Læs om Andreas’ træningsforløb – se hvordan Andreas kom i form

Andreas fik personlig træning, og kom i form som ønsket og tabte sig næsten 18 kg på 14 uger

”Det overraskede mig meget, at jeg igennem hele mit forløb kunne tabe mig mere end 1 kg om ugen, samtidig med det blev overskueliggjort – og jeg ikke føler, at jeg har levet ekstremt på nogen måde”

– Andreas, 27 år og familiefar

Andreas havde behov for en løsning, der passede til hverdagen

Da Andreas startede op i sit forløb, var målet at komme i form, blive stærk og tabe sig, men han ønskede ikke, at det skulle blive en slankekur eller ekstrem livsstil. Han havde kontaktet Knaap, da han havde hørt godt om det fra en anden, der havde været i et forløb.

Andreas var blevet anbefalet at prøve et forløb hos Knaap for at komme i form, men da han trådte ind ad døren i deres private center i Valby, var han usikker på, hvad det egentlig gik ud på for at komme i form. Målet var, at han gerne ville tabe sig og komme i form, men ønskede ikke en slankekur. Han ville helst fortsætte et liv med plads til den gode mad og vin, samtidig med at han kom i form. Han ønskede heller ikke at have en træner, der skulle stå og råbe og skrige af ham for at få ham til at komme i form. Så han var en smule skeptisk omkring, hvordan han skulle komme i form.

Efter 14 uger var alle hans fordomme for længst lagt på hylden, og til hans store overraskelse havde han tabt sig næsten 18 kg, var kommet i sit livs form og havde fået en stærk krop. Det bedste ved det hele var, at alt dette var opnået uden at sige farvel til god mad og vin, mens han kom i form. Herudover kunne han mærke, at han havde fået langt mere energi og overskud med en træning, der var tilpasset hans niveau, og som hjalp ham med at komme i form.

Her kan du læse mere om, hvordan det lykkedes Andreas at komme i form og nå sit mål med et personligt 1-til-1 forløb hos Knaap.

Vægttab med personlig træner hos Knaap

Andreas fik personlig træning og kostvejledning og tabte sig 18 kg på 14 uger samtidig med at hna kom i form, uden at være på slankekur.

Andreas fik professionel hjælp og har lært at træne på en måde, der giver ham resultater – i dag træner han på egen hånd.

For Andreas var det vigtigt, at få ugentlig professionel coaching og vejledning, så han lærte at få en balanceret og sund livsstil, med plads til lidt af det hele.

Andreas fik et forløb, med fokus på personlighed og hans specifikke behov

Første dag i Andreas forløb startede med en indledende samtale på en hel time. Her mødte han sin sundhedsvejleder, der både var klinisk diætist og personlig træner med lang erfaring, som dykkede ned i Andreas’ hverdag. De talte både om Andreas’ hverdag, kostvaner træningserfaring og målsætninger. Herudover fik han foretaget en fuld kropsanalyse, der gav indblik i hans kropssammensætning (muskler og fedt i kroppen).

På baggrund af samtalen kunne hans sundhedsvejleder sammensætte en unik og personlig plan, der passede nøjagtigt ind i hans hverdag. I planen kunne han spise helt almindelig mad, og der var gjort plads til hygge og god vin i weekenden.

Dette blev begyndelsen på en rejse i vægttab og at komme i form.

Andreas kom i form og tabte sig med effektiv 1-til-1 personlig træning

Da Andreas havde sin første træningssession, blev han introduceret til en ny tilgang, som han ikke kendte før. Træningen foregik 1-til-1 i enerum med hans træner, og bestod af en kombination af teori og praksis. Hans træner gik meget op i at give en grundig instruktion af øvelserne, så de blev udført teknisk korrekt, og samtidig fik Andreas en god faglig forklaring på, hvorfor de skulle udføres sådan. De skiftede mellem at lave øvelserne på gulvet og gennemgå dem på tavlen for at komme i form.

I træningslokalet var der ingen maskiner, men kun en masse frivægte. Her skulle Andreas lære sin egen krop at kende og bruge den på en fornuftig måde for at komme i form. Han blev introduceret for store øvelser, såsom squats, dødløft, samt diverse skub- og trækøvelser.

Med denne nye træningsform gik der ikke længe, før han oplevede en fremgang i både styrke og mobilitet, og i en kombination med den nye kost, gik der ikke længe før Andreas’ fedt raslede af kroppen, og han kom i sit livs form.

Ugentlig coaching og kostvejledning var vejen frem

Som en del af Andreas forløb fik han ugentlig 1-til-1 coaching og kostvejledning. Her startede Andreas med en fuld kropsanalyse, der gav indsigt i ændringen af vægt, muskelmasse, fedtmasse. Hver uge tabte Andreas sig, men det var også vigtigt for hans vejleder, at Andreas også fik holdbare resultater. 

Derfor talte de meget om de mentale processer i hans udvikling. Her lærte han, hvordan han kunne mestre kosten og de sociale arrangermenter i hverdagene – og allervigtigst, hvordan han han fremadrettet kunne stå på egne ben, som var en af målsætningerne til at starte med. 

I dag kører Andreas videre med træningen og den nye sunde livsstil på egen hånd.