Priser og træningsforløb

Hvordan fungerer vores forløb?

Personlig træning er til dig, der ønsker professionel hjælp til at tabe fedt, bygge muskelmasse, blive stærkere, komme af med skader, få mere energi – eller generelt få en sundere livsstil, der passer til din hverdag og holder resten af dit liv.

Vi sammensætter og skræddersyer altid vores forløb specielt til dig og dine behov, uanset hvad dine mål er – og om du er nybegynder, eller øvet til træning.

Klik på videoen og lær mere om hvordan vores forløb fungerer.

Hvad får du i dit forløb?

Indledende samtale for priser på personlig træning
Indledende samtale

Dit forløb starter med en hel times samtale, hvor vi taler om dine mål, udfordringer og forventninger til dit forløb.

Personlig kostplan af diætist og kostvejleder
Personlig kostplan

Sammen udarbejder vi en kostplan, der passer til dine unikke behov. Den er designet til at passe ind i din hverdag, med helt almindelig mad.

Pris på 1-til-1 træning i privat center
Træning i privat træningsrum

Du får din helt egen personlige træner, jeres helt eget private træningsrum. Her er der altid ro til at fokusere på dit niveau.

Ugentlig samtale og coaching inkluderet i prisen
Vanecoaching hver uge

Din træner er også vanecoach, der coacher dig til at skabe sunde vaner, så du skaber holdbare resultater og holder dig motiveret.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Klik på nedenstående afsnit for at læse mere om hvert punkt.

Vi bruger altid en evidensbaseret tilgang

Der er desværre meget vildledende information om kost og træning overalt, som ganske simpelt er forkert og ikke virker. Vi kan sagtens forstå, at både kost og træning kan være en jungle at finde rundt i.

Hos Knaap har vi alle lang videregående uddannelse. Med et højt uddannelsesniveau, har vi alle også en bred og dybdegående viden om ernæring, træning og sundhed, som vi dagligt benytter til at hjælpe vores mange klienter til fantastiske resultater. Det betyder også, at vi benytter en evidensbaseret tilgang til ernæring, træning og sundhed.

En evidensbaseret tilgang betyder, at vi tager udgangspunkt i den nyeste forskning og dét der faktisk er dokumenteret til at virke. Vi har gjort det til vores mission, at aflive alle myter og hovedløse meninger, der er derude – og i stedet fokusere på hvad der faktisk virker.

Hos Knaap tager vi udgangspunkt i den nyeste forskning, både indenfor træning og ernæring – så du altid er tryg, når vi vejleder dig i ernæring og træning.

Vi laver en unik plan, der passer til dig og dine behov
Du er unik. Du har en unik personlighed, der betyder, at du skal motiveres på en helt særlig måde. Du har et unikt liv og en unik hverdag, som fungerer og hænger sammen på en helt særlig måde.

Derfor har du også helt særlige vilkår, værdier og behov, som der skal imødekommes, for at du kan få succes med en sund livsstil. Vi ved en masse om kost, ernæring, træning og sundhed – men det kan være lige meget, hvis det ikke passer til dig og dit liv. Vores målsætning er, at du opnår dine mål, uden at sige farvel til livets fornøjelser.

I stedet for at give dig endnu en slankekur, diæt eller kost- og træningsplan, der ikke virker på lang sigt, tager vi i stedet udgangspunkt i hvem du er og hvordan din hverdag hænger sammen.

– Med udgangspunkt i dette, sammensætter vi en helt unik plan, der passer præcis til dig, som også tillader at leve og nyde livet imens.

Lige præcis denne tilgang betyder, at du opnår resultater langt nemmere og du har langt bedre muligheder for, at holde dine resultater, efter dit forløb er afsluttet.

Vi lærer dig at træne effektivt og korrekt
Når nye klienter kommer ind til os, fortæller de ofte den samme historie. De lægger ofte en masse tid og arbejde i motion og træning, men ser ikke de resultater de vil. Ærligt talt forstår vi det godt. Træningsverdenen er en jungle af viden og meget information er desværre også vildledende, så mange træner forkert.

Hos os skal du lære at træne effektivt og korrekt, med en evidensbaseret tilgang. Vi vil gerne vise dig en tilgang, hvor du ikke længere spilder din tid i træningscenteret, men i stedet lærer at gøre det, der faktisk virker.

Vi stræber efter at sammensætte en træning, der tager udgangspunkt i dine mål og dit niveau, samt at tilpasse det, som du bliver bedre.

I et forløb lærer du, at udføre øvelser teknisk korrekt, så de får mere ud af dine træning og undgår skader på sigt. Når du ved hvordan du skal gøre, bliver det naturligt meget sjovere og langt mere motiverende for dig. Derfor er det også en af nøglerne til et langvarigt og sundt liv.

Vi har indrettet træningsfaciliteter specielt til dig

I modsætning til de almindelige træningscentre du kender, hvor der også er mange andre mennesker, der kan være forstyrrende – træner du helt alene, 1-til-1 sammen med din egen professionelle træner, i énrum.

Vi har valgt at gøre det sådan, så al fokus er på dig og du kan træne i helt trygge rammer og slappe 100% af, uden forstyrrelser.

Vores lokaler i Valby er indrettet med det nyeste træningsudstyr i den bedste kvalitet, så der er alt hvad der er behov for.

I et forløb lærer vi dig både om det tekniske, praktiske og teoretiske ved træning, så du kan fortsætte på egen hånd, når du er kommet i mål hos os.

Vi viser dig vejen, uden kalorietælling, diæter eller slankekure

Der kommer hele tiden nye slankekure og smarte trends, såsom lav-kalorie diæter, paleo, atkins, detox, keto mm. Sandheden er, at det ikke virker på lang sigt. Hvis slankekure rent faktisk virkede, ville der ikke hele tiden komme nye, som desværre har været tilfældet de sidste mange år.

Hos os benytter vi hverken slankekure, kalorietælling eller andre smarte løsninger – for de er midlertidige løsninger, der IKKE holder på sigt.

Generelt har vi en tilgang og filosofi, der tager udgangspunkt i en holdbar løsning, der passer ind i dit liv – Vi synes derfor det er vigtigt, at du kan spise helt almindelig mad, der passer til din hverdag.

Vi mener, at du skal have plads til at hygge sig med familie og venner, plads til god mad, eventuelt et par glas vin/øl, kage eller en is. Vi har allerede vist vejen for +1000 succesfulde klienter – og vi er sikre på, at vi kan finde en løsning, der passer til dig og dine behov.

Priser og pakker

Her kan du se vores forskellige pakker. Pakkerne fungerer som klippekort, hvor man enten træner 1, 2 eller 3 gange om ugen. I videoen kan du se mere om, hvordan pakkerne fungerer. 

Klik på videoen og lær mere om hvordan vores pakker fungerer.

p

Få tilskud gennem forsikringen

Husk at du kan få opdelt betalingen i rater og du i mange tilfælde kan få dækket dele af dit forløb igennem sygeforsikring.

Læs mere om tilskud og forsikring

p

Del betalingen op

Husk at du kan få opdelt betalingen i rater og du i mange tilfælde kan få dækket dele af dit forløb igennem sygeforsikring.
Knaaps priser og pakker

Træn selv lille pakke

4 x sessioner, 55 min

 • Personlig træning i privat lokale
 • Vanecoaching og værktøjer
 • Professionel kostvejledning
 • Personligt målrettet kostplan
 • Ugentlig vejning
 • Fuld støtte og motivation

Pris 2.995,-

eller fra 249 kr./md.

Rente- og gebyrfri afbetaling
Dækning af Sundhedsforsikring

Træn selv medium pakke

8 x sessioner, 55 min

 • Personlig træning i privat lokale
 • Vanecoaching og værktøjer
 • Professionel kostvejledning
 • Personligt målrettet kostplan
 • Ugentlig vejning
 • Fuld støtte og motivation

Pris 5.495,-

eller fra 458 kr./md.

Rente- og gebyrfri afbetaling
Dækning af Sundhedsforsikring

Træn selv Stor pakke

16 x sessioner, 55 min

 • Personlig træning i privat lokale
 • Vanecoaching og værktøjer
 • Professionel kostvejledning
 • Personligt målrettet kostplan
 • Ugentlig vejning
 • Fuld støtte og motivation

Pris 9.995,-

eller fra 833 kr./md.

Rente- og gebyrfri afbetaling
Dækning af Sundhedsforsikring

Har du en sundhedsforsikring?

Da vi er kliniske diætister, kan du få dækket store dele af dit forløb med sygeforsikringen Danmark eller din private sundhedsforsikring. Vi anbefaler, at du kontakter os, for at høre mere om hvordan det foregår og du kan få tilskud.

Ratebetaling

Fleksibel og rentefri afbetaling

Hos Knaap tilbyder vi delbetalingsmuligheder helt op til 12 måneder, uden skjulte gebyrer og renter. Vi tilpasser det således det passe til dine ønsker og behov.

 

Tag handling i dag

Er du klar til en gratis prøvetime? Eller har du betænkeligheder? Uanset hvor langt du er i beslutningsprocessen, er vi klar til at tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Teamet af personlige trænere, kostvejledere og diætister i København

Ofte stillede spørgsmål

Du er kommet en lang vej ved at nå hertil og overvejer en personlig træner, diætist og kostvejleder og har muligvis nogle spørgsmål. Her kan du læse oftest stillede spørgsmål.

Hvor ligger Knaap?

Knaap ligger i flotte nye lokaler i Valby og på Østerbro. Her træner du altid 1-til-1 med din træner, uden forstyrrelser.

Hvad koster et forløb?

Det er meget forskelligt og afhænger af dine behov. Alle forløb starter fra 2995, hvor du får kostplan, indledende samtale, ugenlige personlige træninger, vanecoaching mm. 

Husk at mange kan få dækket deres forløb via sundhedsforsikringen.
Du kan desuden få dækket op til 1650 kr gennem sygeforsikringen Danmark, uanset hvilken gruppe du er i.

Kontakt os gerne for mere info om dette på kontakt@knaap.dk

Kan man opdele sin betaling?

Ja. Man kan sagtens opdele sin betaling i flere rater. Dette aftaler du blot med os, når du opstarter dit forløb.

Er Knaap et online forløb?

Nej. Et forløb hos Knaap er snarere det modsatte. Vi går op i at lave det bedste og mest personlige forløb til dig - og derfor foregår hele forløbet ved fysisk fremmøde i vores private center i Valby, København eller i vores nye center på Østerbro. 

Har alle trænere videregående uddannelse?

Hos Knaap får du meget mere, end bare en personlig træner. Vi har alle videregående uddannelser, som betyder at du altid får en topprofessionel træner med høj faglighed og viden indenfor træning, ernæring og sundhed.

Kan man bruge sin sundhedsforsikring?

Hos Knaap er vi professionelle sundhedsuddannede, der er kendt for at yde kost- og sundhedsvejledning af høj kvalitet, med stor succes. Derfor har vi et samarbejde med mange sundhedsforsikringer i Danmark. Klik her og læs mere om sundhedsforsikringer hos Knaap.

Kan man træne to sammen i et forløb?

Ja. Efter stor efterspørgsmål har vi sammensat et forløb, hvor du kan træne med en ven. Klik her for at se mere.

Kan man godt aflyse sin træningstid?

Vi forsøger altid at være fleksible. Hvis man er blevet syg eller bliver man forhindret til en booked tid, kan man derfor altid rykke eller aflyse den, helt op til 36 timer før din aftale. Aflyses din træningstid indenfor 36 timer op til din aftale, er det på egen regning. Vi gør sådan fordi, vi ellers ikke kan nå at booke en ny tid ind, med så kort varsel.

Har I flere centre?

Ja , vi har et center i Valby og et på Østerbro. Kontakt os via kontaktformularen for nærmere info.


Ofte stillede spørgsmål til Knaap

Har du andre spørgsmål?

Vi står klar til at besvare ethvert spørgsmål og glæder os til at høre fra dig.

Vil du høre mere?
Bliv ringet op

Hej bubble