Forsikring og tilskud

Vores klienter kan ofte få tilskud gennem deres forsikring

Hør Daniel forklare hvordan og tilskud gennem forsikring fungerer og se om dit forsikringsselskab er på listen over godkendte forsikringsselskaber nedenfor.

Vi samarbejder med

Få dækning af dit forløb via din sundhedforsikring

I et forløb hos KNAAP får du en personlig træner og diætist i én. Derfor får du også altid en diætistkonsultation, med professionel vejning, kropsanalyse og kostvejledning, én gang om ugen.

Hos Knaap er vi professionelle sundhedsuddannede, der er kendt for at yde kost- og sundhedsvejledning af høj kvalitet, med stor succes. Derfor har vi et samarbejde med mange sundhedsforsikringer i Danmark,

Når du skal have dækning af dit forløb, afhænger proceduren altid af dit forsikringsselskab. Nogle selskaber sender bevillingen til dig, hvor du herefter skal booke dit forløb hos os, og medbringe din bevilling til din indledende samtale – andre selskaber sender bevillingen direkte til os.

Reglerne for, hvad der skal til for at dække din ugentlige vejledning ved diætist, afhænger af det enkelte forsikringselskab. Mange selskaber stiller et krav om et BMI over 30 eller under 18.5.

Det er desuden forskelligt, hvor mange konsultationer, du kan få dækket. Er du i tvivl om du kan få dækket din diætistvejledning hos os, anbefaler vi, at du tager kontakt til dit forsikringsselskab og hører hvilke regler, de har.