Læs om Lukas og Askes succeshistorie

Lukas og Aske har tabt sig 64 kg til sammen med personlig træning og kostvejledning hos Knaap

”Det bedste ved at være i et forløb har været dét her med, at tabe sig, uden at det føltes som en alt for stor omvæltning i livet”.

– Lukas, 22 år

Lukas og Aske var i et forløb sammen

Efter flere år med vægtøgning besluttede Lukas og Aske at starte op i et forløb sammen, med personlig træning og kostvejledning hos Knaap i København. De havde et mål om at tabe sig og komme i god form. Det var vigtigt for dem begge, at det ikke skulle blive en slankekur, men derimod nye sunde vaner, med plads til det sociale, som de kunne tage med sig videre og holde resten af livet.

Da Lukas og Aske startede op i deres forløb, havde de ikke særlig god erfaring med styrketræning. Derfor fik de tilpasset en træning, der tog udgangspunkt i deres niveau, målsætning og særlige behov. De blev introduceret for øvelser, som de aldrig havde prøvet før og som kunne hjælpe dem med, at blive stærkere og komme end i vægt. Samtidig fik de kostvejledning én gang om ugen, og en kostplan, der blev personlig sammensat til deres behov og hverdag. I dag har de tabt sig 64 kg til sammen på en sund måde, uden det har været en kur – men en livsstilsændring, der passer til deres hverdag. 

vægttab ven fælles knaap kostvejleder og personlig træner

I dag har Lukas og Aske tabt sig 64 kg til sammen, og har værktøjerne til, at fortsætte en sund livsstil.

Lukas og Aske fik udarbejdet en skræddersyet kostplan, der passede til deres individuelle hverdag, hvor de kunne spise helt almindelig mad.

For Lukas og Aske var det vigtigt, at få ugentlig coaching og vejledning hos Knaap. Sammen med skræddersyet kostplan og personlig træning, hjalp det dem til holdbare resultater.

Professionel kostvejledning og personlig træning var vejen frem for Lukas og Aske

En af de bedste ting, som Lukas og Aske har fået med sig i deres personlige kost og træningsforløb er, at de tabt sig uden at være på slankekur. Derfor har de på ingen måde følt, at det været et stort indgreb i deres liv, at omlægge deres hverdag til sundere vaner.

Årsagen er, at de har fået en sundhedsvejleder hos Knaap, der er veluddannet i ernæring, træning og sundhed. Deres personlige vejleder er både statsautoriseret klinisk diætist og personlig træner, som betyder at de har fået et forløb, der lægger stort fokus på høj faglighed, personlighed og en evidensbaseret tilgang.

Den profesionelle tilgang til kost og træning er noget, som Lukas og Aske virkelig har kunne mærke i deres forløb hos Knaap. Her har de fået en masse faglig viden om kost og træning, som de kunne stole på var rigtig.

Lukas og Aske fik et skræddersyet forløb med ugentlig coaching og vejledning

Rigtig mange har svært ved at tabe sig. I sidste ende handler et vægttab om, at man spiser sundere og er mere aktiv. Men – hvis det var så simpelt, ville de fleste med stor sandsynlighed bare gøre det. Et vægttab er svært, fordi vi glemmer hvor meget det mentale kan fylde – og for os alle, fylder det langt mere, end vi umiddelbart tror og gøre det svært for os at opnå resultater.  

En af de vigtige elementer, der har hjulpet Lukas og Aske til et stort vægttab har været, at de har fået en ugentlig coachingsession, med fuld kropsanalyse og dybdegående motivationssamtale. Her har de fået den rette mentale støtte og værktøjer til, at håndtere en travl hverdag og skabe resultater. 

Lukas og Aske har fået et helt nyt perspektiv på kost, træning og sundhed generelt, som har hjulpet dem til, at de kan stå på helt egne ben i dag.