Kontakt os

Har du spørgsmål?

Ligemeget om du har spørgsmål angående vores forløb, vores metoder, priser eller andet – Så er vi her for dig! Ønsker du en gratis prøvetime, så klik her.

Ring til os

+45 5353 3553

}
Mandag - Fredag

6:00 – 21:00

}
Mandag - Fredag

Inden for 24 timer

Vil du høre mere?
Bliv ringet op

Hej bubble

Ofte stillede spørgsmål

Du er kommet en lang vej ved at nå hertil og overvejer en personlig træner, som også er klinisk diætist og vanecoach hos Knaap. Her kan du læse ofte stillede spørgsmål. Klik på nedenstående afsnit for at få svar på hvert spørgsmål.

Hvor ligger Knaaps sundhedscentre?

Vi har private klinikker i Valby og på Østerbro, København, hvor vi byder velkommen i trygge rammer.

Hvad koster et forløb?

Det er meget forskelligt og afhænger af dine behov. Alle forløb starter fra 2995, hvor du får kostplan, indledende samtale, ugenlige personlige træninger, vanecoaching mm.

Husk at mange kan få dækket deres forløb via sundhedsforsikringen.
Du kan desuden få dækket op til 1650 kr gennem sygeforsikringen Danmark, uanset hvilken gruppe du er i.

Kontakt os gerne for mere info om dette på kontakt@knaap.dk

Kan man opdele sin betaling?

Ja. Man kan sagtens opdele sin betaling i flere rater. Dette aftaler du blot med os, når du opstarter dit forløb.

Er Knaap et online forløb?

Nej. Et forløb hos Knaap er snarere det modsatte. Vi går op i at lave det bedste og mest personlige forløb til dig - og derfor foregår hele forløbet ved fysisk fremmøde i vores private center i Valby, København eller i vores nye center på Østerbro.

Har alle trænere videregående uddannelse?

Hos Knaap får du meget mere, end bare en personlig træner. Vi har alle videregående uddannelser, som betyder at du altid får en topprofessionel træner med høj faglighed og viden indenfor træning, ernæring og sundhed.

Kan man bruge sin sundhedsforsikring?

Hos Knaap er vi professionelle sundhedsuddannede, der er kendt for at yde kost- og sundhedsvejledning af høj kvalitet, med stor succes. Derfor har vi et samarbejde med mange sundhedsforsikringer i Danmark. Klik her og læs mere om sundhedsforsikringer hos Knaap.

Kan man træne to sammen i et forløb?

Ja. Efter stor efterspørgsmål har vi sammensat et forløb, hvor du kan træne med en ven. Klik her for at se mere.

Kan man godt aflyse sin træningstid?

Vi forsøger altid at være fleksible. Hvis man er blevet syg eller bliver man forhindret til en booked tid, kan man derfor altid rykke eller aflyse den, helt op til 36 timer før din aftale. Aflyses din træningstid indenfor 36 timer op til din aftale, er det på egen regning. Vi gør sådan fordi, vi ellers ikke kan nå at booke en ny tid ind, med så kort varsel.

Ofte stillede spørgsmål til Knaap

Har du andre spørgsmål?

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores forløb eller ønsker, du at høre om det er noget for dig? Tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig!

+45 5353 3553