Bliv sundere og stærkere med personlig træner & diætist

Via 3 har du adgang til at få et personligt og skræddersyet forløb med kostvejledning, kostplan, personlig træning og vanecoaching, som leveres af Knaap. Som 3 medarbejder sparer du 10%, og kan få dækket op til 1650 kr. gennem Sygeforsikringen Danmark og op til 10 gange gennem Dansk Sundhedsforsikring.

 

Kom i gang her

5/5 stjerner på Trustpilot

Savner du resultater?

Start dit helt eget forløb i dag, og få hjælp til at nå dine sundhedsmål. Få en effektiv tilgang til kost og træning og et unikt koncept, som allerede har hjulpet +2000 mennesker i mål. Uanset om du drømmer om et vægttab, en stærk krop eller mere energi og overskud i hverdagen, står vi klar til at hjælpe dig.

SET OG OMTALT PÅ

Personligt 1-til-1 forløb

Gennem 3 kan du få din helt egen personlige træner, diætist og vanecoach i én, der tilpasser et forløb 100% til dig, i et af vores private centre i Valby eller på Østerbro. 

personlig træner københavn

Personlig træning

Få din helt egen personlige træner i ene-rum, uden andre til stede samtidig. Vi lærer dig at træne effektivt og teknisk korrekt, så det bliver sjovt og motiverende at opnå resultater.

→ Læs mere

Kostvejledning i københavn

Kostvejledning + Kostplan

Vi er autoriserede kliniske diætister og sundhedsfaglige. Derfor kan sammensætte en effektiv kost til dine mål og behov, hvor der stadigvæk er plads til at nyde alt det gode i livet.

→ Læs mere

vanecoach i københavn

Vanecoaching

Vi gør dine resultater holdbare ved, at give dig den rette viden og de nødvendige værktøjer. Vores målstætning er, at få dig et sted hen, hvor du bliver selvkørende og ikke har behov for os mere.

→ Læs mere

Vores klienter

Se vores klienters flotte resultater i før- og efter billeder. Knaap er for alle, uanset om målet er at tabe sig, blive stærkere eller at komme af med smerter. Fælles for alle er, at vores klienter altid får den rette kombination af personlig træning, kostvejledning og coaching, med målsætning om at det skal holde hele livet.

Udtalelser om vores personlige træninger

Succeshistorier

Mød vores fantastiske klienter og se deres personlige fortællinger nedenfor. Deres målsætninger har været forskellige, herunder vægttab, muskelopbygning og behandling af skader. Fælles for alle er, at de alle har været i et vores forløb, med den rette kombination af personlig træning, kostvejledning og coaching.

Brug din Sundhedssikring  

Som 3 medarbejder er du tilknyttet Dansk Sundhedssikring, som dækker diætistforløb helt op til 10 behandlinger. For at søge om dækning, skal du kontakte Dansk Sundhedssikring og søge om dækning til klinisk diætist.

Du kan kontake dem direkte her 70206121

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få dækket op til 1650 kr.

Forløb med en personlig træner gennem 3

Hvordan fungerer et forløb?

Kunne du tænke dig, at høre mere om hvordan vores forløb med personlig træning, kostvejledning og coaching i København fungerer?

Det får du altid med

1) Indledende samtale

Dit forløb starter altid med en hel times samtale, hvor vi taler om dine mål, udfordringer og forventninger til dit forløb. Samtidig er det vigtigt at vi forstår hvem du er. Derfor bruger vi meget tid på at dykke ned i dit liv og din hverdag, så vi forstår dine behov og kan sammensætte et forløb der er 100% tilpasset dig. 
Til samtalen laver vi en personlig plan, der er realisitsk og passer til din hverdag, så du har de bedste forudsætninger for at få succes med dit forløb.

2) Personlig kostplan

En kostplan hos Knaap er ikke som de sædvanlige kostplaner, du kender. Med udgangspunkt i vores indledende samtale, har vi en god forståelse for, hvordan du gerne vil leve dit liv. Derfor er din plan sammensat, så den imødekomme din mål, men også så den passer til dine unikke behov. Den er sammensat til at hænge sammen med din hverdag, så det bliver nemt og overskueligt at følge. Samtidig skal du hverken tælle kalorier, eller veje din mad. Faktisk vil vi gerne vise dig en tilgang, hvor du kan fortsætte med at spise helt almindelig mad, hvor der også er plads til at leve. Hvis det skal være holdbart, skal du ikke skære alt fra – i stedet hjælper vi dig med at skabe en fornuftig struktur, der passer til dine mål. Planen går hånd i hånd med vanecoaching, så du får en masse gode værktøjer, du kan benytte i dagligdagen. Når du først har fået ændret på dine vaner, og du trives med de ting du gør, er det automatisk også noget, du har lyst til at fortsætte med. Det er hele målet med et forløb hos Knaap. 

3) Personlig træning i dit eget private træningsrum

Alle dine træningstimer foregår i rolige rammer i vores private centrr. Her vil du få personlig træning, i dit helt eget private træningsrum, uden forstyrrelser fra andre. Vi har valgt at gøre det sådan, så der er 100% fokus på dig igennem hele din træning. Her vil du lære at træne korrekt, så du får det maksimale ud af din træning. Du lærer en masse effektive øvelser og teknikker, der passer til din krop. Hvis du vil læse mere om personlig træning hos Knaap, kan du trykke her.

Du kan frit vælge imellem vores centre i Valby eller på Østerbro.

Se vores center på Østerbro her ,  og vores center i Valby her .

4) Ugentlig måling, kostvejledning og vanecoaching

Vi holder en ugentlig samtale, hvor du får en fuld kropsanalyse og måler dine fremskridt. Her sætter vi hele tiden nye mål, så du skaber resultater og holder dig motiveret. Herudover taler vi om hvordan ugen er gået, og introducerer nye værktøjer, som du kan øve dig på derhjemme. Din træner er også vanecoach, som løbende hjælper dig med at skabe holdbare sunde vaner, et skridt ad gangen. Du kan læse mere om, hvordan vanecoaching fungerer hos Knaap, ved at trykke her.

5) Personlig træner, diætist og vanecoaching i én

Hos Knaap går vi op i høj faglighed. Din træner er altid veluddannet i træning, ernæring, sundhed og vaneændringer. Derfor får du en coach, der kan hjælpe dig med alle de vigtige aspekter af sundhed, så dit forløb ikke bare bliver et quickfix, men noget du kan tage med dig, resten af livet.

6) Få medarbejder rabat gennem 3

Som medarbejder i 3, får du 10% på alle vores forløb. Husk at du også kan benytte sundhedsforsikringen.

7) Få dækning gennem sundhedsforsikringen.

Hvis du har Sygeforsikringen Danmark, kan du få dækket helt op til 1650 kr. Gennem Dansk Sundhedssikring kan du få dækning helt op til 10 gange.

 Personlig træning i private centre på Østerbro og i Valby

Få personlig træning, i dit eget private træningsrum

Er du træt af træningscentre med alt for mange mennesker? Her hos Knaap får du muligheden for, at træne i dit helt eget private træningsrum, med en personlig træner, uden andre til stede samtidig. Vi tilbyder private rammer i både Østerbro og i Valby.

Du får en dedikeret personlig træner, der tilpasser øvelserne præcis til dig. Du får en træning tilpasset dit niveau og din krop, så det både bliver motiverende og sjovt at nå dine mål. På denne måde du bliver du glad for at træne og har lyst til at fortsætte med det!

Ingen quick fixes eller Restriktive slankekure

Vil du have gode kostvaner, der holder?

Slankekure og hurtige løsninger virker aldrig på lang sigt. De er for restriktive og fyldt med strikse regler, og derfor betyder det, at du ikke lykkedes med at skabe gode vaner, der holder. Hos Knaap er første skridt at forstå hvem du er, og herfra hjælper vi dig med en kost til dine mål og behov, der samtidig passer ind i din hverdag. Vi går op i, at det skal være almindelig mad, med plads til alt det gode i livet. På denne måde hjælper dig til at opnå dine mål, og lærer dig at gøre det holdbart.

Diætist og personlig træner i københavn

Er det svært at finde rundt i sundhedsjunglen?

Der er meget misvisende og vildledende information om kost, træning og sundhed. Så vi forstår godt, hvis du synes det er svært at finde ud af, hvad der er rigtigt og forkert. Alle hos Knaap er højtuddannede sundhedseksperter og derfor tror vi ikke på hokus-pokus. Når vi vejleder dig, gør vi en stolthed ud af at benytte en videnskabelig tilgang. Vi nyder at aflive myter og lære dig, hvordan tingene egentlig hænger sammen.

Hvad kan du opnå i et forløb?

Som personlige trænere og kostvejledere i København, kan vi hjælpe dig med lige præcis dét, du har brug for. Mange af vores klienter har fået følgende ud af deres forløb hos os: 

Få en sundere livsstil med kostvejledning af diætist

Sundere livsstil

Vi kostvejleder og coacher dig, så du får sunde vaner og en livsstil i sund balance med din hverdag.

Et sundt vægttab giver mere energi og bedre livskvalitet

Energi og livskvalitet

Med vores 1-til-1  forløb, får du markant mere energi, overskud og livskvalitet.

Stærkere krop kombineret med tab af vægt

Stærkere krop

Gennem effektiv og målrettet personlig træning, kommer du i dit livs form og får en sund og stærk krop.

Holdbart vægttab

Holdbart vægttab

Vi sammensætter dit vægttabsforløb med en klar målsætning om, at det skal holde resten af dit liv.

Styrketræning giver ofte øget selvværd

Øget selvværd

I et forløb får du du det bedre i egen krop, langt mere selvværd og mentalt overskud.

Få værdifuld viden og forståelse for styrketræning

Viden og forståelse

Vores mål er, at du bliver klædt på til at kunne fortsætte på egen hånd, resten af livet.

Ofte stillede spørgsmål

Du er kommet en lang vej ved at nå hertil og overvejer en personlig træner, diætisk og kostvejleder og har muligvis nogle spørgsmål.

Hvor ligger Knaap?

Knaap ligger i flotte nye lokaler i Valby og på Østerbro. Her træner du altid 1-til-1 med din træner, uden forstyrrelser.

Hvad koster et forløb?

Det er meget forskelligt og afhænger af dine behov. Alle forløb starter fra 2995, hvor du får kostplan, indledende samtale, 4 x personlig træning, ugentlig kropsanalyse og coaching mm.

Husk:
1. Du får altid 10% rabat, som medarbejder i 3.
2. Sygeforsikringen Danmark dækker op til 1650 kr.
3. Dansk Sundhedssikring dækker op til 10 gange (Søg dækning til Diætist)

Kan man opdele sin betaling?

Ja. Man kan sagtens opdele sin betaling i flere rater. Dette aftaler du blot med os, når du opstarter dit forløb.

Er Knaap et online forløb?

Nej. Et forløb hos Knaap er snarere det modsatte. Vi går op i at lave det bedste og mest personlige forløb til dig – og derfor foregår hele forløbet ved fysisk fremmøde i vores private center i Valby, København eller i vores nye center på Østerbro. 

Har alle trænere videregående uddannelse?

Hos Knaap får du meget mere, end bare en personlig træner. Vi har alle videregående uddannelser, som betyder at du altid får en topprofessionel træner med høj faglighed og viden indenfor træning, ernæring og sundhed.

Kan man bruge sin sundhedsforsikring?

Hos Knaap er vi professionelle sundhedsuddannede, der er kendt for at yde kost- og sundhedsvejledning af høj kvalitet, med stor succes. Derfor har vi et samarbejde med mange sundhedsforsikringer i Danmark. Klik her og læs mere om sundhedsforsikringer hos Knaap.

Kan man træne to sammen i et forløb?

Ja. Efter stor efterspørgsmål har vi sammensat et forløb, hvor du kan træne med en ven. Klik her for at se mere.

Kan man godt aflyse sin træningstid?

Vi forsøger altid at være fleksible. Hvis man er blevet syg eller bliver man forhindret til en booked tid, kan man derfor altid rykke eller aflyse den, helt op til 36 timer før din aftale. Aflyses din træningstid indenfor 36 timer op til din aftale, er det på egen regning. Vi gør sådan fordi, vi ellers ikke kan nå at booke en ny tid ind, med så kort varsel.

Har I flere centre?
Ja , vi har et center i Valby og et på Østerbro.

Ofte stillede spørgsmål til Knaap

Har du andre spørgsmål?

Vi står klar til at besvare ethvert spørgsmål og glæder os til at høre fra dig.

SET OG OMTALT PÅ

Personlig træner Knaap
Personlig træner Knaap
Personlig træner Knaap
Personlig træner Knaap
Personlig træner Knaap
Personlig træner Knaap

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål til vores forløb eller ønsker du at høre om det er noget for dig? Tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ring til os på:

+45 53 53 35 53

Daniel Knaap

Ejer og personlig træner hos Knaap

Udfyld formularen

Vi forsøger at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.