Personlig træner, diætist og kostvejleder i Valby

Vil du gerne tabe dig, blive sundere og stærkere?

Sammen tilrettelægger vi din kost og træning, så den passer ind i dit liv. Bliv motiveret og holdt i hånden til du er hele vejen til du er i mål.

Gratis prøvetimePriser & Forløb

Har du behov for en effektiv kost og træning, der passer til lige præcis dig? Hos Knaap når du dine mål, fordi vi tilpasser kost og træning 100% personligt til dig. Vi gør det sjovt og motiverende at få sunde vaner. Når du starter et forløb, foregår det hele ved fysisk fremmøde i vores private center i Valby. Her får du din helt egen personlige træner, i dit helt egen private træningssal, uden forstyrrelser fra andre.

 

 

Få en uforpligtende prøvetime i Valby

Udfyld vores formular og vi kontakter dig hurtigst muligt – så du kan få hjælp til en sundere livsstil uden kalorietælling og slankekure.

Personlig træning , kostvejledning og vanecoaching i Valby. Vi tager udgangspunkt i hvor du er , og hvordan vi hjælper dig mod en sundere livsstil.

Ring til os på:

+45 53 53 35 53

Daniel Knaap

Ejer og personlig træner hos Knaap

Udfyld formularen

Vi forsøger at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

SET OG OMTALT PÅ

1-1 forløb hos en
udannet personlig træner

Du vil få sammensat et personligt forløb der er skræddersyet 100% til dig og dine mål. Du får en målrettet træner, der giver dig motiverende vejledning i vores center i Valby.

personlig træner københavn

Personlig træning

Få din helt egen personlige træner i ene-rum, uden andre til stede samtidig. Vi lærer dig at træne effektivt og teknisk korrekt, så det bliver sjovt og motiverende at opnå resultater.

→ Læs mere

Kostvejledning i københavn

Kostvejledning

Få professionel kostvejledning af kliniske diætister og sundhedsfaglige. Vi skræddersyer kost til dine behov, så det bliver nemt, overskueligt, og passer til din hverdag.

→ Læs mere

vanecoach i københavn

Vanecoaching

Hos os får du altid personlig coaching og værktøjer til holdbare resultater, både fysisk og mentalt. Vi hjælper dig til en en sund livsstil i balance og gode vaner, der holder resten af livet.

→ Læs mere

Lokalerne i Valby og hverdagen

Billeder fra hverdagen i Valby

En personlig træner hjælper dig med at nå dine mål én gang for alle

Vi har en individuel tilgang til sundhed og vaner – det har vi for at hjælpe dig godt på vej mod dine mål. 

Det er et opgør mod bølgen af kalorietælling, restriktive kost- og træningsregimer og urealistiske vægttab.

Hos Knaap får du et forløb med nye sundhedsvaner, skræddersyet til din hverdag og dine rutiner. 

Centreret er ikke et fitnesscenter, som man kender det fra de større kæder. Det er et center med flere træningsrum, hvor du træner alene med din personlige træner i trygge rammer, og hvor der er plads til personlig rådgivning om kost og vaner.

Lokalerne er nyrenoveret og udstyret med det bedste udstyr. Det hele foregår i vores private center i Valby.

 

Dine vaner og dit forløb skal passe sammen

Når du starter i et forløb, starter vi altid med en hel times samtale. Her lærer vi dig at kende, så vi ikke er i tvivl om dine mål og hvad der skal til for at opnå dem.

Når vi kender dine mål, kan vi sammensætte det bedste mulige program for dig – både i forhold til kost og træning.

Vi viser dig vejen, hvor du kan spise helt almindelig mad og ikke behøver sige farvel til livets fornøjelser. Træningen , kosten og vanecoachingen bliver planlagt så den passer med din person, dine vaner og dine mål. 

Tag et bad efter din træning

Vores faciliteter i Valby inkluderer alt du kender fra de store kædecentre. Du kan derfor blandt andet bruge de nyrenoverede badefaciliteter til at tage et bad efter din træning.

Der er nyvaskede håndklæder, der altid må bruges samt badeartikler, hårprodukter, hårtørrer og sæbe.

Du skal altså ikke bruge en masse energi på at tænke over, hvad du skal have med hjemmefra, hvis du gerne vil i bad efter træningen.

Hvad siger vores klienter?

Klik på videoen og få et indblik i hvad du kan forvente.

Udtalelser om vores personlige træninger

Succeshistorier

Du kan her se vores klienter og personlige trænere og deres succeshistorier. De har alle haft forskellige mål, hvilket varierer mellem muskelopbygning, vægttab eller behandling af skader. De har dog alle til fælles, at de har haft et forløb, hvor der har været fokus på dem personligt. 

En træner der har fokus på det menneskelige

Et forløb hos Knaap garanterer et forløb, der er målrettet og tilpasset til dig personligt. det er vigtigt for os, at det hele passer til dig som menneske, hvilket også gør det meget populært.

Det får du ud af et forløb hos Knaap

Vi kan hjælpe dig med at få et sundt liv og en sund krop, der har det godt. Vores coaches i Valby vil sørge for, at du får stillet personlige mål, der kan lykkes. Forløbet vil blive skræddersyet til dig og sørge for, at du får udviklet vaner, som du kan holde fast i.  

Få en sundere livsstil med kostvejledning af diætist

Sundere livsstil

Vi kostvejleder og coacher dig, så du får sunde vaner og en livsstil i sund balance med din hverdag.

Et sundt vægttab giver mere energi og bedre livskvalitet

Energi og livskvalitet

Med vores 1-til-1  forløb, får du markant mere energi, overskud og livskvalitet.

Stærkere krop kombineret med tab af vægt

Stærkere krop

Gennem effektiv og målrettet personlig træning, kommer du i dit livs form og får en sund og stærk krop.

Holdbart vægttab

Holdbart vægttab

Vi sammensætter dit vægttabsforløb med en klar målsætning om, at det skal holde resten af dit liv.

Styrketræning giver ofte øget selvværd

Øget selvværd

I et forløb får du du det bedre i egen krop, langt mere selvværd og mentalt overskud.

Få værdifuld viden og forståelse for styrketræning

Viden og forståelse

Vores mål er, at du bliver klædt på til at kunne fortsætte på egen hånd, resten af livet.

Sådan fungerer et forløb

Hvordan fungerer et forløb?

Se videoen her, hvis du godt kunne tænke dig at høre mere om, hvordan et personligt træningsforløb hos Knaap ser ud?

Det får du altid med

1) Indledende samtale

Dit forløb starter altid med en hel times samtale, hvor vi taler om dine mål, udfordringer og forventninger til dit forløb. Samtidig er det vigtigt at vi forstår hvem du er. Derfor bruger vi meget tid på at dykke ned i dit liv og din hverdag, så vi forstår dine behov og kan sammensætte et forløb der er 100% tilpasset dig. 
Til samtalen laver vi en personlig plan, der er realisitsk og passer til din hverdag, så du har de bedste forudsætninger for at få succes med dit forløb.

2) Personlig kostplan

En kostplan hos Knaap er ikke som de sædvanlige kostplaner, du kender. Med udgangspunkt i vores indledende samtale, har vi en god forståelse for, hvordan du gerne vil leve dit liv. Derfor er din plan sammensat, så den imødekomme din mål, men også så den passer til dine unikke behov. Den er sammensat til at hænge sammen med din hverdag, så det bliver nemt og overskueligt at følge. Samtidig skal du hverken tælle kalorier, eller veje din mad. Faktisk vil vi gerne vise dig en tilgang, hvor du kan fortsætte med at spise helt almindelig mad, hvor der også er plads til at leve. Hvis det skal være holdbart, skal du ikke skære alt fra – i stedet hjælper vi dig med at skabe en fornuftig struktur, der passer til dine mål. Planen går hånd i hånd med vanecoaching, så du får en masse gode værktøjer, du kan benytte i dagligdagen. Når du først har fået ændret på dine vaner, og du trives med de ting du gør, er det automatisk også noget, du har lyst til at fortsætte med. Det er hele målet med et forløb hos Knaap. 

3) Personlig træning i dit eget private træningsrum

Alle dine træningstimer foregår i rolige rammer i vores private center. Her vil du få personlig træning, i dit helt eget private træningsrum, uden forstyrrelser fra andre. Vi har valgt at gøre det sådan, så der er 100% fokus på dig igennem hele din træning. Her vil du lære at træne korrekt, så du får det maksimale ud af din træning. Du lærer en masse effektive øvelser og teknikker, der passer til din krop. Hvis du vil læse mere om personlig træning hos Knaap, kan du trykke her.

4) Ugentlig måling, kostvejledning og vanecoaching

Vi holder en ugentlig samtale, hvor du får en fuld kropsanalyse og måler dine fremskridt. Her sætter vi hele tiden nye mål, så du skaber resultater og holder dig motiveret. Herudover taler vi om hvordan ugen er gået, og introducerer nye værktøjer, som du kan øve dig på derhjemme. Din træner er også vanecoach, som løbende hjælper dig med at skabe holdbare sunde vaner, et skridt ad gangen. Du kan læse mere om, hvordan vanecoaching fungerer hos Knaap, ved at trykke her.

5) Personlig træner, diætist og vanecoaching i én

Hos Knaap går vi op i høj faglighed. Din træner er altid veluddannet i træning, ernæring, sundhed og vaneændringer. Derfor får du en coach, der kan hjælpe dig med alle de vigtige aspekter af sundhed, så dit forløb ikke bare bliver et quickfix, men noget du kan tage med dig, resten af livet. 

Tjek med din sundhedsforsikring

Du kan få dækket noget af dit forløb, hvis du har en sundhedsforsikring, som vi samarbejder med. Vi er statsautoriseret, hvorfor vi arbejder sammen med mange forsikringer.

Træn med os

Det kan virke meget uoverskueligt selv at stå med det hele, når der skal startes på et træningsforløb. Du kan få hjælp af os, hvor vi lægger en realistisk plan sammen med dig, der vil give dig gode resultater.

Er du klar til at kontakte din personlige træner i København?

Ofte stillede spørgsmål

Du er kommet en lang vej ved at nå hertil og overvejer en personlig træner, diætisk og kostvejleder og har muligvis nogle spørgsmål.

Hvor ligger Knaap?

Knaap ligger i flotte nye lokaler i Valby og på Østerbro. Her træner du altid 1-til-1 med din træner, uden forstyrrelser.

Hvad koster en prøvetime?

En prøvetime er helt gratis. Du kan kontakte os angående en gratis prøvetime her: Gratis prøvetime.

Hvad koster et forløb?

Det er meget forskelligt og afhænger af dine behov. Vores forløb starter fra 2995 kr, hvor du kan få dækket store dele gennem syge-eller sundhedsforsikring. Vi tilbyder også opdeling af betalinger, så du betaler over flere gange, helt rente og gebyrfrit. 
Du kan finde de forskellige pakker her

Kan man opdele sin betaling?

Ja. Man kan sagtens opdele sin betaling i flere rater. Dette aftaler du blot med os, når du opstarter dit forløb.

Er Knaap et online forløb?

Nej. Et forløb hos Knaap er snarere det modsatte. Vi går op i at lave det bedste og mest personlige forløb til dig - og derfor foregår hele forløbet ved fysisk fremmøde i vores private center i Valby, København eller i vores nye center på Østerbro. 

Har alle trænere videregående uddannelse?

Hos Knaap får du meget mere, end bare en personlig træner. Vi har alle videregående uddannelser, som betyder at du altid får en topprofessionel træner med høj faglighed og viden indenfor træning, ernæring og sundhed.

Kan man bruge sin sundhedsforsikring?

Hos Knaap er vi professionelle sundhedsuddannede, der er kendt for at yde kost- og sundhedsvejledning af høj kvalitet, med stor succes. Derfor har vi et samarbejde med mange sundhedsforsikringer i Danmark. Klik her og læs mere om sundhedsforsikringer hos Knaap.

Kan man træne to sammen i et forløb?

Ja. Efter stor efterspørgsmål har vi sammensat et forløb, hvor du kan træne med en ven. Klik her for at se mere.

Kan man godt aflyse sin træningstid?
Vi forsøger altid at være fleksible. Hvis man er blevet syg eller bliver man forhindret til en booked tid, kan man derfor altid rykke eller aflyse den, helt op til 24 timer før din aftale. Aflyses din træningstid indenfor 24 timer op til din aftale, er det på egen regning. Vi gør sådan fordi, vi ellers ikke kan nå at booke en ny tid ind, med så kort varsel.

Har I flere centre?
Ja , vi har et center i Valby og et på Østerbro.

Ofte stillede spørgsmål til Knaap

Har du andre spørgsmål?

Vi står klar til at besvare ethvert spørgsmål og glæder os til at høre fra dig.

Træn med moderne udstyr

Hvis du gerne vil et sted, hvor udstyret er af højeste kvalitet, så er vores center i Valby perfekt til dig. Det er et veludstyret center, som giver mulighed for at lave alle de øvelser, som du får brug for. Udstyret sikrer, at du har de bedste forudsætninger for at få den træning, der passer bedst til dig og dit niveau. 

 

Et forløb kræver hårdt arbejde

Du kan være helt sikker på, at hver eneste gang du møder til personlig træning, at du kommer til at være træt bagefter. Vi vil sørge for at presse dig, da vi ved, at hårdt arbejde er det vigtigste i et træningsforløb. 

 Forløbet hos os strækker sig ofte blot et par uger, men vi vil gerne være sikre på, at du også kan fortsætte en sund livsstil bagefter. Derfor arbejder vi fokuseret med at få dannet sunde vaner, som du kan holde fast i bagefter. Du vil få stillet en række værktøjer til rådighed, når du synes det hele er lidt hårdere end det plejer. 

Det er blevet utroligt populært at komme på forskellige slankekure, der lover resultater efter blot et par dage. Det er dog ofte slankekure, der kræver umenneskelige tiltag for mange, hvilket ikke gør det til en holdbar løsning. Vi arbejder derimod frem mod at skabe så få ændringer som muligt i din hverdag i forlængelse af dit træningsforløb. Det vil sikre dig, at det er en livsstil, som du kan holde fast i bagefter. 

Din træner vil tage hånd om dig

Alle vores personlig trænere i Valby har en sundhedsfaglig uddannelse, da det giver de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med dine mål. 

Vi har hos Knaap stort fokus på det videnskabelige aspekt af træning og kost og ikke mavefornemmelser og det, der føles rigtigt. 

Alle trænere har stor ekspertise indenfor alle områder, da det sikrer dig en komplet pakke lige meget hvad. Du vil derfor ikke blive oplevet at blive kastet rundt mellem en diætist, fysisk træner og mental coach. 

Personlig træning

Den personlige træning hos os har fokus på det hele menneske. Der vil være et individuelt fokus på dig som person. Vi kommer ikke med en opskrift på, hvordan det hele kommer til at forløbe sig. Det vil derimod blive tilpasset dig, da der ikke findes den samme løsning for alle. 

Derfor er det vigtigt, at du hurtigt kommer ned i vores center i Valby, sådan du kan komme i gang med dit personlige træningsforløb hos os ved Knaap. Du vil opleve, at det første skridt er det sværeste, for vi vil hjælpe dig godt igennem det hele, så snart du starter.