Personlig træner, kostvejleder og diætist i Valby

Vil du gerne tabe dig, blive sundere og stærkere?

Sammen tilrettelægger vi din kost og træning, så den passer ind i dit liv og giver resultater.
Bliv motiveret og holdt i hånden til du dine mål!

Få en gratis prøvetime

Danmarks mest personlige kost & træningsforløb

Oplever du, at kost, træning og sundhed er blevet en uoverkommelig opgave? Nå dine mål med hjælp fra din helt egen diætist, vanecoach og personlige træner i én løsning. Hos Knaap får du en dedikeret coach, der møder dig præcis hvor du er, og gør kost og træning motiverende og inspirerende – uanset om dit mål er vægttab, at få en stærk krop eller et generelt sundere liv. Se mere i videoen nedenfor!

SET OG OMTALT PÅ

Hvad er et forløb med en personlig træner og diætist i Valby?

Et forløb med en personlig træner og kostvejleder kan bruges til lige præcis dét, du har behov for, uanset om du drømmer om at tabe dig, blive stærk eller få et sundere liv. Størstedelen af vores klienter ønsker ofte at:

  • Tabe fedt og lære hvordan man holder vægten nede
  • Få en stærk krop og lære at træne på egen hånd
  • Få holdbare sundere vaner, der passer nemt ind i hverdagen
  • Blive fri for smerter i kroppen
  • Blive fri for madstress og få en tilgang uden regler og restriktioner

Hvad får du i dit forløb?

Hele dit forløb foregår i vores private center i Valby, hvor du får din helt egen personlige træner, diætist og vanecoach samlet i én løsning. Alle dine træninger foregår i dit eget private træningslokale, uden andre tilstede samtidig, så der er ro og plads til at fokusere 100% på dig.

Når du starter op, starter vi med en hel times samtale, hvor vi lærer dig at kende, taler om dine mål, og lægger en realistisk plan for dit forløb. Her får du en grundig kropsanalyse, gennemgår din kost, kostvejleder dig og sammensætter en personlig kostplan, der passer til dine mål.

Du får personlig træning en, to eller tre gange om ugen, afhængige af dine behov. Hver træning varer 55 min, hvor din træner tilpasser træningen til dit niveau og din krop, og gør træningen effektiv, sjov, og motiverende.

Hver uge vil du få kropsanalyse og vanecoaching, samt kostvejledning, hvor vi taler om ugen og holder dig motiveret, så du er klar til næste uge. Alt sammen er inkluderet i prisen for vores forløb, uden nogle skjulte udgifter.

Personlig træning i Valby foregår på værkstedvej 4, 2500 Valby, tæt ved motorvejen (Folehaven), og S-tog (Ny Ellebjerg). Der er fri parkering og mulighed for at bade efter din træning.

  • Personlig træning i dit eget private træningslokale
  • Kostvejledning og personlig kostplan, med plads til at leve
  • Vanecoaching til at skabe holdbare sunde vaner
  • Viden, værktøjer og motivation til kost og træning
  • Fri mail support, så du altid har din coach lige ved hånden

Hvordan kommer jeg i gang?

Du behøver ikke at have trænet før, eller være elitemotionist for at få en personlig træner. Personlig træning hos Knaap er for alle, uanset hvad niveau du er på, din erfaring, alder eller dit køn. Men du skal være klar på, at komme ind i et forløb, hvor du vil gå igennem en stor udvikling, både fysisk og personligt.

For at komme i gang, vil opstarten ofte se således ud:

1. Du udfylder vores kontaktformular og fortæller om dine behov 
2. Vi ringer til dig inden for kort tid (ofte indenfor 24 timer)
3. Vi aftaler opstart og finder en tid, der passer til dig
4. Du kommer ind til din indledende samtale

Når vi ved mere om dig og dine mål, får du den helt rette personlige træner og diætist, der passer præcis til hvem du er.

Husk vi også til byder en gratis prøvetime, som du kan starte op med, inden du beslutter om et forløb er det rette for dig. Tryk på knappen nedenfor, for at booke din gratis og uforpligtende prøvetime.

Har du en sundhedsforsikring?

Få dækket dele af dit forløb gennem din privat- eller arbejdsforsikring. Hos Knaap er vi statsautoriserede kliniske diætister, og derfor samarbejder vi med en lang række forsikringsselskaber.  

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål til vores forløb eller ønsker du at høre om det er noget for dig? Tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ring til os på:

+45 53 53 35 53

Daniel Knaap

Ejer og personlig træner hos Knaap

Udfyld formularen

Vi forsøger at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

Udtalelser om vores personlige træninger

Succeshistorier

Mød vores fantastiske klienter og se deres personlige fortællinger nedenfor. Deres målsætninger har været forskellige, herunder vægttab, muskelopbygning og behandling af skader. Fælles for alle er, at de alle har været i et vores forløb, med den rette kombination af personlig træning, kostvejledning og coaching.

Før og efter

Hvad siger vores klienter?

Klik på videoen og få et indblik i hvad du kan forvente.

Personligt 1-til-1 forløb

Vi sammensætter et 100% personligt forløb til dig, der ønsker kostvejledning, personlig træning og coaching i én og samme løsning. Få et målrettet 1-til-1 forløb, med din egen faste sundhedsuddannede fagperson, i vores private center i Valby.

personlig træner københavn

Personlig træning

Få din helt egen personlige træner i ene-rum, uden andre til stede samtidig. Vi lærer dig at træne effektivt og teknisk korrekt, så det bliver sjovt og motiverende at opnå resultater.

→ Læs mere

Kostvejledning i københavn

Kostvejledning

Få professionel kostvejledning af kliniske diætister og sundhedsfaglige. Vi skræddersyer kost til dine behov, så det bliver nemt, overskueligt, og passer til din hverdag.

→ Læs mere

vanecoach i københavn

Vanecoaching

Hos os får du altid personlig coaching og værktøjer til holdbare resultater, både fysisk og mentalt. Vi hjælper dig til en en sund livsstil i balance og gode vaner, der holder resten af livet.

→ Læs mere

Har du behov for en træner, der forstår hvem du er?

Når du vælger Knaap, er du garanteret et målrettet forløb, der bliver personligt tilpasset dig, din hverdag og hvem du er. Vores forløb er populære fordi forløbet og processen bliver tilpasses dig, og ikke omvendt. Det kalder vi et 1-til-1 forløb.

 Personlig træning i privat center

Få personlig træning, i dit eget private træningsrum

Er du træt af træningscentre med mennesker?  Hos Knaap får du muligheden for at træne i dit helt eget private træningsrum, med en personlig træner, uden andre er til stede . 

Du får en dedikeret personlig træner, der tilpasser øvelserne til dig. Du får en træning tilpasset dit niveau, din krop, så det både bliver motiverende og sjovt at nå dine mål.

På denne måde du bliver du glad for at træne og har lyst til at fortsætte med det!

Ingen quick fixes eller Restriktive slankekure

Vil du have gode kostvaner, der holder?

Slankekure og hurtige løsninger virker ikke på lang sigt. De er for restriktive og fyldt med rigide regler og derfor lykkedes de ikke med at skabe gode vaner, der holder.

Hos Knaap er vores første skridt at forstå hvem du er, og herfra hjælper vi dig med en kostplan til dine mål og behov, der samtidig passer ind i din hverdag.

Vi går op i at det skal være almindelig mad, med plads til alt det gode i livet. 

Erfarne Sundhedseksperter og specialister

Er det svært at finde rundt i sundhedsjunglen?

Der er meget misvisende og vildledende information om kost, træning og sundhed. Vi forstår godt, hvis du synes det er svært at finde ud af, hvad der er rigtigt og forkert og hvilke råd du skal lytte til.

Hos Knaap er alle højtuddannede sundhedseksperter og derfor tror vi ikke på hokus-pokus og Youtube-trends.

Når vi vejleder dig, gør vi en stolthed ud af at benytte en videnskabelig tilgang mens vi afliver myter og klæder dig på til en sundere tilværelse.

Det får du ud af vores populære træningsforløb

Som personlige trænere og kostvejledere i Valby, kan vi hjælpe dig med at få en sund, stærk og slank krop.

Vi ved, at du har dine personlig mål og forudsætninger for at lykkedes. Vi skræddersyer forløbet til dig, så det bliver sjovt, inspirerende og motiverende at leve sundt.

Få en sundere livsstil med kostvejledning af diætist

Sundere livsstil

Vi kostvejleder og coacher dig, så du får sunde vaner og en livsstil i sund balance med din hverdag.

Et sundt vægttab giver mere energi og bedre livskvalitet

Energi og livskvalitet

Med vores 1-til-1  forløb, får du markant mere energi, overskud og livskvalitet.

Stærkere krop kombineret med tab af vægt

Stærkere krop

Gennem effektiv og målrettet personlig træning, kommer du i dit livs form og får en sund og stærk krop.

Holdbart vægttab

Holdbart vægttab

Vi sammensætter dit vægttabsforløb med en klar målsætning om, at det skal holde resten af dit liv.

Styrketræning giver ofte øget selvværd

Øget selvværd

I et forløb får du du det bedre i egen krop, langt mere selvværd og mentalt overskud.

Få værdifuld viden og forståelse for styrketræning

Viden og forståelse

Vores mål er, at du bliver klædt på til at kunne fortsætte på egen hånd, resten af livet.

Personligt træningsforløb

Hvordan fungerer et forløb?

Kunne du tænke dig, at høre mere om hvordan vores forløb med personlig træning, kostvejledning og coaching i København fungerer?

Det får du altid med

1) Indledende samtale

Dit forløb starter altid med en hel times samtale, hvor vi taler om dine mål, udfordringer og forventninger til dit forløb. Samtidig er det vigtigt at vi forstår hvem du er. Derfor bruger vi meget tid på at dykke ned i dit liv og din hverdag, så vi forstår dine behov og kan sammensætte et forløb der er 100% tilpasset dig. 
Til samtalen laver vi en personlig plan, der er realisitsk og passer til din hverdag, så du har de bedste forudsætninger for at få succes med dit forløb.

2) Personlig kostplan

En kostplan hos Knaap er ikke som de sædvanlige kostplaner, du kender. Med udgangspunkt i vores indledende samtale, har vi en god forståelse for, hvordan du gerne vil leve dit liv. Derfor er din plan sammensat, så den imødekomme din mål, men også så den passer til dine unikke behov. Den er sammensat til at hænge sammen med din hverdag, så det bliver nemt og overskueligt at følge. Samtidig skal du hverken tælle kalorier, eller veje din mad. Faktisk vil vi gerne vise dig en tilgang, hvor du kan fortsætte med at spise helt almindelig mad, hvor der også er plads til at leve. Hvis det skal være holdbart, skal du ikke skære alt fra – i stedet hjælper vi dig med at skabe en fornuftig struktur, der passer til dine mål. Planen går hånd i hånd med vanecoaching, så du får en masse gode værktøjer, du kan benytte i dagligdagen. Når du først har fået ændret på dine vaner, og du trives med de ting du gør, er det automatisk også noget, du har lyst til at fortsætte med. Det er hele målet med et forløb hos Knaap. 

3) Personlig træning i dit eget private træningsrum

Alle dine træningstimer foregår i rolige rammer i vores private center. Her vil du få personlig træning, i dit helt eget private træningsrum, uden forstyrrelser fra andre. Vi har valgt at gøre det sådan, så der er 100% fokus på dig igennem hele din træning. Her vil du lære at træne korrekt, så du får det maksimale ud af din træning. Du lærer en masse effektive øvelser og teknikker, der passer til din krop. Hvis du vil læse mere om personlig træning hos Knaap, kan du trykke her.

4) Ugentlig måling, kostvejledning og vanecoaching

Vi holder en ugentlig samtale, hvor du får en fuld kropsanalyse og måler dine fremskridt. Her sætter vi hele tiden nye mål, så du skaber resultater og holder dig motiveret. Herudover taler vi om hvordan ugen er gået, og introducerer nye værktøjer, som du kan øve dig på derhjemme. Din træner er også vanecoach, som løbende hjælper dig med at skabe holdbare sunde vaner, et skridt ad gangen. Du kan læse mere om, hvordan vanecoaching fungerer hos Knaap, ved at trykke her.

5) Personlig træner, diætist og vanecoaching i én

Hos Knaap går vi op i høj faglighed. Din træner er altid veluddannet i træning, ernæring, sundhed og vaneændringer. Derfor får du en coach, der kan hjælpe dig med alle de vigtige aspekter af sundhed, så dit forløb ikke bare bliver et quickfix, men noget du kan tage med dig, resten af livet. 

Vil du træne med os?

Vejen til dit mål kan virkelig uoverskuelig, og vi står klar til at hjælpe dig gennem hele processen. Sammen med dig lægger vi en realistisk plan, så resten af vejen mod et bæredygtigt resultat bliver mere overskuelig.

Er du klar til at kontakte din personlige træner i København?

Ofte stillede spørgsmål

Du er kommet en lang vej ved at nå hertil og overvejer en personlig træner, diætisk og kostvejleder og har muligvis nogle spørgsmål.

Hvor ligger Knaap?

Knaap ligger i flotte nye lokaler i Valby og på Østerbro. Her træner du altid 1-til-1 med din træner, uden forstyrrelser.

Hvad koster et forløb?

Det er meget forskelligt og afhænger af dine behov. Alle forløb starter fra 2995, hvor du får kostplan, indledende samtale, ugenlige personlige træninger, vanecoaching mm. 

Husk at mange kan få dækket deres forløb via sundhedsforsikringen.
Du kan desuden få dækket op til 1650 kr gennem sygeforsikringen Danmark, uanset hvilken gruppe du er i.

Kontakt os gerne for mere info om dette på kontakt@knaap.dk

Kan man opdele sin betaling?

Ja. Man kan sagtens opdele sin betaling i flere rater. Dette aftaler du blot med os, når du opstarter dit forløb.

Er Knaap et online forløb?

Nej. Et forløb hos Knaap er snarere det modsatte. Vi går op i at lave det bedste og mest personlige forløb til dig - og derfor foregår hele forløbet ved fysisk fremmøde i vores private center i Valby, København eller i vores nye center på Østerbro. 

Har alle trænere videregående uddannelse?

Hos Knaap får du meget mere, end bare en personlig træner. Vi har alle videregående uddannelser, som betyder at du altid får en topprofessionel træner med høj faglighed og viden indenfor træning, ernæring og sundhed.

Kan man bruge sin sundhedsforsikring?

Hos Knaap er vi professionelle sundhedsuddannede, der er kendt for at yde kost- og sundhedsvejledning af høj kvalitet, med stor succes. Derfor har vi et samarbejde med mange sundhedsforsikringer i Danmark. Klik her og læs mere om sundhedsforsikringer hos Knaap.

Kan man træne to sammen i et forløb?

Ja. Efter stor efterspørgsmål har vi sammensat et forløb, hvor du kan træne med en ven. Klik her for at se mere.

Kan man godt aflyse sin træningstid?

Vi forsøger altid at være fleksible. Hvis man er blevet syg eller bliver man forhindret til en booked tid, kan man derfor altid rykke eller aflyse den, helt op til 36 timer før din aftale. Aflyses din træningstid indenfor 36 timer op til din aftale, er det på egen regning. Vi gør sådan fordi, vi ellers ikke kan nå at booke en ny tid ind, med så kort varsel.

Har I flere centre?
Ja , vi har et center i Valby og et på Østerbro.

Ofte stillede spørgsmål til Knaap

Har du andre spørgsmål?

Vi står klar til at besvare ethvert spørgsmål og glæder os til at høre fra dig.

SET OG OMTALT PÅ

Personlig træner Knaap
Personlig træner Knaap
Personlig træner Knaap
Personlig træner Knaap
Personlig træner Knaap
Personlig træner Knaap

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål til vores forløb eller ønsker du at høre om det er noget for dig? Tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ring til os på:

+45 53 53 35 53

Daniel Knaap

Ejer og personlig træner hos Knaap

Udfyld formularen

Vi forsøger at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.