Få personlig træner, kostvejleder og diætist i vores sundhedscenter i Valby

Nå dine mål med hjælp fra din helt egen diætist/kostvejleder, vanecoach og personlige træner i én løsning.

Få en gratis prøvetime

Danmarks mest personlige kost & træningsforløb i Valby

Oplever du, at kost, træning og sundhed er blevet en uoverkommelig opgave? Nå dine mål med hjælp fra din helt egen diætist, vanecoach og personlige træner i én løsning. Hos Knaap får du en dedikeret coach, der møder dig præcis hvor du er, og gør kost og træning motiverende og inspirerende – uanset om dit mål er vægttab, at få en stærk krop eller et generelt sundere liv.

Se mere i videoen!

Hvad er et forløb med en personlig træner og kostvejleder i Valby?

Et forløb med en personlig træner og kostvejleder i vores sundhedscenter i Valby kan bruges til lige præcis dét, du har behov for, uanset om du drømmer om at tabe dig, blive stærk eller få et sundere liv. Størstedelen af vores klienter ønsker ofte at:

 • Tabe fedt og lære hvordan man holder vægten nede
 • Få en stærk krop og lære at træne på egen hånd
 • Få holdbare sundere vaner, der passer nemt ind i hverdagen
 • Blive fri for smerter i kroppen
 • Blive fri for madstress og få en tilgang uden regler og restriktioner

Personlig træning hos Knaap i Valby er for alle!

Du behøver ikke at have trænet før, eller være elitemotionist for at få en personlig træner. Personlig træning i vores sundhedscentre er for alle, uanset hvad niveau du er på, din erfaring, alder eller dit køn. Men du skal være klar på, at komme ind i et forløb, hvor du vil gå igennem en stor udvikling, både fysisk og personligt.

For at komme i gang, vil opstarten ofte se således ud:

 1. Du udfylder vores kontaktformular og fortæller om dine behov
 2. Vi ringer til dig inden for kort tid (ofte indenfor 24 timer)
 3. Vi aftaler opstart og finder en tid, der passer til dig
 4. Du kommer ind til din indledende samtale

 

Når vi ved mere om dig og dine mål, får du den helt rette personlige træner og diætist, der passer præcis til hvem du er.

Husk vi også til byder en gratis prøvetime i vores sundhedscentre, som du kan starte op med, inden du beslutter om et forløb er det rette for dig.

Tryk på knappen nedenfor, for at booke din gratis og uforpligtende prøvetime.

Personligt 1-til-1 forløb hos Knaap i Valby

Når du vælger Knaap, er du garanteret et målrettet forløb, der bliver personligt tilpasset dig, din hverdag og hvem du er. Vi sammensætter et 100% personligt forløb til dig, der ønsker kostvejledning, personlig træning og coaching i én og samme løsning. Få et målrettet 1-til-1 forløb, med din egen faste sundhedsuddannede fagperson, i vores private sundhedscenter i Valby.

Personlig træning

Få din helt egen personlige træner i et privat rum uden andre til stede samtidig. Vi lærer dig at træne effektivt og teknisk korrekt, så det bliver både sjovt og motiverende at opnå resultater med personlig træning.

Kostvejledning og Kostplan

Vi er autoriserede kliniske diætister og sundhedsfaglige, derfor kan vi sammensætte en effektiv kostplan til dine mål og behov, hvor der stadig er plads til at nyde alt det gode i livet.

Vanecoaching

En vanecoach gør dine resultater holdbare ved, at give dig den rette viden og de nødvendige værktøjer. Vores målstætning er, at få dig et sted hen, hvor du bliver selvkørende og ikke har behov for os mere.

Hvordan har vores klienter oplevet deres forløb?

Klik på videoen og få et indblik i, hvad du kan forvente af os.

Hvordan fungerer et personligt træningsforløb?

Se videoen nedenfor og finde ud, hvordan vores forløb med en personlig træner, kostvejleder og vanecoach hos Knaap i København fungerer.

Sådan foregår vores forløb

1) Indledende samtale

Dit forløb starter altid med en hel times samtale, hvor vi taler om dine mål, udfordringer og forventninger til dit forløb. Samtidig er det vigtigt at vi forstår hvem du er. Derfor bruger vi meget tid på at dykke ned i dit liv og din hverdag, så vi forstår dine behov og kan sammensætte et forløb der er 100% tilpasset dig.
Til samtalen laver vi en personlig plan, der er realisitsk og passer til din hverdag, så du har de bedste forudsætninger for at få succes med dit forløb.

2) Personlig kostplan

En kostplan hos Knaap er ikke som de sædvanlige kostplaner, du kender. Med udgangspunkt i vores indledende samtale, har vi en god forståelse for, hvordan du gerne vil leve dit liv. Derfor er din plan sammensat, så den imødekomme din mål, men også så den passer til dine unikke behov. Den er sammensat til at hænge sammen med din hverdag, så det bliver nemt og overskueligt at følge. Samtidig skal du hverken tælle kalorier, eller veje din mad. Faktisk vil vi gerne vise dig en tilgang, hvor du kan fortsætte med at spise helt almindelig mad, hvor der også er plads til at leve. Hvis det skal være holdbart, skal du ikke skære alt fra – i stedet hjælper vi dig med at skabe en fornuftig struktur, der passer til dine mål. Planen går hånd i hånd med vanecoaching, så du får en masse gode værktøjer, du kan benytte i dagligdagen. Når du først har fået ændret på dine vaner, og du trives med de ting du gør, er det automatisk også noget, du har lyst til at fortsætte med. Det er hele målet med et forløb hos Knaap.

3) Personlig træning i dit eget private træningsrum

Alle dine træningstimer foregår i rolige rammer i vores private centrr. Her vil du få personlig træning, i dit helt eget private træningsrum, uden forstyrrelser fra andre. Vi har valgt at gøre det sådan, så der er 100% fokus på dig igennem hele din træning. Her vil du lære at træne korrekt, så du får det maksimale ud af din træning. Du lærer en masse effektive øvelser og teknikker, der passer til din krop.

Læse mere om personlig træning hos Knaap.

Du kan frit vælge imellem vores sundhedscentre, som er ligger i Valby og på Østerbro.

4) Ugentlig måling, kostvejledning og vanecoaching

Vi holder en ugentlig samtale, hvor du får en fuld kropsanalyse og måler dine fremskridt. Her sætter vi hele tiden nye mål, så du skaber resultater og holder dig motiveret. Herudover taler vi om hvordan ugen er gået, og introducerer nye værktøjer, som du kan øve dig på derhjemme. Din personlige træner er også vanecoach, som løbende hjælper dig med at skabe holdbare sunde vaner, et skridt ad gangen.

Du kan læse mere om, hvordan vanecoaching fungerer hos Knaap.

5) Personlig træner, diætist/kostvejleder og vanecoaching i én samlet løsning

Hos Knaap går vi op i høj faglighed. Din træner er altid veluddannet i træning, ernæring, sundhed og vaneændringer. Derfor får du en personlig træner, der kan hjælpe dig med alle de vigtige aspekter af sundhed, så dit forløb ikke bare bliver et quickfix, men noget du kan tage med dig, resten af livet.

Hvad får du i dit forløb i Valby?

Hele dit forløb kan foregå i vores private sundhedscenter i Valby. Her får din helt egen personlige træner, diætist og vanecoach samlet i én løsning. Alle dine træninger foregår i dit eget private træningslokale, uden andre tilstede samtidig, så der er ro og plads til at fokusere 100% på dig.

Når du starter op i Valby, starter vi med en hel times samtale, hvor vi lærer dig at kende, taler om dine mål, og lægger en realistisk plan for dit forløb. Her får du en grundig kropsanalyse, gennemgår din kost, kostvejleder dig og sammensætter en personlig kostplan, der passer til dine mål.

Du får personlig træning en, to eller tre gange om ugen, afhængige af dine behov. Hver træning varer 55 min, hvor din træner tilpasser træningen til dit niveau og din krop, og gør træningen effektiv, sjov, og motiverende.

Hver uge vil du få kropsanalyse og vanecoaching, samt kostvejledning, hvor vi taler om ugen og holder dig motiveret, så du er klar til næste uge. Alt sammen er inkluderet i prisen for vores forløb, uden nogle skjulte udgifter.

 • Personlig træning i dit eget private træningslokale
 • Kostvejledning og personlig kostplan, med plads til at leve
 • Vanecoaching til at skabe holdbare sunde vaner
 • Viden, værktøjer og motivation til kost og træning
 • Fri mail support, så du altid har din coach lige ved hånden

Hvad kan du også opnå i et personligt trænings- og behandlingsforløb hos os?

Som personlige trænere og kliniske diætister i København, kan vi hjælpe dig med lige præcis dét, du har brug for. Mange af vores klienter har fået flotte resultater med et personligt trænings- og behandlingsforløb hos Knaap.

Få en sundere livsstil med kostvejledning af diætist

Sundere livsstil

Vi kostvejleder og coacher dig, så du får sunde vaner og en livsstil i sund balance med din hverdag.

Et sundt vægttab giver mere energi og bedre livskvalitet

Energi og livskvalitet

Med vores 1-til-1  forløb, får du markant mere energi, overskud og livskvalitet.

Stærkere krop kombineret med tab af vægt

Stærkere krop

Gennem effektiv og målrettet personlig træning, kommer du i dit livs form og får en sund og stærk krop.

Holdbart vægttab

Holdbart vægttab

Vi sammensætter dit vægttabsforløb med en klar målsætning om, at det skal holde resten af dit liv.

Styrketræning giver ofte øget selvværd

Øget selvværd

I et forløb får du du det bedre i egen krop, langt mere selvværd og mentalt overskud.

Få værdifuld viden og forståelse for styrketræning

Viden og forståelse

Vores mål er, at du bliver klædt på til at kunne fortsætte på egen hånd, resten af livet.

Udtalelser om vores personlige træning– Succeshistorier

Mød vores fantastiske klienter og se deres personlige fortællinger nedenfor. Deres målsætninger har været forskellige, herunder vægttab, muskelopbygning og behandling af skader. Fælles for alle er, at de alle har været i et vores forløb, med den rette kombination af personlig træning, kostvejledning og coaching.

Resultater af personlig træning– Før og efter

Her kan du læse om vores klienter, der har opnået fantastiske resultater gennem deres forløb med personlige træning, kostvejledning og vanecoaching.

Har du behov for en personlig træner, der forstår hvem du er?

Når du vælger Knaap, er du garanteret et målrettet forløb, der bliver personligt tilpasset dig, din hverdag og hvem du er. Vores forløb er populære fordi forløbet og processen bliver tilpasses dig, og ikke omvendt. Det kalder vi et 1-til-1 forløb.

Læs mere om Knaap og vores koncept.

Få personlig træning i dit eget private træningsrum i Valby– Træn uden andre til stede

Er du træt af træningscentre med mennesker?  Hos Knaap får du muligheden for at træne i dit helt eget private træningsrum, med en personlig træner, uden andre er til stede . 

Du får en dedikeret personlig træner, der tilpasser øvelserne til dig. Du får en træning tilpasset dit niveau, din krop, så det både bliver motiverende og sjovt at nå dine mål.

På denne måde du bliver du glad for at træne og har lyst til at fortsætte med det!

Ingen quixfixes eller restriktive slankekure– Vil du have gode kostvaner, der holder?

Slankekure og hurtige løsninger virker ikke på lang sigt. De er for restriktive og fyldt med rigide regler og derfor lykkedes de ikke med at skabe gode vaner, der holder.

Hos Knaap er vores første skridt at forstå hvem du er, og herfra hjælper vi dig med en kostplan til dine mål og behov, der samtidig passer ind i din hverdag.

Vi går op i at det skal være almindelig mad, med plads til alt det gode i livet.

Erfarne sundhedseksperter og specialister– Er det svært at finde rundt i sundhedsjunglen?

Der er meget misvisende og vildledende information om kost, træning og sundhed. Vi forstår godt, hvis du synes det er svært at finde ud af, hvad der er rigtigt og forkert og hvilke råd du skal lytte til.

Hos Knaap er alle højtuddannede sundhedseksperter og derfor tror vi ikke på hokus-pokus og Youtube-trends.

Når vi vejleder dig, gør vi en stolthed ud af at benytte en videnskabelig tilgang mens vi afliver myter og klæder dig på til en sundere tilværelse.

Få tilskud til diætist gennem sundhedsforsikringen

Er du medlem af Danmark eller har du en sundhedsforsikring, så kan få dækket dele af dit forløb hos os. Kontakter os gerne for at høre mere.

Er du klar til at træne med os i Valby?

Vejen til dit mål kan være virkelig uoverskuelig, og vi står klar til at hjælpe dig gennem hele processen. Sammen med dig lægger vi en realistisk plan, så resten af vejen mod et bæredygtigt resultat bliver mere overskuelig.

Hvor ligger vi i Valby?

Personlig træning foregår på: Værkstedvej 4, 2500 Valby. Vores sundhedscenter i Valby ligger tæt ved motorvejen (Folehaven) og S-tog (Ny Ellebjerg).

Vi har fri parkering og der er mulighed for at bade efter din træning.

Ofte stillede spørgsmål

Du er kommet en lang vej ved at nå hertil og overvejer en personlig træner, som også er klinisk diætist/kostvejleder og vanecoach hos Knaap. Her kan du læse ofte stillede spørgsmål. Klik på nedenstående afsnit for at få svar på hvert spørgsmål.

Hvor ligger Knaaps sundhedscentre?

Knaap ligger i flotte nye lokaler i Valby og på Østerbro. Her træner du altid 1-til-1 med din træner, uden forstyrrelser. Her træner du altid 1-til-1 med din træner, uden forstyrrelser.

Hvad koster et personligt træningsforløb?

Det er meget forskelligt og afhænger af dine behov. Vi tilbyder pakkeløsninger, en lille pakke, medium pakke og stor pakke. Vores priser starter fra 2.995 kr.

Husk at vi tilbyder opdeling af betalinger, så du kan betale dit personlige træningsforløb over flere gange. Dette aftaler du blot med os, når du opstarter dit forløb.

→ Se vores priser

Med Sygesikringen Danmark kan du få dækket op 2.100 kr. om året.

Hvis du har en sundhedsforsikring, kan du få ofte få dækket hele dit forløb, uden du skal betale noget selv. Kontakte os, og find ud af om du kan få dækning, eller læs mere om tilskud og forsikring.

Kan man opdele sin betaling?

Ja. Man kan sagtens opdele sin betaling i flere rater. Dette aftaler du blot med os, når du opstarter dit forløb.

Er Knaap et online forløb?

Nej. Et forløb hos Knaap er snarere det modsatte. Vi går op i at lave det bedste og mest personlige forløb til dig – og derfor foregår hele forløbet ved fysisk fremmøde i vores private sundhedscenter i Valby, København eller i vores nye sundhedscenter på Østerbro.

Har alle personlige trænere videregående uddannelse?

Hos Knaap får du meget mere, end bare en personlig træner. Vi har alle videregående uddannelser, som betyder at du altid får en topprofessionel træner med høj faglighed og viden indenfor træning, ernæring og sundhed.

→ Mød vores team

Kan man bruge sin sundhedsforsikring?

Hos Knaap er vi professionelle sundhedsuddannede, der er kendt for at yde kost- og sundhedsvejledning af høj kvalitet, med stor succes. Derfor har vi et samarbejde med mange sundhedsforsikringer i Danmark. Læs mere om sundhedsforsikringer hos Knaap.

Kan man godt aflyse sin træningstid?

Vi forsøger altid at være fleksible. Hvis man er blevet syg eller bliver man forhindret til en booked tid, kan man derfor altid rykke eller aflyse den, helt op til 36 timer før din aftale. Aflyses din træningstid indenfor 36 timer op til din aftale, er det på egen regning. Vi gør sådan fordi, vi ellers ikke kan nå at booke en ny tid ind, med så kort varsel.

Kan man træne to sammen i et forløb?

Ja. Efter stor efterspørgsmål har vi sammensat et "Træn med en ven"-forløb, hvor du kan træne med din træningsmakker. Læs mere om "træn med en ven" og se hvor meget du kan spare!

Ofte stillede spørgsmål til Knaap

Har du andre spørgsmål?

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores forløb eller ønsker, du at høre om det er noget for dig? Tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig!

+45 5353 3553

Anmeldelser og omtaler

Vi har mange tilfredse kunder, som har haft gode oplevelser med personlig træning hos Knaap. Læs vores fantastiske anmeldelser på Trustpilot, som du finder nedenfor.

Medieomtaler

Daniel Knaap, der står bag sundhedsmetoderne hos Knaap, er også kendt som sundhedsekspert i medierne. Daniel Knaap har blandt andet medvirket som ekspert på  "Fede Forhold", hvor han benyttede sin holistiske tilgang, som personlig træner, diætist og vanecoach. Daniel har også medvirket på P3, DR aftenshowet, og omtalt i diverse medier herunder BT og Ekstrabladet...

Klar på en gratis prøvetime?

Vi forstår, hvis du har spørgsmål og gerne vil mærke efter, om et forløb hos Knaap er det rette for dig. Derfor tilbyder vi altid en helt gratis og uforpligtende prøvetime.