Lær at ændre dine vaner og nå dine mål med vanecoaching
Knaap hjælper dig med at bryde fri fra uvaner, skabe nye vaner og opnå et sundere og lykkeligere liv.
Læs mere

Hvad er vanecoaching?

Har du haft en oplevelse af, at du er startet op på kost og træning, og prøver at skabe gode vaner – men med tiden opdager du, at de nye vaner er svære at holde fast i? Sådan er virkeligheden faktisk for de fleste. 

Problemet er, at der ofte kun er fokus på hvad du skal spise og hvad du skal træne for at opnå dine mål – men der er ingen fokus på hvordan du får indarbejdet gode rutiner og vaner, som holder på lang sigt. Vi ved hvor stor en rolle vaner spiller i dit liv, og det er med denne tilgang, vi gennem vanecoaching har hjulpet vores klienter til holdbare livsstilsændringer.

Sandheden er, at vanecoaching og adfærdsændring en nødvendighed for en holdbar livsstilsændring, fordi den bygger en bro mellem træning, kost og din hverdag. I et forløb hjælper vi dig med at skabe en realistisk og effektiv struktur i din kost og træning – men vi hjælper dig også med at lære at forstå dig selv, og hvordan du kan ændre på dine vaner én gang for alle. Dette sker gennem ugentlige samtaler og en masse gode værktøjer, du kan tage med dig i din hverdag. På denne måde kan vi gennem vanecoaching hjælpe dig et holdbart sted hen, ét skridt ad gangen.

 

Hvad er en vane?

Er du bevidst om dine daglige vaner?

Er du bevidst om din adfærd og alle de ting du gentager hver dag? Vaner er nemlig en stor del af vores adfærd og de handlinger, som vi hver dag gentager – om og om igen. Disse handlinger kan være små ritualer, rutiner og faktisk din generelle livsstil og måde at leve dit liv på.

Hvordan ubevidste rutiner styrer dit liv

Man kan definere vaner som nogle handlemønstre vi hele tiden gør os, uden vi nødvendigvis er klar over det. Dette er nemlig hele ideen med vaner – det er rutiner vi indarbejder, så vi gør dem helt instinktivt, uden at skulle bruge særlig meget opmærksomhed på dem. Når man ser på vaner på denne måde, giver det også pludselig mening, hvorfor vi både har usunde vaner og sunde vaner, som hele tiden tager en ubevidst del i vores hverdag.

Hvorfor vaner er afgørende for succes i kost- og træningsplaner

Derfor er det sjældent nok, at man bare begynder at følge en kostplan eller en træningsplan, hvis man gerne vil have det til at holde på lang sigt. Vanecoaching spiller derfor en stor rolle, da man er nødsaget til at blive bevidst om sine vaner, og benytte konkrete værktøjer og strategier for at bryde de usunde vaner og skabe nye sunde vaner, man kan fortsætte med.

Nøglen til succesfulde kost- og træningsvaner

Derfor spiller vaner også en stor rolle, når man vil ændre på sin måde at spise på, eller hvis man gerne vil ind i en god træningsrutine. Alle lever forskelligt, og derfor findes der ikke en opskrift eller fast plan for, hvordan man ændrer på sin livsstil. Det betyder også, at måden at ændre din livsstil på kræver, at man skaber et specielt forløb, der passer til lige præcis hvem du er.

Få vanecoaching, kostvejledning af diætist, og personlig træning, samlet i én hos os!

Når du begynder et forløb hos Knaap, vil du blive tildelt en dedikeret personlig træner, der har ekspertise inden for kostvejledning, sundhed, personlig træning og særligt fokuserer på vanecoaching og adfærdsændring. Overordnet set kan man sige, at et forløb hos Knaap hviler på 3 vigtige ben:

 

Knaaps koncept inden for personlig træning og behandlinger 

 

1. Personlig træning

Her træner du i dit eget private træningsrum, med din personlige træner, der tilpasser træningen til dit niveau og gør træning sjovt og motiverende. Du lærer også, hvordan du skal træne på en måde, der er effektiv og er tilpasset dig.

2. Kostvejledning

Din personlige træner er også diætist og hjælper dig med kostvejledning, samt udarbejder en personlig ernæringsplan, der passer ind i dit liv. Vi har en tilgang, hvor vi kun benytter helt almindelig mad, og hvor der skal være plads til at nyde livet.

3. Vanecoaching

Din personlige træner hjælper dig ikke bare med træning og kostvejledning, men også med at ændre på dine vaner, da din træner også er ekspert i vanecoaching. Gennem ugentlige samtaler og de helt rigtige værktøjer, lærer du at blive mere bevidst om din egen adfærd, så du lærer at komme ind i en rutine med kost og træning, som passer til hvem du er, og holder hele livet.

Hos Knaap er du altid tilknyttet én coach som varetager sig af både træning, kostvejledning og vaneændringer. Vi har valgt at gøre sådan, fordi relationen mellem dig og din coach er vigtig. Du har behov for, at bliver mødt af en, der forstår hvem du er og en der kan imødekomme dine behov, både fysisk og mentalt.

Læs mere om, hvad personlig træning og kostvejledning med diætist indebærer hos knaap.

 

Vores klienter har opnået imponerende resultater

Her kan du læse om vores klienter, der har opnået fantastiske resultater gennem deres personlige træningsforløb hos os.

Mærk efter om en personlig træner er noget for dig?– Book en gratis prøvetime inden du beslutter dig

Overvejer du, om en personlig træning, kostvejledning med diætist og vanecoaching er noget for dig? Vi anbefaler, at du starter med en gratis prøvetime, hvor du kan komme ind og finde ud af, om det er det helt rigtige for dig. En prøvetime er helt gratis og uforpligtende, og foregår i en af vores private sundhedscentre.

Er du klar? Så book din prøvetime ved at trykke på knappen nedenfor:

Hvad kan vi hjælpe dig med?– Vi tilbyder forskellige typer personlige træningsforløb

Vægttab

Vil du gerne tabe dig? Vi kan hjælpe dig med et langtidsholdbart vægttab, tilpasset dig og din hverdag, hvor du får hjælp til kostvejledning, træning og vaneændring.

Behandling for type 2 diabetes

Har du type 2 diabetes? Med et personligt forløb kan vi hjælpe dig med din type 2 diabetes. Vi hjælper dig med den rette kost, træning og vaneændring.

Behandling for spiseforstyrrelser

Kæmper du med spiseforstyrrelse, forstyrret spisning eller madstress? Vi kan hjælpe dig med at skabe en bedre hverdag gennem coaching, vaneændring og eventuel træning.

Ofte stillede spørgsmål til Knaap

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os i dag

Udfyld formularen på vores kontakt side og fortæl lidt om dig selv og hvad du har behov for hjælp til – eller ring direkte.

+45 5353 3553

Anmeldelser og omtaler

Vi har mange tilfredse kunder, som har haft gode oplevelser med personlig træning hos Knaap. Læs vores fantastiske anmeldelser på Trustpilot, som du finder nedenfor.

Medieomtaler

Daniel Knaap, der står bag sundhedsmetoderne hos Knaap, er også kendt som sundhedsekspert i medierne. Daniel Knaap har blandt andet medvirket som ekspert på  "Fede Forhold", hvor han benyttede sin holistiske tilgang, som personlig træner, diætist og vanecoach. Daniel har også medvirket på P3, DR aftenshowet, og omtalt i diverse medier herunder BT og Ekstrabladet.  

Klar på en gratis prøvetime?

Vi forstår, hvis du har spørgsmål og gerne vil mærke efter, om et forløb hos Knaap er det rette for dig. Derfor tilbyder vi altid en helt gratis og uforpligtende prøvetime.