Stressbehandling i København

Har du stress? Kom den til livs med kost, træning og vaneændringer

Få din egen personlige træner, diætist og vanecoach, der hjælper dig med at blive en sundere version af dig selv. Skab resultater med en effektiv tilgang, der er 100% tilpasset dig.

Få en uforpligtende samtaleKlik for at høre mere

Simon blev fri for stress

Simon var igennem et forløb, hvor han drømte om  at blive en bedre version af sig selv. Udover et vægttab, er Simon kommet af med en lang række stress-symptomer. Vores unikke koncept har allerede hjulpet mere end 2000 mennesker i mål, og vi står også klar til at hjælpe dig.

SET OG OMTALT PÅ

Hvad er stress?

Hvad er stress og hvad kan man gøre?

Stress er en naturlig reaktion, der opstår i din krop som følge af en følt eller faktisk trussel. Det kan være positivt i kortvarige situationer, men langvarig eller kronisk stress kan have negative konsekvenser for både din krop og dit sind. Stress kan manifestere sig på forskellige måder, såsom ved søvnløshed, træthed, depression, angst, hjertesygdomme og andre sundhedsproblemer.

Stress kan håndteres ved hjælp af forskellige metoder, hvor mange kan have nytte af terapi. Herudover kan ændringer i kostvaner og regelmæssig styrketræning hjælpe med at øge produktionen af endorfiner, forbedre søvnen, øge kroppens modstandsdygtighed over for stress, aflede opmærksomheden fra stressende tanker og hjælpe med at reducere stressniveauet generelt. Derfor er kost og træning blevet et effektivt værktøj i behandlingen af stress.   

 Stress og behandling i København

Hvordan kan vi hjælpe dig med at behandle stress?

Selvom en sundere livsstil, med ændring i kostvaner og mere motion aktivt hjælper på kronisk stress, er det lettere sagt end gjort, at få det ind i hverdagen.

En personlig træner tager dig i hånden og møder dig hvor du er. Her får du hjælp med en effektiv træningsmetode, hvor i træner sammen i jeres helt eget private træningsrum – uden andre tilstede samtidig. Derfor er der ro og plads til at fokusere 100% dig og dine behov. Vi hjælper dig med at blive en bedre version af dig selv, med sjov træning, der er tilpasset dig og dit niveau. 

Din personlige træner er også uddannet klinisk diætist og vanecoach. Derfor får du også hjælp med at implementere sund kost og holdbare vaner i din hverdag. Vi hjælper dig med at finde en balance, uden regler og restriktioner, hvor der skabes plads til livets fornøjelser.  

  • Reducer din stress, og få mere energi og overskud
  • Bliv mødt hvor du er, og få alt tilpasset dig og dine behov
  • Få personlig træning i privat træningssal
  • Få hjælp til ændring af kost og vaner, til en sundere hverdag

Forløb med en personlig træner i København

Hvordan fungerer et forløb?

Kunne du tænke dig, at høre mere om hvordan vores forløb med personlig træning, kostvejledning og coaching i København fungerer?

Det får du altid med

1) Indledende samtale

Dit forløb starter altid med en hel times samtale, hvor vi taler om dine mål, udfordringer og forventninger til dit forløb. Samtidig er det vigtigt at vi forstår hvem du er. Derfor bruger vi meget tid på at dykke ned i dit liv og din hverdag, så vi forstår dine behov og kan sammensætte et forløb der er 100% tilpasset dig. 
Til samtalen laver vi en personlig plan, der er realisitsk og passer til din hverdag, så du har de bedste forudsætninger for at få succes med dit forløb.

2) Personlig kostplan

En kostplan hos Knaap er ikke som de sædvanlige kostplaner, du kender. Med udgangspunkt i vores indledende samtale, har vi en god forståelse for, hvordan du gerne vil leve dit liv. Derfor er din plan sammensat, så den imødekomme din mål, men også så den passer til dine unikke behov. Den er sammensat til at hænge sammen med din hverdag, så det bliver nemt og overskueligt at følge. Samtidig skal du hverken tælle kalorier, eller veje din mad. Faktisk vil vi gerne vise dig en tilgang, hvor du kan fortsætte med at spise helt almindelig mad, hvor der også er plads til at leve. Hvis det skal være holdbart, skal du ikke skære alt fra – i stedet hjælper vi dig med at skabe en fornuftig struktur, der passer til dine mål. Planen går hånd i hånd med vanecoaching, så du får en masse gode værktøjer, du kan benytte i dagligdagen. Når du først har fået ændret på dine vaner, og du trives med de ting du gør, er det automatisk også noget, du har lyst til at fortsætte med. Det er hele målet med et forløb hos Knaap. 

3) Personlig træning i dit eget private træningsrum

Alle dine træningstimer foregår i rolige rammer i vores private centrr. Her vil du få personlig træning, i dit helt eget private træningsrum, uden forstyrrelser fra andre. Vi har valgt at gøre det sådan, så der er 100% fokus på dig igennem hele din træning. Her vil du lære at træne korrekt, så du får det maksimale ud af din træning. Du lærer en masse effektive øvelser og teknikker, der passer til din krop. Hvis du vil læse mere om personlig træning hos Knaap, kan du trykke her.

Du kan frit vælge imellem vores centre i Valby eller på Østerbro.

Se vores center på Østerbro her ,  og vores center i Valby her .

4) Ugentlig måling, kostvejledning og vanecoaching

Vi holder en ugentlig samtale, hvor du får en fuld kropsanalyse og måler dine fremskridt. Her sætter vi hele tiden nye mål, så du skaber resultater og holder dig motiveret. Herudover taler vi om hvordan ugen er gået, og introducerer nye værktøjer, som du kan øve dig på derhjemme. Din træner er også vanecoach, som løbende hjælper dig med at skabe holdbare sunde vaner, et skridt ad gangen. Du kan læse mere om, hvordan vanecoaching fungerer hos Knaap, ved at trykke her.

5) Personlig træner, diætist og vanecoaching i én

Hos Knaap går vi op i høj faglighed. Din træner er altid veluddannet i træning, ernæring, sundhed og vaneændringer. Derfor får du en coach, der kan hjælpe dig med alle de vigtige aspekter af sundhed, så dit forløb ikke bare bliver et quickfix, men noget du kan tage med dig, resten af livet. 

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål til vores stress-forløb eller ønsker du at høre om det er noget for dig? Tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ring til os på:

+45 53 53 35 53

Daniel Knaap

Ejer og personlig træner hos Knaap

Udfyld formularen

Vi forsøger at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

Læs mere om stress og hvordan det kan behandles

Klik på nedenstående afsnit for at læse mere om hvert punkt.

Hvad er stress?

Kronisk stress er en tilstand, hvor kroppen er i en konstant tilstand af alarmberedskab. Det sker, når vores krop bliver ved med at frigive stresshormoner som adrenalin og kortisol, selv efter at den oprindelige stressoren er væk. Det kan føre til en række fysiske og mentale problemer, såsom søvnløshed, træthed, depression, angst, hjertesygdomme og andre sundhedsproblemer.

Det kan være svært at genkende kronisk stress, fordi det ofte sniger sig ind i vores liv gradvist. Måske har du været stresset i et par uger, og nu er det blevet en del af din daglige rutine. Eller måske har du vænnet dig til at leve med høje niveauer af stress, og du tror, ​​at det er normalt. Men det er det ikke!

Heldigvis er der ting, du kan gøre for at håndtere kronisk stress. En af de bedste måder at tackle det på er at lave ændringer i din livsstil, såsom at føre en sund kost, dyrke regelmæssig motion, sove ordentligt, og lære at håndtere stress på en mental og følelsesmæssig måde.

Så næste gang du hører dig selv sige “jeg er stresset ud”, tænk over, om det måske er tid til at tage kontrol over din stress og gøre noget ved det. Du fortjener at leve et liv uden kronisk stress, og det er aldrig for sent at gøre noget ved det.

Hvorfor får man stress?

Stress kan skyldes et sammenspil af en lang række af forskellige faktorer, herunder konstant arbejdspres, traumer, personlige problemer og livsændrende begivenheder.

For nogle kan stress også udløses af en historik, med mentale sundhedsproblemer, som kan skabe en øget modtagelighed for stressorer. 

Kronisk stress kan have alvorlige konsekvenser for både den fysiske og mentale sundhed. Det kan føre til en række fysiske problemer, herunder højt blodtryk, hjertesygdomme, diabetes og kroniske smerter. På den mentale sundhedsfront kan det føre til depression, angst, søvnløshed og problemer med hukommelse og koncentration.

Det er vigtigt at søge professionel hjælp, hvis man tror, at man lider af kronisk stress. Der er flere forskellige behandlingsmuligheder tilgængelige, herunder terapi, medicin og livsstilsændringer. En kombination af disse kan hjælpe med at håndtere og reducere symptomerne på kronisk stress og forbedre ens generelle velvære.

Hvorfor hjælper træning på stress?

Motion, træning og specifikt styrketræning kan hjælpe med at reducere kronisk stress på flere måder:

  1. Regulering af cortisol: Styrketræning har vist sig at hjælpe med at sænke cortisolniveauet i kroppen, hvilket kan hjælpe med at reducere det negative stressrespons.

  2. Øget produktion af endorfiner: Styrketræning kan øge produktionen af endorfiner i kroppen, hvilket kan hjælpe med at forbedre humøret og reducere smerter.

  3. Forbedring af søvnkvaliteten: Styrketræning kan hjælpe med at forbedre søvnkvaliteten, hvilket er vigtigt for at håndtere kronisk stress, da dårlig søvn kan forværre stresssymptomer.

  4. Forbedring af selvværd og selvtillid: Styrketræning kan hjælpe med at øge følelsen af selvværd og selvtillid, hvilket kan hjælpe med at håndtere stress og angst.

  5. Giver en følelse af kontrol: Styrketræning giver en følelse af kontrol over ens egen krop og evne til at håndtere fysiske udfordringer, hvilket kan hjælpe med at modvirke følelser af stress og angst.

  6. Afledning af opmærksomhed: Styrketræning kan også være et godt afledning af opmærksomhed fra de stressende situationer og tanker, som kan hjælpe med at få ens fokus væk fra problemet og i stedet fokusere på træningen.

Hvorfor hjælper træning på stress?

er er flere videnskabelige undersøgelser, der har undersøgt sammenhængen mellem kostvaner og stress. Studier peger på, at en næringsrig kost rig på frugt, grøntsager og fuldkorn blandt andet er associeret med lavere niveauer af kronisk stress. Studier har også preget på, at en kost rig på omega-3 fedtsyrer er associeret med lavere niveauer af kronisk stress. Derudover har flere undersøgelser peget på, at en kost rig på sukker og raffinerede kulhydrater kan forværre stresssymptomer og forstyrre hormonbalancen.

Det er også værd at nævne, at det er komplekst at estimere en kost, da den skal sammensættes til den enkeltes behov. Det handler ikke kun om, hvad du skal spise – men i høj grad også om, at gøre det nemt og overskueligt at få det ind i din hverdag. Derfor er det vigtigt at få en kostvejledning fra en professionel og veluddannet sundhedsperson, såsom en diætist, for at få indarbejdet en kost i hverdagen, som du trives med og hjælper effektivt på din stress.

Hvor ligger vores klinikker?

Vi har private klinikker i Valby og på Østerbro, hvor vi byder velkommen i trygge rammer.

Hvad koster det?

Ingen forløb er ens, og derfor koster vores forløb sjældent det samme. Med sygesikring Danmark kan du få dækket op til 250 kr. pr samtale og helt op til 1650 kr om året. Hvis du har en sundhedsforsikring, kan du få ofte få dækket hele dit forløb, uden du skal betale noget selv. Kontakt os her, og find ud af om du kan få dækning.

Få tilskud gennem forsikringen

Er du medlem af Danmark eller har du en sundhedsforsikring? Så kan få dækket dele af dit forløb hos os. Kontakt os for at høre mere.