Læs Andreas’ succeshistorie

Andreas fik hjælp til, at tabe sig 25 kg og komme af ryg- og knæsmerter

” For mig handlede det om at have en træner, som var evidensbaseret og som havde en ordenlig uddannelse indenfor træning- og kost, og som kunne motivere mig igennem hele mit forløb. Jeg tror på, det er et meget personligt projekt og derfor skal der være en kemi mellem mig og min træner – og det fandt jeg hos Knaap. ”

– Andreas, 43 år og familiefar

Havde brug for en hjælp, der passede til familie- og arbejdsliv

Andreas har kone og barn – og herudover har han et arbejde, han bruger mange timer på. Andreas er en livsnyder, der går op i god mad og vin.

 Derfor var det også vigtigt for Andreas, at kost og træning passede ind i netop hans liv. Der skulle skabes plads til familie og travle dage – og der skulle være plads til at nyde god mad og vin i weekenden. Andreas fik hjælp til et sundt liv i balance, med plads til lidt af det hele – og det er en af årsagerne til, at resultaterne var nemme at nå og at han i dag, kan har lyst til at fortsætte den sunde livsstil.

Andreas har mærket en kæmpe forskel i hverdagen, med langt mere energi og overskud.

Andreas laver pizza og andet god mad med sin søn i weekenderne. Det skulle bevares, i en skræddersyet kostplan, træning og vejledning, der passede til hans travle hverdag.

Andreas havde et mål om at tabe sig 10 kg. Han startede på personlig træning og kostvejledning hos Knaap og kom i topform, tabte sig 25 kg og kom af med ryg- og knæsmerter.

Andreas fik hjælp og har lært at træne på en måde, der giver ham resultater – i dag træner han på egen hånd.

For Andreas var det vigtigt, at få ugentlig professionel coaching og vejledning, så han lærte at få en balanceret og sund livsstil, med plads til lidt af det hele.

I første omgang var målsætningen bare 10 kg

Da Andreas tog en beslutning om, at komme sit vægttab til livs, var målsætningen 10 kg i første omgang. Herudover ville han gerne af med sine ryg- og knæsmerter. Herudover søgte Andreas at finde en balance mellem sin kost og sin træning.

Inden han startede op, vejede han faktisk 123 kg og i dag er han helt nede på 98 kg. Dermed har Andreas tabt sig 15 kg mere end forventet og er et resultat. han har opnået helt uden kalorietælling eller slankekure.

For Andreas var det nemlig vigtigt, at få tilpasset kost og personlig træning, til hans hverdag. Han har nemlig et travlt arbejds- og familieliv, hvor der også skal være plads til hygge og god mad. Derfor fik Andreas sammensat et skræddersyet forløb, specielt til ham og hans liv.

Slut med ineffektiv træning og øvelser, der ikke virker

Andreas havde spildt mange timer, med træning der ikke virkede. I dag står han et helt andet sted, hvor han træner på egen hånd.

Han har nemlig lært alt om en tilgang til træning, der er langt mere effektiv, han ved giver resultater og giver ham den helt rette energi og overskud til hverdagen.

I et personlig træningsforløb lærte Andreas, hvordan han skulle træne og fik opbygget muskelmasse, så han nu står med en langt stærkere krop, der er helt fri for skader.

Fik ugentlig vejning, kropsanalyse og professionel coaching

Andreas fik professionel vejledning og coaching én gang om ugen. Dette har været en central brik i et succesfuldt vægttab og har hjulpet ham til, at han i dag kan stå på egne ben.

Dét at omlægge sine vaner og få en sundere livsstil, kan blive en langt nemmere, når man får professionel vejledning af klinisk diætist hos Knaap i sit forløb. I Andreas’ tilfælde, holdt det ham topmotiveret og gav ham en udvikling og forståelse for ernæring og egne kostvaner, samt hvad de skulle til for at optimere dem.

At få den rette coaching, har haft stor betydning for, hvor Andreas står i dag.