Vil du opnå gode vaner og langvarige resultater?

Alle vores klienter har deltaget i et personligt træningsforløb med den rette kombination af personlig træning, kostvejledning og coaching.

Se alle vores forløb

Resultater for livet

Mød vores fantastiske klienter. Deres målsætninger har været forskellige, herunder personlig træning i vægttab, muskelopbygning og andre sundhedsmæssige behandlinger. Alle vores klienter deler én ting – de har alle gennemgået et forløb, hvor den ideelle kombination af personlig træning, kostvejledning og vanecoaching var nøglen til gode resultater.

Vores kunders transformationer med vores personlige træner

Ønsker du resultater og tænker, “Er personlig træning noget for mig?”

Vi forstår, hvis det kan være et stort skridt at få en personlig træner og diætist.

Begynd din sundhedsrejse i dag med en gratis og uforpligtende prøvetime, hvor du kan møde din personlige træner, lære mere om forløbet, og finde ud af, om personlig træning er det rette valg for dig.

Få en gratis prøvetime, inden du beslutter dig!

Vejen til bedre resultater med personlig træning

Mød to af vores fantastiske klienter og hør deres personlige fortællinger om deres resultater med personlig træning, og hvordan vores personlige træner har hjulpet dem på deres rejse mod en varig og sund livsstil. Et resultat som de er stolte af og glæder sig over at dele med dig.

Hør vores klienters succeshistorer om deres sundhedsrejse

Michelle har tabt sig 40 kg og har nu holdt sig vægtstabil i over 2 år!

“Inden jeg begyndte hos Knaap, havde jeg forsøgt at tabe mig på egen hånd – og det er nok bare ikke gået, fordi jeg ikke har haft de værktøjer, der skulle til. Jeg havde brug for vejledning og da jeg så fik det, oplever jeg en styrke, som jeg ikke har haft før. Det er på mange måder derfor, at det lykkedes for mig.”

– Michelle, 21 år

Andreas opnået gode resultater og kom af med skader og tabte sig 25 kg

“Det overraskede mig meget, at jeg rent faktisk, under hele mit forløb, har kunne tabe mig mere end 1 kg om ugen – samtidig med, at det blev overskueliggjort og jeg ikke føler, at jeg har levet ekstremt på nogen måder”

– Andreas, 27 år

Se hvordan vi hjalp Andreas med at komme i topform – og et vægttab på næsten 18 kg

“Det overraskede mig meget, at jeg rent faktisk, under hele mit forløb, har kunne tabe mig mere end 1 kg om ugen – samtidig med, at det blev overskueliggjort og jeg ikke føler, at jeg har levet ekstremt på nogen måder”

– Andreas, 27 år

Lukas og Aske trænede sammen og har tilsammen tabt 64 kg – et fantastisk resultat!

“Vi fik en skræddersyet plan, der kunne hjælpe os med kosten og træningen i vores hverdag. Vi fik nogle øvelser, vi slet ikke havde kendt til før – og nogle øvelser, der kunne hjælpe os på vej!”

– Lukas og Aske, 21 år

Efter et forløb hos Knaap kan vores klienter stå på egne ben– Vil du også opnå resultater?

På et halvt år har jeg virkelig opnået at lave en god ændring i min hverdag. Vi både har arbejdet med træning, og gjort træning til noget positivt, samtidig med, har jeg fået indarbejdet kost i min hverdag. Så nu tænker jeg ikke engang over mere, at jeg at jeg har ændret min kost til noget sundere.

– Simon, 30 år

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå varige resultater?

Udfyld formularen og bliv ringet op. Vi forsøger at ringe dig op inden for 24 timer.

Anmeldelser og omtaler– Gode oplevelser og resultater med personlig træning hos Knaap

Vi har et stort antal glade klienter, der har haft positive oplevelser og opnået gode resultater med personlig træning hos Knaap. Tag et kig på vores fantastiske anmeldelser på Trustpilot for at høre, hvorfor vores klienter anbefaler et personlig træningsforløb hos Knaap.

Medieomtaler

Daniel Knaap, der står bag sundhedsmetoderne hos Knaap, er også kendt som sundhedsekspert i medierne. Daniel Knaap har blandt andet medvirket som ekspert på  "Fede Forhold", hvor han benyttede sin holistiske tilgang, som personlig træner, diætist og vanecoach. Daniel har også medvirket på P3, DR aftenshowet, og omtalt i diverse medier herunder BT og Ekstrabladet...

Klar på en gratis prøvetime?

Vi forstår, hvis du har spørgsmål og gerne vil mærke efter, om et forløb hos Knaap er det rette for dig. Derfor tilbyder vi altid en helt gratis og uforpligtende prøvetime.