***KAMPAGNE***
KICKSTART DINE VANER PÅ KUN 4 UGER

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Alle vores forløb tager udgangspunkt i dine behov og mål. Som sundhedsfaglige tilbyder en hjælp indenfor en lang række områder. Uanset om du vil tabe dig, styrke din krop eller ændre dine vaner, så er vi klar til at hjælpe dig.

Tab dig med personlig træner

Vægttab

Vil du gerne tabe dig? Vi kan hjælpe dig med et langtidsholdbart vægttab tilpasset dig og din hverdag, hvor du får hjælp til kost, træning og vaneændring.

Parforløb med personlig træner københavn

Træn med en ven og spar 25%

Kender du en, som du gerne dele dit forløb med? Vores populære “træn med en ven”-forløb, kan hjælpe jer og samtidig sparer i begge 25%, når i starter op sammen.

personlig træner og diætist diabetes

Type 2 Diabetes

Har du type 2 diabetes? Med et personligt forløb kan vi hjælpe dig med din type 2 diabetes. Vi hjælper dig med den rette kost, træning og vaneændring.

Vægttab med personlig træner

PCOS & PCO

Har du PCO eller PCOS? Vi har sammensæt et specifikt forløb der kan hjælpe dig i livet med PCO/PCOS. Vi hjælper dig med den rette kost, træning og vaneændring.

Behandling for stress med diætist og personlig træner

Stress & Depression

Kæmper du med stress i hverdagen? Du kan gøre meget med kost, træning og livsstilsændring. Derfor gør mange brug af vores populære forløb til stressbehandling.

blive stærk med personlig træner muskelopbygning

Styrke & Muskeløgning

Vil du gerne have en stærk krop? Med den helt rette træning, der bliver tilpasset dig og dit niveau, kan vi hjælpe dig med at få en stærk krop, og værktøjer til at fortsætte.

IBS behadnling irritabel tyktarm diætist

Irritabel tyktarm

Har du irritabel tyktarm? Med kostændringer, træning og coaching, kan du komme i bedring med din IBS. Start op på vores populære IBS-forløb i dag.

spiseforstyrrelse madstress forstyrret spisning diætist behandling københavn

Spiseforstyrrelse

Kæmper du med spiseforstyrrelse, forstyrret spisning eller madstress? Vi kan hjælpe dig til en bedre hverdag, gennem coaching og vaneændring, og eventuel træning.

Træning efter fødsel vægttab personlig træner diætist københavn

Efterfødselstræning

Vil du tage styring i en sund hverdag efter fødslen? Start op på vores populære efterfødselsforløb med personlig træning, kostvejledning og vanecoaching.

Sådan fungerer dit forløb

Vi sammensætter og skræddersyer altid vores forløb specielt til dig og dine behov, uanset hvad dine mål er – og om du er nybegynder, eller øvet til træning. Vi holder dig i hånden hele vejen.