Træn uforstyrret i vores private træningslokaler

Vi har skabt et intimt og trygt miljø, der giver dig mulighed for at fokusere fuldt ud på din træning uden distraktioner eller bekymringer.

Få en gratis prøvetime

Vores lokaler

Træn uforstyrret i vores træningslokaler

I Knaaps private lokaler tilpasses din træningsoplevelse nøje efter dine behov og velbefindende. Vi forstår, at det psykologiske element kan spille en afgørende rolle i din træningssucces. Derfor har vi skabt et intimt og trygt miljø, der giver dig mulighed for at fokusere fuldt ud på din træning uden distraktioner eller bekymringer. Vores lokaler er designet til at skabe en følelse af privatliv og komfort, hvor du kan træne i dit eget tempo og i dit eget rum. Vi tror på, at denne personlige tilgang til træning kan hjælpe med at opbygge din selvtillid og motivation, samtidig med at det skaber en positiv træningsoplevelse.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren atlet, vil vores lokaler give dig mulighed for at udforske og udvikle dine træningsmål på en tryg og støttende måde. Med vores fagligt dygtige trænere og en atmosfære af tillid og samarbejde er du sikret den optimale træningsoplevelse hos Knaap. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores lokaler og hjælpe dig med at nå dine sundheds- og fitnessmål på den mest effektive og behagelige måde muligt.

 

1-1 træning med en personlig træner

Hos os får du et unikt setup, hvor du får 1-1 træning med en personlig træner. Træningen foregår altid alene med din træner. Vores træningslokaler og samtalelokaler er indrettet sådan, at du altid er alene med din træner, når du træner og når du får vejledning. Det sikrer, at du ikke bliver forstyrret på nogen måder under din personlige træning.

 

Nyrenoveret træningslokaler

Vores lokaler er renoveret, hvilket sikrer, at det hele er nyt og af høj kvalitet. Vores træningslokaler er fyldt med nyt udstyr, som du kan bruge til funktionel styrketræning. Det er altså ikke maskiner, hvor du kan kan køre en enkelt øvelse eller bevægelse. Du vil derfor helt sikkert komme til at lære en masse nye øvelser at kende, når du træner hos os.

Vores sundhedscentre ligger i gåafstand til offentlig transport, hvilket sikrer, at alle altid kan komme og træning. Du skal derfor ikke være bange for, at du skal ud på en lang ørkenvandring for at komme til træning.

 

Badfaciliteter– Tag et bad efter træningen

Hvis du gerne vil være fri for at skulle køre svedig hjem i din bil eller med offentlig transport, så er vores center i Valby og på Østerbro perfekt til dig. Vi har nyrenoverede badefaciliteter, sådan du nemt og hurtigt kan komme i bad efter en hård træning.

Vi sørger for håndklæder og badeartikler, så du behøver ikke have en masse med, når du skal i bad hos os.

Intime lokaler til samtaler og vejledning

Det er altid en samlet pakke, når du køber et forløb hos os. Det betyder, at der også er vejledning i forhold til din kost. Derfor har vi også bygget vores samtalelokaler til at være private.

De indledende samtaler vil dreje sig om dig, dine mål og forventninger. Det er vigtigt for os, at vi kan lære dig at kende, da vi på den måde bedst kan nå dine mål.

Du vil hver eneste uge under dit forløb blive vejet og få lavet en kropsanalyse. Her kigges der på fedtmasse og muskelmasse. Det gøres for at se, om det hele går som det skal eller om der skal ændres på bestemte parametre.

Hverdagen hos Knaap i vores personlige træningslokaler

I et træningsforløb får du din helt egen personlige træner i vores private træningsrum, uden andre til stede samtidig. Her tilpasser vi en effektiv træning dit niveau og finder de helt rigtige øvelser, der passer til dig.

Ved at træne helt uforstyrret, er der 100% fokus på dig og ro til at fokusere på at gøre træningen motiverende og sjov, så du når i mål med dit vægttab. Vi lærer dig, hvordan du skal træne effektivt, og giver dig den helt rette viden og motivation til at fortsætte videre på egen hånd.

Du kan vælge at have din personlig træning i en af vores sundhedscener på Østerbro eller i Valby.

Anmeldelser og omtaler

Vi har haft succes med at hjælpe vores klienter med at opnå flotte resultater, herunder vægttab og andre personlige træningsmål. Du kan læse mere om vores fantastiske anmeldelser og vores klienters oplevelser med deres personlige træningsforløb hos os på Trustpilot.

Medieomtaler

Daniel Knaap, der står bag sundhedsmetoderne hos Knaap, er også kendt som sundhedsekspert i medierne. Daniel Knaap har blandt andet medvirket som ekspert på  "Fede Forhold", hvor han benyttede sin holistiske tilgang, som personlig træner, diætist og vanecoach. Daniel har også medvirket på P3, DR aftenshowet, og omtalt i diverse medier herunder BT og Ekstrabladet...

Klar på en gratis prøvetime?

Vi forstår, hvis du har spørgsmål og gerne vil mærke efter, om et forløb hos Knaap er det rette for dig. Derfor tilbyder vi altid en helt gratis og uforpligtende prøvetime.