Hos Knaap tilpasser vi dit hverdagsliv

Vi tilpasser dit trænings- og kostforløb på en personlig måde og gør det overskueligt for dig og du lærer at fortsætte på egen hånd bagefter.

Få en gratis prøvetime

Hvem er Knaap?

Knaap er et sundhedscenter i København med lokationer i Valby og på Østerbro. Knaap er til dig, der har behov for mere end bare en personlig træner. Vi har gjort det til vores mission, at være de absolut bedste og mest personlige til at hjælpe dig til en sundere livsstil. Det gør vi ved at kombinere personlig træning, kostvejledning og coaching i én og samme løsning. Hos Knaap tror vi på, at sunde vaner, skal indpasses til dit liv og din hverdag. Vi tager dig i hånden og viser dig vejen, med målsætningen om, at du skal kunne stå på helt egne ben – og ikke har behov for os bagefter.

 

Et brev fra vores stifter

“Sundhedsbranchen er efterhånden fyldt med quickfixes, smarte koncepter og ‘eksperter’, der lover dig lynhurtige resultater, og desværre sjældent hænger sammen med virkeligheden. Jeg forestiller mig også, at du ofte selv støder på de mange nye smarte sundhedstrends, koncepter og eksperter, der fortæller dig, hvad du skal gøre for at opnå de hurtigste resultater.

Min mission er meget enkel og konkret. Jeg ønsker at give dig den absolut bedste og mest personlige løsning inden for sundhed i Danmark. Et koncept hvor du ALTID er i centrum.

Jeg ønsker at udfordre og ændre den klassiske måde, vi tænker sundhed på, og i stedet gøre den langt mere personlig og individuel. Helt lavpraktisk ønsker Knaap at være din personlige guide og mentor, der kombinerer kostvejledning, personlig træning og holdbare vaneændringer, der alt sammen kombineres med en videnskabelig og faglig tilgang. Du har ikke brug for endnu et quickfix. Nøglen til din succes ligger i at samarbejde om at finde ud af, hvad der virker for DIG og passer ind i DIT liv og DIN hverdag, så det bliver realistisk at fortsætte din nye livsstil, og du føler dig klædt på til at stå på egne ben fremadrettet.

Jeg har brugt tusindvis af timer på at perfektionere og personliggøre hvert eneste trin i den måde, vi coacher, vejleder, motiverer og møder dig på for at skabe de bedste resultater, som du ikke finder andre steder.

Du skal ikke vælge Knaap, hvis du blot ønsker endnu et quickfix, endnu en urealistisk og restriktiv kostplan eller en middelmådig coach, der ikke har den rette viden eller ikke formår at møde dig personligt. Men derimod skal du vælge os, hvis du ønsker at få hjælp fra de bedste fagpersoner inden for deres felt, som går all-in for at hjælpe dig til et sundere liv.

“We lead by example”. Udover at være veluddannede inden for vores felt, efterlever vi selv vores eget koncept og værdier, hvor vi alle går op i at balancere træning, kost og sundhed i hverdagen uden at være fanatiske. Derfor kan vi både give dig den helt rigtige viden, forståelse og erfaring til at hjælpe dig i samme retning.

Skriv dig op til en gratis prøvetime hos Knaap, og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Jeg lover, at du ikke kommer til at fortryde det.”

– Daniel Knaap
Klinisk diætist, cand.scient klinisk ernæring og personlig træner

Knaaps koncept inden for personlig træning og behandlinger
  • Vi tilbyder ikke quick fixes, men sunde vaner der passer dit liv
  • Vi tager afsæt i videnskab, ikke i mavefornemmelser
  • Vi er alle veluddannede sundhedsprofessionelle

Hos Knaap ved vi, hvad der virker for andre, og for dig

Med fokus på den højeste faglighed og erfaring har vi hos Knaap allerede hjulpet flere tusinde mennesker til et sundere liv, ved at hjælpe dem til holdbare vægttab, en stærkere krop og at få mere energi og overskud ind i hverdagen.

Vi bestræber os på at være de absolut bedste og mest personlige til at hjælpe dig til en sundere livsstil. Mød vores team hos Knaap.

Vi har sammensat et team hos Knaap af specialister og nørder, der både mestrer personlig træning, vejledning inden for kost- og ernæring samt de mentale aspekter i sundhed – derfor tilbyder vi altid en 100% personlig og topprofessionel tilgang til dig, der gerne vil opnå de resultater, du ønsker – uden du behøver at sige farvel til livets fornøjelser.

 

%

af vores klienter opnår deres mål fysisk og mentalt

%

af vores klienter bibeholder resultatet efter 12 mdr.

klienter har vi hjulpet siden opstart i 2020?

Stjerner på trustpilot

Anmeldelser og omtaler

Vi har mange tilfredse kunder, som har haft gode oplevelser med personlig træning hos Knaap. Læs vores fantastiske anmeldelser på Trustpilot, som du finder nedenfor.

Medieomtaler

Daniel Knaap, der står bag sundhedsmetoderne hos Knaap, er også kendt som sundhedsekspert i medierne. Daniel Knaap har blandt andet medvirket som ekspert på  "Fede Forhold", hvor han benyttede sin holistiske tilgang, som personlig træner, diætist og vanecoach. Daniel har også medvirket på P3, DR aftenshowet, og omtalt i diverse medier herunder BT og Ekstrabladet.