Spar penge med tilskud til behandling gennem din forsikring
Brug din sundhedsforsikring og få tilskud til behandling hos Knaap. Vi er kliniske diætister, som også fungerer som din personlige træner!
Kontakt os for mere info

Få tilskud til behandling via din sundhedforsikring

I et forløb hos KNAAP får du en personlig træner og diætist i én. Derfor får du også altid en diætistkonsultation én gang om ugen med professionel vejning, kropsanalyse og kostvejledning.

Hos Knaap er vi professionelle sundhedsuddannede og er kendt for at tilbyde kost- og sundhedsvejledning af høj kvalitet med stor succes. Derfor har vi et samarbejde med mange sundhedsforsikringer i Danmark, så du får mulighed for at søge tilskud til behandling hos os.

Når du skal have dækning af dit forløb, afhænger proceduren altid af dit forsikringsselskab. Nogle selskaber sender bevillingen til dig, hvor du herefter skal booke dit forløb hos os, og medbringe din bevilling til din indledende samtale – andre selskaber sender bevillingen direkte til os.

Reglerne for, hvad der skal til for at dække din ugentlige vejledning ved diætist, afhænger af det enkelte forsikringselskab. Mange selskaber stiller et krav om et BMI over 30 eller under 18.5.

Det er desuden forskelligt, hvor mange konsultationer, du kan få dækket. Er du i tvivl om du kan få dækket din diætistvejledning hos os, anbefaler vi, at du tager kontakt til dit forsikringsselskab og hører hvilke regler, de har.

Vores klienter kan ofte få tilskud til behandling gennem deres forsikring

Hør Daniel Knaap forklare, hvordan tilskud til behandling gennem forsikring fungerer, og tjek om dit forsikringsselskab er på listen over godkendte forsikringsselskaber nedenfor.

Få tilskud til diætist gennem sundhedsforsikringen

Er du medlem af Danmark eller har du en sundhedsforsikring, så kan få dækket dele af dit forløb hos os. Kontakter os gerne for at høre mere.

Klar på en gratis prøvetime?

Vi forstår, hvis du har spørgsmål og gerne vil mærke efter, om et forløb hos Knaap er det rette for dig. Derfor tilbyder vi altid en helt gratis og uforpligtende prøvetime.

Hvilken behandling du har brug for?

Vi tilbyder mange sundhedsmæssige behandlinger, som du kan søge tilskud til hos din sundhedsforsikring. Nedenfor er et udvalg af de forskellige behandlinger, som vi tilbyder, hvor du kan få tilskud til behandling.

Behandling for irritabel tyktarm (IBS)

Har du irritabel tyktarm? Med kostændringer, træning og coaching, kan du komme i bedring med din IBS. Start op på vores populære IBS-forløb i dag.

Behandling for type 2 diabetes

Har du type 2 diabetes? Med et personligt forløb kan vi hjælpe dig med din type 2 diabetes. Vi hjælper dig med den rette kost, træning og vaneændring.

Behandling for spiseforstyrrelser

Kæmper du med spiseforstyrrelse, forstyrret spisning eller madstress? Vi kan hjælpe dig med at skabe en bedre hverdag gennem coaching, vaneændring og eventuel træning.

PCO & PCOS behandling

Har du PCO eller PCOS? Vi har sammensat et specifikt forløb, der kan hjælpe dig i livet med PCO/PCOS. Vi hjælper dig med vægttab gennem den rette kost, træning og vaneændring.