Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os!

Ligemeget om du har spørgsmål angående vores forløb, vores metoder, priser eller andet – så er vi her for dig!

Gå til kontaktformular

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Udfylde kontaktformularen og bliv ringet op. Vi forsøger at ringe dig op inden for 24 timer.

Kontaktinformation

Ring til os

}

Mandag - Fredag

6:00 – 21:00

Send os en mail

}

Mandag - Fredag

Vi bestræber os på at besvare inden for 24 timer

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Du er kommet en lang vej ved at nå hertil og overvejer en personlig træner, diætist og kostvejleder og har muligvis nogle spørgsmål.

Her kan du læse oftest stillede spørgsmål.

Har I flere sundhedscentre?

Knaap ligger i flotte nye lokaler i Valby og på Østerbro. Her træner du altid 1-til-1 med din træner, uden forstyrrelser. Her træner du altid 1-til-1 med din træner, uden forstyrrelser.

Hvad koster et forløb?

Det er meget forskelligt og afhænger af dine behov. Alle forløb starter fra 2.995 kr., hvor du får kostplan, indledende samtale, ugenlige personlige træninger, vanecoaching mm. Se vores priser og pakker.

Husk at mange kan få dækket deres forløb via sundhedsforsikringen.
Du kan desuden få dækket op til 2.100 kr gennem Sygeforsikringen Danmark, uanset hvilken gruppe du er i.

Kontakt os gerne for mere info om dette på kontakt@knaap.dk

Kan man opdele sin betaling?

Ja. Man kan sagtens opdele sin betaling i flere rater. Dette aftaler du blot med os, når du opstarter dit forløb.

Er Knaap et online forløb?

Nej. Et forløb hos Knaap er snarere det modsatte. Vi går op i at lave det bedste og mest personlige forløb til dig – og derfor foregår hele forløbet ved fysisk fremmøde i vores private suundhedscenter i Valby, København eller i vores nye center på Østerbro.

Har alle trænere videregående uddannelser?

Hos Knaap får du meget mere, end bare en personlig træner. Vi har alle videregående uddannelser, som betyder at du altid får en topprofessionel træner med høj faglighed og viden indenfor træning, ernæring og sundhed. Mød vores team.

Kan man bruge sin sundhedsforsikring?

Hos Knaap er vi professionelle sundhedsuddannede, der er kendt for at yde kost- og sundhedsvejledning af høj kvalitet, med stor succes. Derfor har vi et samarbejde med mange sundhedsforsikringer i Danmark. Læs mere om tilskud og sundhedsforsikringer hos Knaap.

Kan man træne to sammen i et forløb?

Ja. Efter stor efterspørgsmål har vi sammensat et forløb, hvor du kan træne med en ven.

Kan man godt aflyse sin træningstid?

Vi forsøger altid at være fleksible. Hvis man er blevet syg eller bliver man forhindret til en booked tid, kan man derfor altid rykke eller aflyse den, helt op til 36 timer før din aftale. Aflyses din træningstid indenfor 36 timer op til din aftale, er det på egen regning. Vi gør sådan fordi, vi ellers ikke kan nå at booke en ny tid ind, med så kort varsel.

Ofte stillede spørgsmål til Knaap

Har du andre spørgsmål?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgmål om vores behandlinger, tilskud til diætist, gratis prøvetime eller andre spørgsmål.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Anmeldelser og omtaler

Vi har haft succes med at hjælpe vores klienter med at opnå flotte resultater, herunder vægttab og andre personlige træningsmål. Du kan læse mere om vores fantastiske anmeldelser og vores klienters oplevelser med deres personlige træningsforløb hos os på Trustpilot.

Medieomtaler

Daniel Knaap, der står bag sundhedsmetoderne hos Knaap, er også kendt som sundhedsekspert i medierne. Daniel Knaap har blandt andet medvirket som ekspert på  "Fede Forhold", hvor han benyttede sin holistiske tilgang, som personlig træner, diætist og vanecoach. Daniel har også medvirket på P3, DR aftenshowet, og omtalt i diverse medier herunder BT og Ekstrabladet.  

Klar på en gratis prøvetime?

Vi forstår, hvis du har spørgsmål og gerne vil mærke efter, om et forløb hos Knaap er det rette for dig. Derfor tilbyder vi altid en helt gratis og uforpligtende prøvetime.