå at booke en ny tid ind, med så kort varsel.

Ofte stillede spørgsmål til Knaap

Har du andre spørgsmål?

Vi står klar til at besvare ethvert spørgsmål og glæder os til at høre fra dig.

Vil du høre mere?
Bliv ringet op

Hej bubble