Træn med en ven og spar 25%

Kender du en, du gerne vil dele dit forløb med? Træn med en ven og opnå jeres mål ved hjælp af en effektiv tilgang til kost og træning, der er skræddersyet til jer hver især. 

Book gratis prøvetime med din ven

Træn med en ven– Skab resultater sammen

Drømmer I om at opnå jeres ønskede vægttab sammen? Hos Knaap tilbyder vi et “træn med en ven”-forløb, hvor I kan opbygge en stærkere krop, få mere energi og overskud i hverdagen.

Vi tilbyder ikke kun personlig træning så som styrketræning, men også forskellige former for behandlinger, herunder behandling af spiseforstyrrelser, stressbehandling, PCO og PCOS m.m.

Uanset jeres behov og mål, står vi klar til at hjælpe jer med en effektiv tilgang til kost og personlig træning, som er skræddersyet til jer hver især.

<- Klik på videoen og høre om, hvordan vores klienter oplever vores “træn med en ven”-forløb.

 

Lukas og Aske deltog i et "træn-med en ven"-forløb– Tilsammen har de tabt 64 kg

Vi fik en skræddersyet plan, der kunne hjælpe os med kosten og træningen i vores hverdag. Vi fik nogle øvelser, vi slet ikke havde kendt til før – og nogle øvelser, der kunne hjælpe os på vej!

– Lukas, 21 år

Mærk efter om en personlig træner er noget for jer?– Book en gratis prøvetime inden du beslutter jer!

Vi forstår, at det kan være en stor beslutning at overveje, om en personlig træner og diætist er det rette for jer. 

Begynd med en gratis og helt uforpligtende prøvetime, hvor I kan møde jeres personlige træner, høre mere om forløbet og finde ud af, om vores “træn med en ven”-forløb er det rigtige for jer. Dette kan være starten på jeres rejse mod en sundere livsstil sammen.

Hvordan foregår “træn med en ven”- forløb?

At starte op med en “træn med en ven”-forløb med en personlig træner er for jer, der er klar på at skabe resultater sammen.

Her får I jeres helt egen personlige træner, som tilpasser jeres forløb præcis til jer og hjælper jer med en effektiv kost og træning, der virker.

Jeres træner er en veluddannet diætist og vanecoach, som møder jer præcis hvor I er, og har fokus på at gøre træningen sjov og inspirerende.

Personlig træning og vejledning foregår i et af vores private træningscentre på Østerbro eller i Valby. Her får i jeres helt egen træningsrum, uden andre tilstede samtidig. Dermed er der fuld fokus på jer og ro til at fokusere på jeres individuelle behov i trygge og private rammer. 

  • Få jeres helt egen træner og kostvejleder i privat træningsrum
  • Få træningen personligt tilpasset jeres individuelle niveau og behov
  • Få en tilgang til kost og træning, der virker og giver jer resultater

Vi tilbyder et "træn med en ven"-forløb uden slankekure– kun personlige løsninger.

Hos os ved vi, at slankekure og hurtige løsninger ikke virker på lang sigt. Vi bruger en personlig tilgang, der allerede har hjulpet over 2000 mennesker til holdbare resultater. Med denne tilgang kan vi også hjælpe jer og har særlig fokus på, at det skal passe ind i jeres hverdag og være nemt og overskueligt – med plads til at nyde alt det gode i livet. Vores ‘træn med en ven’-forløb er designet til at støtte jer gennem denne rejse sammen.

 

  • I får hver jeres personlig kostplan, der passer til jeres mål
  • I får ugentlig samtale, vejning, vejledning og vanecoaching
  • I lærer en effektiv tilgang til kost og træning, der virker
  • I får støtte, motivation og værktøjer til, at fortsætte på egen hånd

Behandling for spiseforstyrrelser

Kæmper du med spiseforstyrrelse, forstyrret spisning eller madstress? Vi kan hjælpe dig med at skabe en bedre hverdag gennem coaching, vaneændring og eventuel træning.

Efterfødselstræning

Vil du tage styring i en sund hverdag efter fødslen? Start op på vores populære efterfødselsforløb med personlig træning, kostvejledning og vanecoaching.

Styrketræning

Vil du gerne have en stærk krop? Med den helt rette træning, tilpasset dig og dit niveau, kan vi hjælpe dig med at opnå en stærk krop og give dig værktøjer til at fortsætte.

Anmeldelser og omtaler

Vi har haft succes med at hjælpe vores klienter med at opnå flotte resultater med deres forløb, hos os. Du kan læse mere om vores fantastiske anmeldelser og vores klienters sundhedrejse hos os på Trustpilot.

Medieomtaler

Daniel Knaap, der står bag sundhedsmetoderne hos Knaap, er også kendt som sundhedsekspert i medierne. Daniel Knaap har blandt andet medvirket som ekspert på  "Fede Forhold", hvor han benyttede sin holistiske tilgang, som personlig træner, diætist og vanecoach. Daniel har også medvirket på P3, DR aftenshowet, og omtalt i diverse medier herunder BT og Ekstrabladet.  

Klar på en gratis prøvetime?

Vi forstår, hvis du har spørgsmål og gerne vil mærke efter, om et forløb hos Knaap er det rette for dig. Derfor tilbyder vi altid en helt gratis og uforpligtende prøvetime.