Læs Michelles succeshistorie

Fra 40 kg overvægt til varigt vægttab som har holdt i over 2 år

”Grunden til, at jeg lige siden har kunne holde en stabil vægt, er fordi jeg, i min træning og vejledning, fik de værktøjer der skulle til – både kostmæssigt og træningsmæssigt. Men også sådan, at jeg kunne inkorporere rigtige mange af de ting, jeg lærte undervejs, i min hverdag”.

– Michelle, 21 år

Fik effektiv træning ind i hverdagen for at opretteholde et varigt vægttab

Ligesom mange, havde hun brugt mange timer på ineffektiv træning og spildt sin tid. Men Michelle lærte hvordan hun skulle træne effektivt, for at skabe de bedste resultater og få det ind i hverdagen på en nem måde, der motiverede hende til at fortsætte.

Det betyder at Michelle faktisk udelukkende tabte fedt i sit forløb – og kom ud på den anden side i sit livs form. Styrketræning er et kraftfuldt værktøj til varigt vægttab og en sund livsstil.

Hun lærte at lave alle øvelser korrekt, så hun var tryg, når hun skulle træne på egen hånd. Herudover blev hun faktisk også rigtig god til det – og det betyder at hun i dag helt automatisk er meget mere aktiv, end hun var før.

Det er ikke noget hun gør, fordi hun SKAL – hun gør det fordi det er en fast del af hendes hverdag, som giver hende en masse energi. Det holder hende vægtstabil.

I dag har Michelle tabt sig 40 kg og har værktøjerne til at fortsætte en sund livsstil

Michelle fik en skræddersyet kostplan, der passede perfekt til hendes hverdag, så hun kunne spise helt almindelig mad og stadig opnå et varigt vægttab.

For Michelle var det vigtigt, at få ugentlig coaching og vejledning af professionelle. Sammen med skræddersyet kostplan og personlig træning, hjalp det hende til holdbare resultater.

Michelle opnåede varigt vægttab uden at afskære sig fra livets fornøjelser.

Michelle lærte at navigere i en sund livsstil og skabe plads til at nyde god mad og hygge sig med veninderne i weekenden. Livskvalitet spiller en central rolle, og det er en vigtig årsag til, at Michelle har formået at opretholde sit vægttab.

Det er essentielt at kunne nyde almindelig mad, da det letter deltagelse i sociale fællesskaber, hvilket er afgørende for velvære. Michelle fik professionel hjælp hos KNAAP til at arbejde mod en langtidsholdbar løsning.

Hos KNAAP fokuserer vi på livsstilsændringer frem for midlertidige kostomlægninger. Vi fremmer god mad og livskvalitet og reducerer behovet for kedelig slankekost og dårligt velbefindende.

Fik ugentlig vejning, kropsanalyse og professionel coaching

Når man skal tabe sig, handler det i høj grad om, hvad og hvordan man spiser, samt hvor aktiv man er. Men mange glemmer hvor meget det mentale fylder i et vægttab. Det fylder meget mere end man tror.

Michelle fik professionel vejledning og coaching én gang om ugen. Dette har været en central brik i både hendes succesfulde og varige vægttab.

Når man skal omlægge sine vaner og sin livsstil generelt, er det en konstant øvelse mellem at praktisere, få resultater og reflektere. Kombinationen mellem professionel kostomlægning, implementering af mere træning og coaching, skaber rigtig gode vilkår for langt mere holdbare resultater.