Er du klar til en gratis prøvetime?

Kom ind og mød din personlige træner og hør mere om, hvordan vi kan sammensætte dit personlige træningsforløb. Det er helt gratis og uforpligtende.

Book gratis prøvetime nu

Hvorfor tilbyder vi en gratis prøvetime?

Hos Knaap er det vigtigt, at du oplever en god kemi mellem dig og din personlige træner. Vi gør os umage med at skabe trygge rammer, hvor vi kan møde dig i øjenhøjde, og forstå dine mål og behov.

Derfor tilbyder vi altid en gratis prøvetime, så du kan møde din træner, og prøve personlig træning i vores private træningscentre. Her får du mulighed for, at stille alle de spørgsmål du måtte have til vores forskellige forløb, inden du beslutter at tage skridtet videre mod et sundere liv.

Til en gratis prøvetime kan du høre mere om hvordan vores forskellige trænings- og sundhedsforløb fungerer og vigtigst af alt – mærke efter, om personlig træning, vanecoaching og kostvejledning hos Knaap er det helt rigtige for dig.

Hvad får du i den gratis prøvetime?

  • Et møde med din personlige træner, der også er autoriseret klinisk diætist og vanecoach.
  • Trygge og personlige rammer hvor du kan fortælle om dig selv, dine drømme og stille spørgsmål til vores metoder.
  • Fuld kropsanalyse og gennemgang af dine resultater.
  • Mulighed for at høre mere om, hvordan din personlige træner kan sammensætte et unikt forløb, ud fra dine behov og ønsker.
  • Mulighed for at prøve gratis træning i privat træningsrum, uden forstyrrelser fra andre.
  • Mulighed for at benytte vores private badefaciliteter, med fri benyttelse af håndklæder og sæbe.

Book en gratis prøvetime

Tag dit første skridt mod en sund livsstil. Book en gratis prøvetime ved at udfyld formularen.

Vi forsøger at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

1 + 3 =

Kickstart din rejse mod en sundere livsstil med en gratis prøvetime

Få glæde af vores gratis prøvetime som starten på din rejse mod bedre sundhed. Her kan du læse om vores klienter, der har opnået fantastiske resultater gennem deres forløb med personlige træning, kostvejledning og vanecoaching.

I tvivl om du vil book en gratis prøvetime?

Vi forstår, at det kan være et stort skridt at booke en gratis prøvetime. Derfor anbefaler vi, at du læser vores fantastiske anmeldelser på Trustpilot, som du finder nedenfor.  

Medieomtaler

Daniel Knaap, der står bag sundhedsmetoderne hos Knaap, er også kendt som sundhedsekspert i medierne. Daniel Knaap har blandt andet medvirket som ekspert på  "Fede Forhold", hvor han benyttede sin holistiske tilgang, som personlig træner, diætist og vanecoach. Daniel har også medvirket på P3, DR aftenshowet, og omtalt i diverse medier herunder BT og Ekstrabladet.  

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Du er kommet en lang vej ved at nå hertil og overvejer en personlig træner hos Knaap. I dette afsnit får du svar på nogle af de spørgsmål, som du måske stadig sidder inde med omkring vores gratis prøvetime. Klik på nedenstående afsnit for at få svar på hvert spørgsmål.

Hvad koster en prøvetime?

En prøvetime er fuldstændig gratis. Alt du skal gøre er at udfylde vores formular og give lidt information om, hvad du har brug for hjælp til.​

Må jeg tage en ven med til den gratis prøvetime?

Efter stor efterspørgsel har vi sammensat et personligt træningsforløb, hvor du kan dele træningen med en ven eller som et par. Derfor kan du nu booke en gratis prøvetime med din ven, hvis I går og overvejer at dele jeres personlige træning. Læs mere om træn med en ven.

Hvad koster et personligt træningsforløb?

Det er meget forskelligt og afhænger af dine behov. Vi tilbyder pakkeløsninger, en lille pakke, medium pakke og stor pakke. Vores priser starter fra 2.995 kr.

Husk at vi tilbyder opdeling af betalinger, så du kan betale dit personlige træningsforløb over flere gange.

Kan man få tilskud til vores forløb?

Ja, da vi er statsautoriseret kliniske diætister, og kostvejledning indgår i vores forløb, kan du få over 2000 kr i tilskud fra Sygeforsikringen Danmark. Herudover har vi et samarbejde med en lang række sundhedsforsikringer, som dækker store dele af forløbet. Kontakt os for at høre mere eller læs mere om tilskud her.

Tilbyder Knaap online træningsforløb?

Vi går op i at lave det bedste og mest personlige træningsforløb til dig – derfor foregår hele træningsforløbet ved fysisk fremmøde i vores private træningscenter i Valby og på Østerbro, København. I særlige tilfælde kan vi dog lave online forløb. Vi anbefaler, at du kontakter os via kontaktformularen, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Har alle personlige trænere videregående uddannelser?

Hos Knaap får du meget mere, end bare en personlig træner. Vi har alle videregående uddannelser, som betyder, at du altid får en topprofessionel personlig træner med høj faglighed og viden indenfor træning, ernæring og sundhed.

Hvor ligger Knaaps træningscentre?

Knaap har to træningscentre og ligger i flotte nye lokaler i Valby og på Østerbro, København. Begge placeringer ligger tæt på offentlig transport og vi har gratis parkering ved begge træningscentre.

Ofte stillede spørgsmål til Knaap

Er du stadig i tvivl om vores gratis prøvetime?

Ønsker du yderligere oplysninger om den gratis prøvetime, vores personlige træningsforløb eller har du andre spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os via telefon eller e-mail. Vi står klar til at hjælpe dig med enhver tvivl, du måtte have.

Vi ser frem til at høre fra dig!