Opnå varige resultater med professionel kostvejledning

Slankekure virker aldrig på lang sigt. Få styr på din kost og dit velvære med en klinisk diætist.

Læs mere

Hvad er kostvejledning hos Knaap?

Synes du også, at det kan være svært at finde rundt i sundhedsjunglen? Det kan vi godt forstå. Der er alt for mange vildledende meninger og slankekure, der dikterer hvad man må spise, hvad man ikke må spise, og hvornår man må spise.

Regler og restriktioner virker aldrig på lang sigt. Som fagpersoner ved vi, at slankekure er dømt til at fejle og derfor bliver du mødt af en helt anden tilgang i et forløb hos Knaap.

Med vores kostvejledning tager vi faktisk stor afstand til slankekure og kalorietælling, fordi denne tilgang ofte bliver et fængsel, som vi ikke trives i. Når vi skal bruge en masse energi på at følge en stram plan, ender vi med at blive enormt stressede og trivslen blive værre og værre med tiden. Når vi ikke trives med det vi gør, er det aldrig noget vi har lyst til at fortsætte med på lang sigt.

Det er ikke dig, der fejler
– det er tilgangen

Sandheden er, at når du forsøger at ændre på din kost og du sætter dig i nogle for restriktive rammer, så vil det altid ende i en fiasko. Men det er faktisk ikke dig der fejler, Det er hele tilgangen, der fejler – og hvis man ændrer på tilgangen og hele måden at gå til det på, vil du pludselig opleve at det bliver meget mere overskueligt at være i.

Hemmeligheden ligger i, at finde en tilgang, der passer til hvem du er – og det liv, du gerne vil leve. Der skal være plads til alt det gode i livet, hvis man skal have lyst til at fortsætte med det.

 

Kosten er vigtig,
uanset hvad dine mål er

Dog er det vigtigt, at være opmærksom på én vigtig ting, når man taler om kost og ernæring. Uanset om du gerne vil tabe dig, få en stærk krop, eller generelt få en sundere livsstil, spiller kosten en central rolle. Det er vigtigt, at du får den helt rette ernæring og kostsammensætning, hvis du gerne vil ned i vægt eller opbygge muskler, på en effektiv og sund måde.

Det er vigtigt, at du får den rette sammensætning af proteiner, kulhydrater og fedt, samt at du får den rette mængde vitaminer og mineraler. Det er nemlig med til at holde din krop sund, så du får en hverdag fuld af energi og overskud.

 

Kosten skal tilpasses dig
ikke omvendt

Den måde vi tilgår kostvejledning på hos Knaap er, at vi går i dybden med din hverdag, og dine nuværende kostvaner, så vi får en grundig forståelse af hvem du er, hvordan du lever dit liv.

I stedet for at vende det hele på hovedet, tager vi udgangspunkt i din nuværende kost og laver så få justeringer som muligt, så det bliver nemt og overskueligt for dig at følge. Det er nemlig vigtigt, at din nye kost er realistisk og passer til det liv, du gerne vil leve.

I vores kostvejledning lægger vi også stor vægt på, at du kan fortsætte med at spise helt almindelig mad. Hos Knaap er intet forbudt og derfor viser vi også vores klienter en vej, hvor de opnår resultater, uden at sige farvel til kulhydrater, slik, kage, eller et par gode glas vin.

I stedet for kun at hjælpe dig med, hvad du skal spise, arbejder vi også med, hvordan du gør det. Her giver vi dig en masse værktøjer til kostvejledning, der hjælper med at ændre på vanerne og adfærden omkring kosten, så du får indarbejdet kostvaner, der holder hele livet. Det er lige præcis dette, der er medårsag til, hvorfor vores forløb er så populære.

Få vanecoaching, kostvejledning af diætist, og personlig træning, samlet i én hos os!

Når du starter i et forløb hos Knaap, vil du få en dedikeret personlig træner, der både er uddannet i kostvejledning, sundhed, personlig træning og er specialiseret i vane-og adfærdsændring. Overordnet set kan sige, at et forløb hos Knaap står på 3 vigtige ben:

 

Knaaps koncept inden for personlig træning og behandlinger 

1. Personlig træning

Her træner du i dit eget private træningsrum, med din personlige træner, der tilpasser træningen til dit niveau og gør træning sjovt og motiverende. Du lærer også, hvordan du skal træne på en måde, der er effektiv og er tilpasset dig.

2. Kostvejledning

Din personlige træner er også diætist og hjælper dig med kostvejledning, samt udarbejder en personlig ernæringsplan, der passer ind i dit liv. Vi har en tilgang, hvor vi kun benytter helt almindelig mad, og hvor der skal være plads til at nyde livet.

3. Vanecoaching

Din personlige træner hjælper dig ikke bare med træning og kostvejledning, men også med at ændre på dine vaner. Gennem ugentlige samtaler og de helt rigtige værktøjer, lærer du at blive mere bevidst om din egen adfærd, så du lærer at komme ind i en rutine med kost og træning, som passer til hvem du er, og holder hele livet.

Hos Knaap er du altid tilknyttet én coach, som varetager sig af både træning, kostvejledning og vaneændringer. Vi har valgt at gøre sådan, fordi relationen mellem dig og din coach er vigtig. Du har behov for, at bliver mødt af en, der forstår hvem du er og en der kan imødekomme dine behov, både fysisk og mentalt.

Læs mere om, hvad personlig træning og vanecoaching indebærer hos knaap.

 

Vores klienter har opnået imponerende resultater

Her kan du læse om vores klienter, der har opnået fantastiske resultater gennem deres personlige træningsforløb hos os.

Mærk efter om en personlig træner er noget for dig?– Book en gratis prøvetime inden du beslutter dig

Overvejer du, om en personlig træning, kostvejledning med diætist og vanecoaching er noget for dig? Vi anbefaler, at du starter med en gratis prøvetime, hvor du kan komme ind og finde ud af, om det er det helt rigtige for dig. En prøvetime er helt gratis og uforpligtende, og foregår i en af vores private sundhedscentre.

Er du klar? Så book din prøvetime ved at trykke på knappen nedenfor:

Hvad kan vi hjælpe dig med?– Vi tilbyder forskellige typer personlige træningsforløb

Vægttab

Vil du gerne tabe dig? Vi kan hjælpe dig med et langtidsholdbart vægttab, tilpasset dig og din hverdag, hvor du får hjælp til kostvejledning, træning og vaneændring.

Medicinsk vægttab

Er du på vægttabsmedicin? Vi kan hjælpe dig med at omlægge vaner, kost og adfærd samt etablere faste motionsrutiner i din dagligdag, så du kan undgå tilbagefald efter vægttabet.

Behandling for spiseforstyrrelser

Kæmper du med spiseforstyrrelse, forstyrret spisning eller madstress? Vi kan hjælpe dig med at skabe en bedre hverdag gennem coaching, vaneændring og eventuel træning.

Ofte stillede spørgsmål til Knaap

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os i dag

Udfyld formularen på vores kontakt side og fortæl lidt om dig selv og hvad du har behov for hjælp til – eller ring direkte.

+45 5353 3553

Anmeldelser og omtaler

Vi har mange tilfredse kunder, som har haft gode oplevelser med personlig træning hos Knaap. Læs vores fantastiske anmeldelser på Trustpilot, som du finder nedenfor.

Medieomtaler

Daniel Knaap, der står bag sundhedsmetoderne hos Knaap, er også kendt som sundhedsekspert i medierne. Daniel Knaap har blandt andet medvirket som ekspert på  "Fede Forhold", hvor han benyttede sin holistiske tilgang, som personlig træner, diætist og vanecoach. Daniel har også medvirket på P3, DR aftenshowet, og omtalt i diverse medier herunder BT og Ekstrabladet.  

Klar på en gratis prøvetime?

Vi forstår, hvis du har spørgsmål og gerne vil mærke efter, om et forløb hos Knaap er det rette for dig. Derfor tilbyder vi altid en helt gratis og uforpligtende prøvetime.