En investering i dig og din sundhed

Når du vælger personlig træning hos Knaap, får du en dedikeret coach. Alle vores personlige trænere er faglærte sundhedspersoner med mange års erfaring, og det er med dén faglighed, vi går ind i dit forløb – hvad enten det drejer sig om vægttab, styrketræning, genoptræning eller livsstilsændring.

%

af vores klienter opnår deres mål fysisk og mentalt

%

af vores klienter bibeholder deres resultater efter 12 mdr.

Få 1-til-1 personlig træning, kostvejledning og vanecoaching

klienter har vi hjulpet med at nå deres mål

Personligt 1-til-1 forløb

Vi har sammensat et 100% personligt forløb til dig, der ønsker kostvejledning, personlig træning og coaching i én og samme løsning. Få et målrettet 1-til-1 forløb, med din egen faste sundhedsfaglige vejleder, i vores private center i København.

1-til-1 personlig træning i København

1-til-1 personlig træning

Få din helt egen personlige træner i ene-rum, uden andre til stede samtidig. Vi lærer dig at træne effektivt og teknisk korrekt, så det bliver sjovt og motiverende at opnå resultater.

1-til-1 kostvejledning i København

1-til-1 kostvejledning

Få professionel kostvejledning af kliniske diætister og sundhedsfaglige. Vi skræddersyer kost til dine behov, så det bliver nemt, overskueligt, og passer til din hverdag.

1-til-1 coaching af personlig træner i København

1-til-1 coaching

Hos os får du altid personlig coaching og værktøjer til holdbare resultater, både fysisk og mentalt. Vi hjælper dig til en en sund livsstil i balance og gode vaner, der holder resten af livet.

Hvad siger vores klienter?

Klik på videoen og få et indblik i hvad du kan forvente.

Udtalelser om vores personlige træninger

Succeshistorier

Mød vores fantastiske klienter og se deres personlige fortællinger nedenfor. Deres målsætninger har været forskellige, herunder vægttab, muskelopbygning og behandling af skader. Fælles for alle er, at de alle har været i et vores forløb, med den rette kombination af personlig træning, kostvejledning og coaching.

Derfor skal du vælge en personlig træner hos Knaap

Når du vælger Knaap, er du garanteret et personligt og målrettet forløb, der passer til dig og din hverdag. Vi ved, at du opnår bedre resultater, når forløbet og processen tilpasses dig, og ikke omvendt. Det kalder vi et 1-til-1 forløb.

 Personlig træning i privat center

Få personlig træning, i dit eget private træningsrum

Er du træt af træningscentre med alt for mange mennesker? Her hos Knaap får du muligheden for, at træne i dit helt eget private træningsrum, med en personlig træner, uden andre til stede samtidig. 

Du får en dedikeret personlig træner, der tilpasser øvelserne præcis til dig. Du får en træning tilpasset dit niveau og din krop, så det både bliver motiverende og sjovt at nå dine mål. På denne måde du bliver du glad for at træne og har lyst til at fortsætte med det!

Ingen quick fixes eller Restriktive slankekure

Vil du have gode kostvaner, der holder?

Slankekure og hurtige løsninger virker aldrig på lang sigt. De er for restriktive og fyldt med strikse regler, og derfor betyder det, at du ikke lykkedes med at skabe gode vaner, der holder. Hos Knaap er første skridt at forstå hvem du er, og herfra hjælper vi dig med en kost til dine mål og behov, der samtidig passer ind i din hverdag. Vi går op i, at det skal være almindelig mad, med plads til alt det gode i livet. På denne måde hjælper dig til at opnå dine mål, og lærer dig at gøre det holdbart.  

Erfarne Sundhedseksperter og specialister

Er det svært at finde rundt i sundhedsjunglen?

Der er meget misvisende og vildledende information om kost, træning og sundhed. Så vi forstår godt, hvis du synes det er svært at finde ud af, hvad der er rigtigt og forkert. Alle hos Knaap er højtuddannede sundhedseksperter og derfor tror vi ikke på hokus-pokus. Når vi vejleder dig, gør vi en stolthed ud af at benytte en videnskabelig tilgang. Vi nyder at aflive myter og lære dig, hvordan tingene egentlig hænger sammen. 

Det får du ud af vores populære træningsforløb

Som personlige trænere og kostvejledere i Valby, København, kan vi hjælpe dig med at få en sund, stærk og slank krop. Vi ved, at du har dine personlig mål og forudsætninger for at lykkedes. Vi skræddersyer forløbet til dig, så det bliver sjovt, inspirerende og motiverende at leve sundt.

Få en sundere livsstil med kostvejledning af diætist

Sundere livsstil

Vi kostvejleder og coacher dig, så du får sunde vaner og en livsstil i sund balance med din hverdag.

Et sundt vægttab giver mere energi og bedre livskvalitet

Energi og livskvalitet

Med vores 1-til-1  forløb, får du markant mere energi, overskud og livskvalitet.

Stærkere krop kombineret med tab af vægt

Stærkere krop

Gennem effektiv og målrettet personlig træning, kommer du i dit livs form og får en sund og stærk krop.

Holdbart vægttab

Holdbart vægttab

Vi sammensætter dit vægttabsforløb med en klar målsætning om, at det skal holde resten af dit liv.

Styrketræning giver ofte øget selvværd

Øget selvværd

I et forløb får du du det bedre i egen krop, langt mere selvværd og mentalt overskud.

Få værdifuld viden og forståelse for styrketræning

Viden og forståelse

Vores mål er, at du bliver klædt på til at kunne fortsætte på egen hånd, resten af livet.

Personligt træningsforløb

Hvordan fungerer et forløb?

Kunne du tænke dig, at høre mere om hvordan vores forløb med personlig træning, kostvejledning og coaching i København fungerer?

Det får du altid med

1) Din helt egen træner, diætist og vanecoach i én

Som det allerførste i dit forløb får din helt egen personlige træner, som også er diætist og vanecoach. Vi går meget op i den personlige relation, og derfor er du tilknyttet den samme coach, gennem hele dit forløb. Din coach hjælper dig både at nå dine mål, og motiverer og støtter dig gennem hele dit forløb. Med en personlig træning, kost og coaching får du den helt rette vejledning og støtte, der skal til for, at give dig holdbare resultater og sunde vaner. Vi benytter en tilgang, som du kan tage med dig resten af livet.

1) Indledende samtale

Dit forløb starter med en hel times samtale, ved fysisk fremmøde i vores center. Her taler om dine mål, udfordringer og forventninger til dit forløb. Her vil vi gå helt i dybden med at forstå hvem du er, så vi kan sammensætte et forløb, der passer til lige præcis dig. Jo mere vi forstår om dig, jo nememre er det for os, at sammensætte en kost og træning, der passer til din hverdag. Vi laver desuden en fuld kropsanalyse, der giver indsigt i din kropssammensætning. Her kan vi måle hvor meget fedt og muskelmasse du har, samt hvor det er placeret på din krop. Det hjælper os desuden til, at finde den bedste kost og træning, din krop har brug for. 

2) Personlig kostplan

Er du træt af strikse og uholdebare kostplaner? Efter vores indledende samtale, har vi den helt rettte viden om dig, din hverdag og dine behov. Det betyder at vi kan sammensætte en meget personlig kostplan, der passer til dine unikke behov. Kostplanen er designet til at passe ind i din hverdag, således det bliver nemt og overskueligt, at nå dine mål. Vi går desuden op i, at det bliver en holdbar løsning. Derfor vender vi ikke hele dit liv på hovedet, men viser dig en effektiv vej, med helt almindelig mad, der samtidig giver dig resultater, usanet om du ønsker at få en stærk krop, eller tabe dig. Kostplanen går altid hånd i hånd med vanecoaching og helt konkrete værktøjer, der hjælper dig til en holdbar sund livsstil.

3) Træning i privat træningsrum

Er du også træt af overfyldte træningscentre, med alt for mange mennesker? I dit forløb får du altid din helt egen personlige træner og dit helt eget private træningsrum.  Alle dine træningstimer foregår i rolige rammer i vores private center, i énrum med din træner, hvor der 100% fokus på dig. Der er med andre ord ingen andre tilstede samtidig. 
Din personlige træner tilpasser træning til dig og dit niveau, så det bliver sjovt og motiverende at nå dine mål. Samtidig lærer du også om træning, og vejleder dig ud fra en videnskabelig tilgang. Vi hjælper dig med at aflive træningsmyter og viser dig en vej, videnskaben viser faktisk virker. 

4) Vanecoaching

At skabe en holdbar sund livsstil handler ikke kun om kost og træning. Det handler også om vaner. Derfor er din coach ikke kun personlig træner og diætist, men også vanecoach. Helt konrekt betyder det, at du får hjælp og værktøjer til, at skabe holdbare sunde vaner, du kan tage med dig resten af livet. Hver uge er der en opfølgning på ugen der er gået, hvor vi taler om hvordan det går med kosten og din nye livsstil. Hvis du oplever udfordringer får du nye værktøjer, motivation og støtte til, at komme ind i den næste uge. Vi sætter hele tiden nye mål sammen, så du skaber resultater og holder dig motiveret hele vejen gennem dit forløb.

4) Ugentlig kropsanalyse

I dit forløb får du altid en fuld kropsanalyse hver uge, hvor vi kan måle på din udvikling hele vejen gennem dit forløb. Her kan vi sammen følge med i udviklingen i din vægt, muskelmasse, fedtmasse mm. Samtidig betyder det også, at vi kan justere i din kost efter behov, så vi hele tiden sikrer os, at din krop får den ernæring den har brug for. 

***Bemærk, du behøver ikke få målt din vægt, hvis du ikke har lyst.***

Har du en sundhedsforsikring?

 Knaap er vi også autoriserede kliniske diætister, og derfor samarbejder vi med en lang række forsikringsselskaber.  

Vil du træne med os?

Vejen til dit mål kan virkelig uoverskuelig, og vi står klar til at hjælpe dig gennem hele processen. Sammen med dig lægger vi en realistisk plan, så resten af vejen mod et bæredygtigt resultat bliver mere overskuelig.
Er du klar til at kontakte din personlige træner i København?

Ofte stillede spørgsmål

Du er kommet en lang vej ved at nå hertil og overvejer en personlig træner, diætisk og kostvejleder og har muligvis nogle spørgsmål.

Hvor ligger Knaap?

Knaap ligger i flotte nye lokaler i Valby og på Østerbro. Her træner du altid 1-til-1 med din træner, uden forstyrrelser.

Hvad koster et forløb?

Det er meget forskelligt og afhænger af dine behov. Alle forløb starter fra 2995, hvor du får kostplan, indledende samtale, ugenlige personlige træninger, vanecoaching mm. 

Husk at mange kan få dækket deres forløb via sundhedsforsikringen.
Du kan desuden få dækket op til 1650 kr gennem sygeforsikringen Danmark, uanset hvilken gruppe du er i.

Kontakt os gerne for mere info om dette på kontakt@knaap.dk

Kan man opdele sin betaling?

Ja. Man kan sagtens opdele sin betaling i flere rater. Dette aftaler du blot med os, når du opstarter dit forløb.

Er Knaap et online forløb?

Nej. Et forløb hos Knaap er snarere det modsatte. Vi går op i at lave det bedste og mest personlige forløb til dig - og derfor foregår hele forløbet ved fysisk fremmøde i vores private center i Valby, København eller i vores nye center på Østerbro. 

Har alle trænere videregående uddannelse?

Hos Knaap får du meget mere, end bare en personlig træner. Vi har alle videregående uddannelser, som betyder at du altid får en topprofessionel træner med høj faglighed og viden indenfor træning, ernæring og sundhed.

Kan man bruge sin sundhedsforsikring?

Hos Knaap er vi professionelle sundhedsuddannede, der er kendt for at yde kost- og sundhedsvejledning af høj kvalitet, med stor succes. Derfor har vi et samarbejde med mange sundhedsforsikringer i Danmark. Klik her og læs mere om sundhedsforsikringer hos Knaap.

Kan man træne to sammen i et forløb?

Ja. Efter stor efterspørgsmål har vi sammensat et forløb, hvor du kan træne med en ven. Klik her for at se mere.

Kan man godt aflyse sin træningstid?

Vi forsøger altid at være fleksible. Hvis man er blevet syg eller bliver man forhindret til en booked tid, kan man derfor altid rykke eller aflyse den, helt op til 36 timer før din aftale. Aflyses din træningstid indenfor 36 timer op til din aftale, er det på egen regning. Vi gør sådan fordi, vi ellers ikke kan nå at booke en ny tid ind, med så kort varsel.

Har I flere centre?
Ja , vi har et center i Valby og et på Østerbro.

Ofte stillede spørgsmål til Knaap

Har du andre spørgsmål?

Vi står klar til at besvare ethvert spørgsmål og glæder os til at høre fra dig.

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål til vores forløb eller ønsker du at høre om det er noget for dig? Tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ring til os på:

+45 53 53 35 53

Daniel Knaap

Ejer og personlig træner hos Knaap

Udfyld formularen

Vi forsøger at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.