Skull crushers

SÅDAN LAVER DU SKULL CRUSHERS

Hvad er barbell skull crushers?

Barbell skull crushers er en af de større overarms øvelser, som primært træner den bagerste overarmsmuskel, men også underarmsmusklerne, coren og en del af ryggen. Barbell skull crushers er en isolationsøvelse, da bevægelsen primært kun foregår over albueleddet og dermed henvender øvelsen sig bedst til personer, som ønsker at supplere deres basisøvelser, med en øvelse som promoverer overarmsstyrke.

Klassificering:

Øvelsestype: Isolationsøvelse

Bevægelsesled: Albueleddet

Bevægelsestype: Albuefleksion

 

Hvordan laver man barbell skull crushers?

Sådan udfører du barbell skull crushers: 

 1. Læg dig på en bænk med en vilkårlig vægtstang i hænderne. Hovedet skal helst ligge lige ved kanten af bænken. Grebet skal være en skulderbredde, eller en smule mindre. Stræk armene, så vægtstangen befinder sig ud fra brystet.
 2. Bevæg armene bagud, indtil vægtstangen befinder sig ud fra panden. Dette er din udgangsposition.
 3. Hold albuerne samme sted og bøj armene, i det du sænker vægten kontrolleret ned bag hovedet. Stands bevægelsen når armene ikke kan bøjes mere.
 4. Stræk armene indtil du er tilbage i udgangspositionen. Det er vigtigt at du ikke flytter albuerne frem og tilbage under øvelsen, men holder dem så stationære som muligt.

 

Hvorfor er barbell skull crushers gode at lave?

Barbell skull crushers kan være et rigtig godt at implementere hvis du ønsker mere overarmsstyrke eller størrelse. Overarmene bliver trænet gennem mange andre øvelser – især basisøvelser, men intensiteten vil normalt ikke være lige så høj, som ved barbell skull crushers, og dermed kan du også få en større effekt af øvelsen. Derudover holder man et godt spænd i både mavemuskler og ydre rygmuskler gennem bevægelsen. 

Det unikke ved barbell skull crushers er, at det er en triceps øvelser, som bliver udført bag hovedet – hvilket har vist sig at udvikle bedre styrke og muskelmasse, end triceps øvelser foran kroppen.

Hvad træner man ved barbell skull crushers?

Da barbell skull crushers er en isolationsøvelse, vil den primært anvende 1 muskelgruppe. Der er dog nogle sekundære muskelgrupper som også bliver anvendt gennem øvelsen. De primære muskelgrupper som anvendes er:

 • Triceps brachii (den bagerste overarmsmuskel)

 

De sekundære muskelgrupper som anvendes er:

 • Latissimus dorsi (den ydre ryg muskel)
 • Brachioradialis, Flexor carpi ulnaris, Palmaris longus og flexor carpi radialis (De store underarmsmuskler)
 • Rectus abdominis (de forreste mavemuskler)

 

Tips:

Et vigtigt tip under øvelsen er, at holde et spænd i håndleddene, da det vil give en meget bedre fornemmelse gennem bevægelsen. Sørg for at spænde op i håndleddet i retning af loftet.

Et populært tip er, at holde hagen til brystet gennem øvelsen, da det bliver nemmere at sænke vægten ned bag hovedet, og du kan dermed løfte tungere vægt på denne måde.

 

Skull crusher variationer:

Du behøver ikke lave skull crushers med vægtstang – en anden populær variation er skull crushers med håndvægte. Her kan armene ikke hjælpe hinanden under øvelsen, og denne variation kræver dermed også bedre balancering af vægten. Bevægelsen er næsten den samme, men for at du får det meste ud af øvelsen er der involveret noget underarmsrotation.

Udgangspositionen er den samme, men i det vægten bevæges nedad, roterer vi hænderne, så tommelfingrene peger ned mod gulvet. I det du presser vægten op mod udgangspositionen igen, roterer du til et overhåndsgreb i stedet. Dette er for at få en bedre fornemmelse af at låse triceps musklen helt ud.

Hvad er PCO og PCOS?

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os i dag

Udfyld formularen og fortæl lidt om dig selv og hvad du har behov for hjælp til – eller ring direkte.

+45 5353 3553

Udfyld formular

Hvad er personlig træning hos Knaap?

Står du et sted i dit liv, hvor kost og træning er blevet en uoverskuelig opgave? Så skulle du overveje at få en personlig træner hos Knaap.

Hos Knaap får du din helt egen personlig træner, der møder dig hvor du er og tilpasser træningen til dit niveau og dine behov. Her er der fokus på, at det bliver motiverende og sjovt at nå dine mål.

At få en personlig træner hos Knaap giver dig mulighed for, at få sammensat en træning, der passer til dig og din krop. Ingen kroppe er ens, og vi bevæger os forskelligt. Derfor er det vigtigt, at du træner på en måde, der passer til lige nøjagtigt dig - og det er her en personlig træner hos Knaap kan hjælpe dig, med lige netop dét.

Her lærer vi dig at skabe kontakt til din krop, så du får det optimale ud af den. I et personligt træningsforløb kan du forvente, at blive stærkere og komme i bedre form med en træningstilgang, som du har lyst til at fortsætte med resten af livet.   

slankekur

Få dit helt eget private træningsrum

Der er ingen der bryder sig om overfyldte træningscentre med alt for mange mennesker. For mange betyder det også, at man slet ikke kommer afsted til træning og derfor bliver træningsrutinen svær at opnå.

I et forløb hos Knaap vil du få personlig træning i dit helt eget private træningsrum. Der er derfor ingen andre tilstede samtidig, udover dig og din træner.

Vi har valgt at gøre det sådan, for at skabe plads og ro til, at kunne fokusere 100% på dig og dine behov. Hver træningssal er fuldt indrettet med alt udstyr, hvor vi finder de bedste øvelser til dig, der passer til dine mål og udfordringer.

Få en dedikeret træner, at møde op til

En af de store udfordringer for de fleste er, at få indarbejdet en god træningsrutine, som man har lyst til at holde fast i. Det kender du måske også selv?

Hvis der ikke er nogen der står og venter på dig, er det nemmere at springe fra, eller blive hængende i sofaen. Mange af vores klienter fortæller os, at det er fedt at vide, at der står en og venter på en, så de ved de kommer afsted og får succes med deres træning.

Med en personlig træner hos Knaap ved du, at der altid står en klar til at træne med dig. Her står din træner altid klar med en træning, der både er udfordrende, sjov og inspirerende, så du går hjem med høj energi, humør og en følelse af succes!

Lav en realistisk og struktureret plan med din træner

Når man går i gang med at træne, kan det være svært at finde hoved og hale i. Hvis planen mangler struktur, giver det sjældent de forventede resultater. Hvis barren bliver sat alt for højt, kan vi sjældent leve op til dét vi sætter os for - og så bliver det en fiasko. 

En personlig træner hos Knaap holder dig i hånden, hjælper dig med at skabe struktur og sætter i realistiske planer, der stemmer overens med hvor du er. Under hele dit forløb vil du opleve at blive bedre, stærkere og hele tiden opdage hvor meget du faktisk kan. Derfor er det vigtigt, at din plan er realistisk og struktureret, så din udvikling sker skridt for skridt - sådan bliver det en succes og ikke en fiasko. 

Lær at træne effektivt og korrekt

Mange har en travl hverdag, med mange ting der skal nås og gøres, hvad enten det er arbejde, social- eller familieliv. Hvis en god træningsrutine skal blive en succes for dig, er det vigtigt at den ikke stjæler for meget af din fritid, eller bliver for fanatisk på nogen som helst måde.

Hos Knaap får du en veluddannet personlig træner,  der altid tager udgangspunkt i en evidensbaseret tilgang til træning. Du får en træner, der ved hvordan du får maksimale ud af din tid, så træningen er effektiv, sjov og resultatgivende. Netop denne tilgang lærer vi vores klienter, og gang på gang bliver de overrasket over, hvor lidt der skal til for at nå resultater, hvis man bare gør det rigtigt

Vores tilgang er "work smarter - not harder", og denne tilgang passer ind i de flestes hverdag, og gør træning sjovt og motiverende, fordi du får succes med at skabe resultater, uden det tager for meget tid ud af din kalender. Derfor bliver dine nye rutiner også noget, du har lyst til at fortsætte med.

Personlig træner København

Få viden og forståelse – og bliv selvkørende

Der er mange meninger og vildledende information om træning, kost og sundhed. For mange er det utrolig svært at navigere i.

Hos Knaap afliver vi alle fitness-myter og andet hokus-pokus. Vi viser dig en vej, der tager udgangspunkt i videnskab og en tilgang, der er dokumenteret til at virke.

Vi gør meget ud af, at du lærer om træning og får den rette viden til at navigere kritisk i sundhedsjunglen. Når du både bliver god til at træne, forstår hvad din krop har brug for og forstår hvordan du skal fortsætte din træning, bliver du faktisk selvkørende. Når du er selvkørende har du ikke længere behov for os mere. Det er lige præcis målet med et personlig træningsforløb hos Knaap, og det er en af årsagerne til, at vores forløb er blevet så populære - fordi vi tænker langsigtet.

Personlig træning hos Knaap er for ALLE

Hos Knaap har vi både unge og ældre, studerende og direktører, og mange der enten har trænet meget før i tiden, eller aldrig har prøvet træning før. Uanset hvad niveau du er på, hvad alder man har, eller hvad ens målsætninger er, laver vi altid individuelle forløb, der er tilpasset dig. Vi møder dig altid hvor du er og tilpasser forløbet præcis til dig. Det er derfor Knaap er omtalt som det bedste og mest personlige forløb indenfor kost, træning og sundhed.

Fleksible træningstider

Hos Knaap forstår vi, at alle har en hverdag med arbejde eller studie, og et social- eller familieliv. Derfor har vi også enormt fleksible træningstider, både fra tidlig morgen, helt til sen aften og i weekenden. Uanset hvornår du kan, forsøger vi altid at imødekomme dine behov, så det passer ind i dit liv.

 

Personlig træning København

Få en personlig træner, diætist og vanecoach samlet i én.

Når du starter i et forløb hos Knaap, vil du få en dedikeret personlig træner, der både er uddannet i kost, sundhed, personlig træning og er specialiseret i vane-og adfærdsændring. Overordnet set kan sige, at et forløb hos Knaap står på 3 vigtige ben:

 1. Personlig træning: Her træner du i dit eget private træningsrum, med din personlige træner, der tilpasser træningen til dit niveau og gør træning sjovt og motiverende. Du lærer også, hvordan du skal træne på en måde, der er effektiv og er tilpasset dig.
 2. Kostvejledning: Din personlige træner er også diætist og hjælper dig med din kost, og udarbejder en personlig ernæringsplan, der passer ind i dit liv. Vi har en tilgang hvor vi kun benytter helt almindelig mad, hvor der skal være plads til at nyde livet.
 3. Vanecoaching: Din personlige træner hjælper dig ikke bare med træning og kost, men også med at ændre på dine vaner. Gennem ugentlige samtaler og de helt rigtige værktøjer, lærer du at blive mere bevidst om din egen adfærd, så du lærer at komme ind i en rutine med kost og træning, som passer til hvem du er, og holder hele livet.

Hos Knaap er du altid tilknyttet én coach, som varetager sig af både træning, kostvejledning og vaneændringer. Vi har valgt at gøre sådan, fordi relationen mellem dig og din coach er vigtig. Du har behov for, at bliver mødt af en, der forstår hvem du er og en der kan imødekomme dine behov, både fysisk og mentalt.

vanecoaching

Start med en gratis prøvetime

Overvejer du, om en personlig træner, diætist og vanecoach er noget for dig? Vi anbefaler, at du starter med en gratis prøvetime, hvor du kan komme ind og finde ud af, om det er det helt rigtige for dig. En prøvetime er helt gratis og uforpligtende, og foregår i en af vores private centre. Er du klar? Så book din prøvetime nedenfor:

Hvad er PCO og PCOS?

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os i dag

Udfyld formularen og fortæl lidt om dig selv og hvad du har behov for hjælp til – eller ring direkte.

+45 5353 3553

Udfyld formular