Book en gratis prøvetime med en ven

Er I klar på en gratis og uforpligtende prøvetime?

Med en prøvetime kan I møde jeres træner og høre mere om forløbet, inden I beslutter om det er det helt rigtige for jer.

Book jeres prøvetime herHvad er en prøvetime?

5/5 stjerner på Trustpilot

Vores klienter

Prøvetime Sammen med en ven

Hvad er en prøvetime?

En prøvetime er helt gratis og uforpligtende – men andre ord, så koster en prøvetime ingenting. At starte op med en personlig træner sammen, er en stor beslutning. Selvom vi har styr på kost og træning, er det også vigtigt at kemien mellem jer og jeres træner er god. Her kan i finde ud af, om det føles rigtigt og høre mere om, hvordan jeres træner kan hjælpe jer.

Med en prøvetime har i muligheden, at møde jeres træner, se vores private center, og høre mere om forløbet. Men vigtigst af alt – kan I også mærke efter, om det er det helt rigtige for jer.

Få en prøvetime sammen med din ven

Hvad kan vi forvente af en gratis prøvetime?

Når I kommer ind til en gratis prøvetime, vil møde jeres jeres træner, som også er diætist og vanecoach. Til jeres første møde kan I fortælle mere om jer selv, og jeres drømme. I kan stille alle de spørgsmål I måtte have. Jeres træner fortæller mere om, hvordan et forløb kunne se ud i forhold til jere behov og ønsker.

Som en del af prøvetimen vil i også få personlig træning, i jeres helt eget træningsrum – uden andre tilstede samtidig. På denne måde kan i fornemme, hvad personligt træning hos os handler om, og mærke efter om det er det rette for jer.

 

  • Mød jeres træner og tag en samtale om jeres drømme og mål
  • Prøv personlig træning i jeres helt eget træningsrum
  • Hør mere om, hvordan et forløb kan tilpasses jeres behov

Book en prøvetime

Er I klar til en prøvetime, eller har I spørgsmål til vores forløb? Tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ring til os på:

+45 53 53 35 53

Daniel Knaap

Ejer og personlig træner hos Knaap

Udfyld formularen

Vi forsøger at besvare jeres henvendelse indenfor 24 timer.

SET OG OMTALT HER

Ofte stillede spørgsmål

Du er kommet en lang vej ved at nå hertil og overvejer en personlig træner, diætisk og kostvejleder og har muligvis nogle spørgsmål.

Hvor ligger Knaap?

Knaap ligger i flotte nye lokaler i Valby og på Østerbro. Begge placeringer ligger tæt på offentlig transport og tilbyder gratis parkering ved centrene. 

Hvad koster en prøvetime?

En prøvetime er helt gratis. Du kan kontakte os angående en gratis prøvetime her: Gratis prøvetime.

Hvad koster et forløb?

Det er meget forskelligt og afhænger af dine behov. Du kan finde de forskellige pakker her. Husk at vi tilbyder opdeling af betalinger, så du kan betale dit forløb over flere gange.

Kan man opdele sin betaling?

Ja. Man kan sagtens opdele sin betaling i flere rater. Dette aftaler du blot med os, når du opstarter dit forløb.

Er Knaap et online forløb?

Nej. Et forløb hos Knaap er snarere det modsatte. Vi går op i at lave det bedste og mest personlige forløb til dig – og derfor foregår hele forløbet ved fysisk fremmøde i vores private center i Valby, København. 

Har alle trænere videregående uddannelse?

Hos Knaap får du meget mere, end bare en personlig træner. Vi har alle videregående uddannelser, som betyder at du altid får en topprofessionel træner med høj faglighed og viden indenfor træning, ernæring og sundhed.

Kan man bruge sin sundhedsforsikring?

Hos Knaap er vi professionelle sundhedsuddannede, der er kendt for at yde kost- og sundhedsvejledning af høj kvalitet, med stor succes. Derfor har vi et samarbejde med mange sundhedsforsikringer i Danmark. Klik her og læs mere om sundhedsforsikringer hos Knaap.

Kan man træne to sammen i et forløb?

Ja. Efter stor efterspørgsmål har vi sammensat et forløb, hvor du kan træne med en ven. Klik her for at se mere.

Kan man godt aflyse sin træningstid?
Vi forsøger altid at være fleksible. Hvis man er blevet syg eller bliver man forhindret til en booked tid, kan man derfor altid rykke eller aflyse den, helt op til 24 timer før din aftale. Aflyses din træningstid indenfor 24 timer op til din aftale, er det på egen regning. Vi gør sådan fordi, vi ellers ikke kan nå at booke en ny tid ind, med så kort varsel.
Har i flere centre?

Ja , vi er et center på Østerbro og et center i Valby.

Ofte stillede spørgsmål til Knaap

Har du andre spørgsmål?

Vi står klar til at besvare ethvert spørgsmål og glæder os til at høre fra dig.

Har du en sundhedsforsikring?

Da vi er kliniske diætister, kan du få dækket store dele af dit forløb med sygeforsikringen Danmark eller din private sundhedsforsikring. Vi anbefaler, at du kontakter os, for at høre mere om hvordan det foregår og du kan få tilskud.