Vores klienter

Vores klienter og deres fantastiske resultater

Mød vores fantastiske klienter. Deres målsætninger har været forskellige, herunder vægttab, muskelopbygning og behandling af skader. Fælles for alle er, at de alle har været i et vores forløb, med den rette kombination af personlig træning, kostvejledning og coaching.

Klient Knaap Personlig træner og kostvejleder Valby København

Se vores klienter fortælle om forløbet

“På et halvt år har jeg virkelig opnået at lave en god ændring i min hverdag. Vi både har arbejdet med træning, og gjort træning til noget positivt, samtidig med, har jeg fået indarbejdet kost i min hverdag. Så nu tænker jeg ikke engang over mere, at jeg at jeg har ændret min kost til noget sundere”

– Simon, 30 år

Succeshistorier

Michelle har tabt sig 40 kg og har nu holdt sig vægtstabil i over 2 år!

“Inden jeg begyndte hos Knaap, havde jeg forsøgt at tabe mig på egen hånd – og det er nok bare ikke gået, fordi jeg ikke har haft de værktøjer, der skulle til. Jeg havde brug for vejledning og da jeg så fik det, oplever jeg en styrke, som jeg ikke har haft før. Det er på mange måder derfor, at det lykkedes for mig.”

– Michelle, 21 år

Andreas kom af med skader og tabte sig 25 kg

“Det allerbedste ved mit forløb har været, at jeg har tabt en pokkers masse kilo, jeg er blevet fri for skader, jeg har fået mere overskud på mit arbejde – og så frem for alt, synes jeg også, at jeg er blevet en bedre far, der har overskud til at lege på gulvet og slags ting.”

– Andreas, 43 år

Se hvordan vi hjalp Andreas med at komme i topform – og et vægttab på næsten 18 kg

“Det overraskede mig meget, at jeg rent faktisk, under hele mit forløb, har kunne tabe mig mere end 1 kg om ugen – samtidig med, at det blev overskueliggjort og jeg ikke føler, at jeg har levet ekstremt på nogen måder”

– Andreas, 27 år

Lukas & Aske har tabt sig 64 kg tilsammen

“Vi fik en skræddersyet plan, der kunne hjælpe os med kosten og træningen i vores hverdag. Vi fik nogle øvelser, vi slet ikke havde kendt til før – og nogle øvelser, der kunne hjælpe os på vej!”

– Lukas og Aske, 21 år

Transformationer

Michelle, 20 år, tabte sig 40kg fedt

“Jeg startede hos Daniel (Træner hos Knaap) for lidt over et år siden, det var både nervepirrende og så spændende dengang, og er i dag noget jeg på ingen måde fortryder. Daniel er ikke bare den hyggeligste at være hos, men han formår virkelig at støtte dig og forklare dig alt hvad du behøver, for at lykkedes og nå dit mål”

– Michelle, 21 år

Lukas, 20 år, har tabt sig over 30 kg og fået en stærk krop

“Det ved at være i et forløb, det var dét her med, at tabe sig på en måde, hvor det IKKE har været en stor omvæltning i livet.”

– Lukas, 21 år

Andreas tabte sig næsten 18 kg på 14 uger

“Jeg har fået nogle helt grundlæggende værktøjer til, hvordan jeg kan have en sund livsstil, med plads til god mad, vin og den slags!”

– Andreas, 28 år

Emil, 35 år, har tabt over 30 kg fedt

“Jeg har gennem et lille år gået hos Daniel og det har jeg på ingen måde fortrudt. Han har hjulpet mig med at smide 30kg, ikke ved nogen smart kure men med god coaching. Jeg føler Daniel har været med til at give mig de livstilændringer som jeg har haft god brug.”

– Emil, 35 år

Sandie tabte sig hele 71 kg i sit forløb

“Daniel har hjulpet og støttet mig gennem mit 71 kg vægttab, som jeg stadig holder nu to år efter. Han har været en uvurderlig hjælp, som jeg klart kan anbefale, hvis man gerne vil have en kompetent og faglig dygtig diætist og træner i en pakke.”

– Sandie, 37 år

Artur, 25 år, fik sin drømmekrop gennem den rigtige kost og træning!

“Jeg havde selv trænede i mange år. Da jeg startede hos Knaap, fandt jeg ud af, at jeg har gjort det hele forkert. Nu har jeg lært at træne og spise smartere, uden det fylder hele min hverdag. Tak for et fantastisk forløb og 5 kæmpe stjerner herfra”

– Artur, 25 år

Oskar kom i topform og øgede muskelmassen

“Alt hvad en træner skal kunne og langt mere. Super professionel men altid med et smil på læben. Bedste oplevelse man kan ønske sig og bedste investering man kan foretage sig – 5 stjerner”

– Oskar, 20 år

Emil har fået en stærk krop, tabt sig over 40 kg og fået selvtilliden tilbage

“Daniel har vist mig vejen til en sundere og bedre livsstil, hvor der stadigvæk er plads til at nyde og slå sig løs. Det har indtil videre resulteret i et vægttab på snart 45 kg og en livsglæde og motivation du ikke kan sætte en pris på ”

– Emil, 29 år

Aske tabte sig over 30 kg og kom i sit livs bedste form

“Det bedste ved at kunne spise helt almindelig mad i forløbet, har været den her frihed!”

– Aske, 21 år

Læs hvad klienterne siger på Trustpilot

Vil du høre mere?
Bliv ringet op

Hej bubble