PCOS og PCO Behandling i københavn

Har du PCO eller PCOS?

Kostændringer og træning er veldokumenteret til at behandle PCOS og PCO.
Vi hjælper dig med at komme din PCO/PCOS til livs, i et effektiv forløb, der virker. 

Få en gratis prøvetimeKlik for at høre mere

5/5 stjerner på Trustpilot

Er du klar?

Det kan være svært at komme PCO og PCOS til livs, men det er heldigvis ikke umuligt. I videoen kan du se Michelles historie, der fortæller om hendes forløb, og hvordan hun fik en sundere og stærkere krop, og tabte 40 kg. Vi står også klar til at hjælpe dig, med en effektiv tilgang til kost og træning, der får dig i mål!

SET OG OMTALT PÅ

Hvad er PCO og PCOS?

PCOS er en hormonel forstyrrelse, som ses hos 10-15% af alle kvinder. PCOS kan føre til overvægt, livsstilssygdomme og ufrivillig barnløshed. Navnet PCOS står for polycystisk ovariesyndrom, som oversat betyder, at der er vandcyster eller blærer på æggestokkende. Ordet syndrom benyttes, når der kan være flere forskellige symptomer tilstede samtidig. 

 pco og pcos symptomer

Hvad er symptomerne på PCO/PCOS?

Hvis du har PCO eller PCOS, kan der være forskellige symptomer til stede. Symptomerne vil ofte variere fra kvinde til kvinde. Desværre oplever mange kvinder i den fødedygtige alder nedsat fertilitet. Her kan du se forskellige symptomer og sygdomsrisici ved PCO/PCOS:

 • Overvægt og fedme, med tendens til æblefacon
 • Nedsat fertilitet og ufrivillig barnløshed
 • Uren hud og øget behåring, grundet forhøjede niveauer af mandligt hormon
 • Hjerte-kar-sygdom og type 2 diabetes, er en øget risiko ved PCOS

Behandling for PCO og PCOS

Kan man behandle PCO og PCOS? 

Hos mange kvinder med PCO og PCOS, er den bedste behandling et vægttab gennem den rette sammensætning af kost og motion. Vægttab, kostændringer og træning kan vise positive resultater og vil i mange tilfælde gøre både ægløsning og menstruation langt mere regelmæssig. 

 • Vægttab gennem de rette kostændringer og motion
 • Selv mindre vægttab på 5-10% kan bedre hormoner og øge fertiliteten
 • En sundere livsstil reducerer risikoen for livsstilssygdomme
 • Livsstilsændring er nødvendig for vedvarende effekt

Personligt 1-til-1 forløb

Vi har sammensat et 100% personligt forløb til dig, der ønsker kostvejledning, personlig træning og coaching i én og samme løsning. Få et målrettet 1-til-1 forløb, med din egen faste sundhedsfaglige vejleder, i vores private centre i både Valby og på Østerbro. 

personlig træner københavn

Personlig træning

Få din helt egen personlige træner i ene-rum, uden andre til stede samtidig. Vi lærer dig at træne effektivt og teknisk korrekt, så det bliver sjovt og motiverende at opnå resultater.

→ Læs mere

Kostvejledning i københavn

Kostvejledning

Få professionel kostvejledning af kliniske diætister og sundhedsfaglige. Vi skræddersyer kost til dine behov, så det bliver nemt, overskueligt, og passer til din hverdag.

→ Læs mere

vanecoach i københavn

Vanecoaching

Hos os får du altid personlig coaching og værktøjer til holdbare resultater, både fysisk og mentalt. Vi hjælper dig til en en sund livsstil i balance og gode vaner, der holder resten af livet.

→ Læs mere

Har du spørgsmål?

Kunne du tænke dig, at høre mere om vores forløb eller har du andre spørgsmål? Tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os.

Ring til os på:

+45 53 53 35 53

Personlig træner og diætist København

Dina

klinisk diætist hos Knaap

Udfyld formularen

Vi forsøger at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

Forløb med en personlig træner i København

Hvordan fungerer et forløb?

Kunne du tænke dig, at høre mere om hvordan vores forløb med personlig træning, kostvejledning og coaching i København fungerer?

Det får du altid med

1) Indledende samtale

Dit forløb starter altid med en hel times samtale, hvor vi taler om dine mål, udfordringer og forventninger til dit forløb. Samtidig er det vigtigt at vi forstår hvem du er. Derfor bruger vi meget tid på at dykke ned i dit liv og din hverdag, så vi forstår dine behov og kan sammensætte et forløb der er 100% tilpasset dig. 
Til samtalen laver vi en personlig plan, der er realisitsk og passer til din hverdag, så du har de bedste forudsætninger for at få succes med dit forløb.

2) Personlig kostplan

En kostplan hos Knaap er ikke som de sædvanlige kostplaner, du kender. Med udgangspunkt i vores indledende samtale, har vi en god forståelse for, hvordan du gerne vil leve dit liv. Derfor er din plan sammensat, så den imødekomme din mål, men også så den passer til dine unikke behov. Den er sammensat til at hænge sammen med din hverdag, så det bliver nemt og overskueligt at følge. Samtidig skal du hverken tælle kalorier, eller veje din mad. Faktisk vil vi gerne vise dig en tilgang, hvor du kan fortsætte med at spise helt almindelig mad, hvor der også er plads til at leve. Hvis det skal være holdbart, skal du ikke skære alt fra – i stedet hjælper vi dig med at skabe en fornuftig struktur, der passer til dine mål. Planen går hånd i hånd med vanecoaching, så du får en masse gode værktøjer, du kan benytte i dagligdagen. Når du først har fået ændret på dine vaner, og du trives med de ting du gør, er det automatisk også noget, du har lyst til at fortsætte med. Det er hele målet med et forløb hos Knaap. 

3) Personlig træning i dit eget private træningsrum

Alle dine træningstimer foregår i rolige rammer i vores private centrr. Her vil du få personlig træning, i dit helt eget private træningsrum, uden forstyrrelser fra andre. Vi har valgt at gøre det sådan, så der er 100% fokus på dig igennem hele din træning. Her vil du lære at træne korrekt, så du får det maksimale ud af din træning. Du lærer en masse effektive øvelser og teknikker, der passer til din krop. Hvis du vil læse mere om personlig træning hos Knaap, kan du trykke her.

Du kan frit vælge imellem vores centre i Valby eller på Østerbro.

Se vores center på Østerbro her ,  og vores center i Valby her .

4) Ugentlig måling, kostvejledning og vanecoaching

Vi holder en ugentlig samtale, hvor du får en fuld kropsanalyse og måler dine fremskridt. Her sætter vi hele tiden nye mål, så du skaber resultater og holder dig motiveret. Herudover taler vi om hvordan ugen er gået, og introducerer nye værktøjer, som du kan øve dig på derhjemme. Din træner er også vanecoach, som løbende hjælper dig med at skabe holdbare sunde vaner, et skridt ad gangen. Du kan læse mere om, hvordan vanecoaching fungerer hos Knaap, ved at trykke her.

5) Personlig træner, diætist og vanecoaching i én

Hos Knaap går vi op i høj faglighed. Din træner er altid veluddannet i træning, ernæring, sundhed og vaneændringer. Derfor får du en coach, der kan hjælpe dig med alle de vigtige aspekter af sundhed, så dit forløb ikke bare bliver et quickfix, men noget du kan tage med dig, resten af livet. 

Få tilskud gennem forsikringen

Er du medlem af Danmark eller har du en sundhedsforsikring? Så kan få dækket dele af dit forløb hos os. Kontakt os for at høre mere.

 Det kan du opnå i vores vægttabsforløb til behandling af PCO/PCOS.

Vi vil gerne vise dig, hvordan du får succes med dit vægttab og kommer din PCOS til livs. I vores forløb får du mere ud af det, end bare et vægttab. 

Holdbart vægttab

Holdbart vægttab

Vi sammensætter dit vægttabsforløb med en klar målsætning om, at det skal holde resten af dit liv.

Stærkere krop kombineret med tab af vægt

Stærkere krop

Gennem effektiv og målrettet personlig træning, kommer du i dit livs form og får en sund og stærk krop.

Få en sundere livsstil med kostvejledning af diætist

Sundere livsstil

Vi kostvejleder og coacher dig, så du får sunde vaner og en livsstil i sund balance med din hverdag.

Et sundt vægttab giver mere energi og bedre livskvalitet

Energi og livskvalitet

Ved et vægttab og en sundere livsstil, får du markant mere energi, overskud og livskvalitet.

Træning for PCOS og PCO i København

Få en personlig træner i privat træningsrum

Vores forløb er populære fordi du får en personlig træner i dit eget private træningsrum, uden andre tilstede samtidig. Derfor er der ro og plads til at fokusere 100% på dig og din behov, uden forstyrrelser. Vi lærer dig hvordan du skal træne og bevæge din krop på en måde, der passer til dit niveau og dine behov. 

 • Træn 1-til-1 med din personlige træner, uden andre til stede samtidig
 • Få træningen personligt tilpasset dit niveau og dine behov
 • Få værktøjer, viden og motivation til, at fortsætte på egen hånd

diætist til behandling af PCOS og PCO

Din træner er også diætist og vanecoach

Du får mere end bare en personlig træner. Din træner nemlig også veluddannet diætist og vanecoach. Det betyder, at du kan få en evidensbaseret kostvejledning, du kan stole på. Med vanecoaching hjælper vi dig med at indarbejde nye vaner, der er holdbare, og du kan tage med dig resten af livet.

Da vi er diætister kan du få tilskud igennem din sundhedsforsikring og sygeforsikringen Danmark. Tag eventuelt kontakt til os, for at høre om du kan få tilskud.  

 

 • Personlig træner, diætist og vanecoach i én løsning
 • Evidensbaseret og topprofessionel tilgang til dig og din sundhed
 • Få tilskud gennem din forsikring

Derfor skal vi hjælpe dig

Slut med quick fixes

Vi tror hverken på slankekure, kalorietælling og andre hurtige løsninger. I stedet hjælper vi dig til resultater, der skal holde hele livet.  

Træning i enerum

Kan du ikke lide at gå i fitnesscenter, fordi der er så mange andre? Hos Knaap træner du i enerum, afskåret fra alle andre.

100% personligt

I et forløb har du du den samme vejleder, hele vejen igennem dit forløb, da vi går op i et tæt og personligt samarbejde, om at nå dine mål. 

Livs- og vaneændring

At nå holdbare resultater handler om livs- og vaneændringer. Derfor får du coaching én gang om ugen, så du både udvikler dig fysisk og mentalt. 

Evidensbaseret

Hos Knaap har vi videregående uddannelse indenfor kost, træning og sundhed. Derfor tager vores vejledning afsæt i videnskab og dét vi ved virker.

Støtte & motivation

Når du starter et forløb ses vi minimum én gang om ugen og derfor kan du forvente en konstant støtte og motivation, der hjælper dig til holdbare resultater. 

Klar på en prøvetime?

Vi tilbyder altid en helt gratis og uforpligtende prøvetime, hvor du kan komme ind og høre mere om forløbet, og mærke efter om det er det rette for dig!

Er du klar til at kontakte din personlige træner i København?

Ofte stillede spørgsmål

Du er kommet en lang vej ved at nå hertil og overvejer en personlig træner, diætisk og kostvejleder og har muligvis nogle spørgsmål.

Hvor ligger Knaap?

Knaap ligger i flotte nye lokaler i Valby. Her træner du altid 1-til-1 med din træner, uden forstyrrelser.

Hvad koster en prøvetime?

En prøvetime er helt gratis. Du kan kontakte os angående en gratis prøvetime her: Gratis prøvetime.

Hvad koster et forløb?
Det er meget forskelligt og afhænger af dine behov. Du kan finde de forskellige pakker her. Husk at vi tilbyder opdeling af betalinger, så du kan betale dit forløb over flere gange.
Hvor mange gange om ugen skal jeg træne?

Dette afhænger af dine målsætninger og behov. Vores klienter træner ofte 1-3 gange om ugen, hvor de fleste vælger 2 gange om ugen. Vi anbefaler også 2 gange om ugen, for de bedste resultater.

Har alle trænere videregående uddannelse?

Hos Knaap får du meget mere, end bare en personlig træner. Vi har alle videregående uddannelser, som betyder at du altid får en topprofessionel træner med høj faglighed og viden indenfor træning, ernæring og sundhed.

Kan man opdele sin betaling?

Ja. Man kan sagtens opdele sin betaling i flere rater. Dette aftaler du blot med os, når du opstarter dit forløb.

Dækker min sundhedsforsikring?
Hos Knaap er vi professionelle sundhedsuddannede, der er kendt for at yde kost- og sundhedsvejledning af høj kvalitet, med stor succes. Derfor har vi et samarbejde med mange sundhedsforsikringer i Danmark.
Kan man godt aflyse sin træningstid?
Vi forsøger altid at være fleksible. Hvis man er blevet syg eller bliver man forhindret til en booked tid, kan man derfor altid rykke eller aflyse den, helt op til 24 timer før din aftale. Aflyses din træningstid indenfor 24 timer op til din aftale, er det på egen regning. Vi gør sådan fordi, vi ellers ikke kan nå at booke en ny tid ind, med så kort varsel.

Ofte stillede spørgsmål til Knaap

Har du andre spørgsmål?

Vi står klar til at besvare ethvert spørgsmål og glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om PCOS og PCO

Klik på nedenstående afsnit for at læse mere om hvert punkt.

Hvordan bliver man tjekket for PCO og PCOS?

Når man skal diagnoseres for PCO og PCOS foregår det gennem ultralydsscanning gennem skeden. Her undersøges det om man har blærer i ovarierne (æggestokkende). Ultralydsscanningen anbefaler man skal foretages på 2. eller 3. dagen efter eventuel blødning. 

Ved Ultralydscanningen vurderer man også hvor mange blærer der er at finde i ovarierne. Som hovedregel siger man, at der skal være over 20 blærer, eller 10ml blærer tilstede på ovarierne. Her skal størrelsen også være mellem 2-10mm, før man stiller diagnosen. 

Man kan også få foretaget en blodprøve for at stille diagnosen. Her måler man på hormonet AMH (Anti Müllersk Hormon). Dette hormon vil produceres i højere grad, når man har blærer på æggestokkende.

Bemærk – det er ikke unormalt for kvinder, at have blærer på æggestokkende. I mange tilfælde kan dette også være et udtryk for, at man producerer mange æg og har en god reserve. 

Udover cyster og blærer på æggestokkende og forhøjede AMH-hormonniveauer, vil man også blive undersøgt for insulinresistens, forhøjede blodsukkerniveauer, uren hud, overvægt og eventuelt æblefacon, abnormal hårvækst og eventuelle uregelmæssige menstruationer.  

Hvordan stilles diagnosen PCO/PCOS?

For at få diagnosen PCOS, skal 2 ud af 3 følgende kriterier opfyldes:

1) Ved ultralydsscanningen skal der være mere end 20 blærer tilstede på den ene eller begge æggestokke. Samtidig vil lægen også foretage en blodprøve for hormonet AMH (Anti Müllersk Hormon), hvor forhøjede niveauer kan spille en rolle i diagnoseringen. 

2) Synlige tegn på hirsutisme (abnormal hårvækst) og uren hud (akne), samt forhøjede mandlige kønshormoner.

3) Udebleven menstruation og mangelfuld ægløsning. Her plejer man gerne at sætte en grænse på under 8 menstruationer om året. 

Hvad er årsagen til, at man få PCO eller PCOS?

Man kender faktisk ikke til årsagen bag PCO og PCOS. Dog forventer man, at både miljø og genetik spiller en stor rolle ved udviklingen af PCO og PCOS. Nogle med PCOS udvikler insulinresistens i muskler, som giver forhøjede blodsukkerniveauer og hormonelle forstyrrelser. 

Insulinresistens og PCO/PCOS

Med PCOS har man ofte insulinresistens i en eller andet grad. En af de bedste måder at behandle insulinresistens er, at få mere motion og træning ind i hverdagen. Når man aktiverer muskelcellerne mere, vil det forbedre cellernes evne til at optage sukkeret i blodet og dermed holde blodsukkerniveauerne mere stabile, der endvidere hjælper på insulinniveauerne. Når der kommer mere kontrol over insulinniveauerne, vil der også komme en bedre balance i hormonerne. Det er derfor træning og motion er vigtigt, når man har PCOS. 

Overvægt og PCO/PCOS?

Størstedelen af kvinder med PCO og PCOS er overvægtige. Dette betyder, at man har en BMI på over 25. Mange kvinder oplever, at det er lettere at tage på, når de PCO og PCOS. Samtidig oplever mange kvinder også, at fedtet sætter sig ved maveregionen, der forklarer den velkendte æblefacon.

Når man tager på med PCO og PCOS, kan man opleve at symptomerne bliver forværret. Af samme årsag ser man, at man mange udvikler PCO/PCOS, når de stopper med at være aktive. Eksempelvis ser man mange sportsfolk, der stopper med at dyrke sport, udvikle PCO/PCOS.

PCO/PCOS og vægttab

Et vægttab kan have positiv effekt på symptomerne ved PCO/PCOS, og vil derfor altid anebfales. Kvinder med uønsket barnløshed, der taber sig, kan derfor opleve spontan graviditet, når de har tabt sig. Derfor oplever mange, der taber sig og holder en sund krop, at have nemmere ved at blive gravide.

Hvor ligger vores klinikker?

Vi har private klinikker i Valby og på Østerbro, hvor vi byder velkommen i trygge rammer.

Hvad koster det?

Ingen forløb er ens, og derfor koster vores forløb sjældent det samme. Med sygesikring Danmark kan du få dækket op til 250 kr. pr samtale og helt op til 1650 kr om året. Hvis du har en sundhedsforsikring, kan du få ofte få dækket hele dit forløb, uden du skal betale noget selv. Kontakt os her, og find ud af om du kan få dækning.