Vores priser inkluderer en komplet pakke med personlig træner

  Personlig træning i privat lokale
  Kostvejledning af klinisk diætist
  Vanecoaching til varige resultater

Se vores priser

Gennemskuelige priser 

Hos Knaap ønsker vi at gøre vores priser gennemskuelige. Derfor tilbyder vi dig et samlet forløb med personlig træner, diætist og vanecoach til én samlet pris – helt uden pludselige og uforudsete omkostninger.

Du kan vælge mellem en lille, mellem og stor pakke, som tilbydes til hver sin pris. I pakkerne får du altid din helt egen coach, som er professionel personlig træner, klinisk diætist og vanecoach. Her træner du i dit eget private træningsrum og får professionel kostvejledning og kostplan, vanecoaching, kropsanalyser, værktøjer, inspiration, motivation og sparring til at opnå de resultater, du ønsker.

Den eneste forskel på vores pakker er, hvor mange sessioner du får, og dermed varierer prisen for dit forløb. Vores priser starter helt ned fra 2.995 kr., og kan skræddersyes til dig og dine behov. Som kliniske diætister kan vi også hjælpe dig med diverse sundhedsproblemer, såsom vægttab, diabetes, irritabel tyktarm (IBS), PCO og PCOS samt stressbehandling. Det betyder også, at du kan få dækket store dele af dit forløb gennem sundhedsforsikringen og Sygeforsikringen Danmark.

Pakkerne fungerer som klippekort, hvor du kan vælge at bruge dine sessioner 1, 2 eller 3 gange om ugen. Selvom de fleste gerne vil kombinere deres sessioner med træning, kostvejledning og vanecoaching, kan vi skræddersy forløbet, så der er fokus på én ting mere end andet – det hele afhænger af dine behov.

Vi anbefaler, at du booker en gratis prøvetime hos os, så du kan møde din coach og få mere info om vores pakker og priser, inden du beslutter dig for at starte et forløb.

Priser - Personlig træning med kettlerbell

Spar 25%– Træn med en ven og spar penge

Træn med en ven og nå jeres mål med en effektiv tilgang til kost og træning, der passer til jeres behov og ønsker.

Selvom I træner sammen, får I hver jeres helt egen kostplan og eget træningsprogram. Start jeres træning sammen nu og spar 25% hver!

Priser og træningspakker

Vores pakker fungerer som klippekort, hvor du kan vælge at træne 1, 2 eller 3 gange om ugen. Vi giver dig fleksible træningsmuligheder.

Træn selv lille pakke

4 x sessioner, 55 min

 • Personlig træning i privat lokale
 • Vanecoaching og værktøjer
 • Professionel kostvejledning
 • Personligt målrettet kostplan
 • Ugentlig vejning
 • Fuld støtte og motivation

Pris 2.995,-

eller fra 249 kr./md.

Rente- og gebyrfri afbetaling
Dækning af Sundhedsforsikring

Træn selv medium pakke

8 x sessioner, 55 min

 • Personlig træning i privat lokale
 • Vanecoaching og værktøjer
 • Professionel kostvejledning
 • Personligt målrettet kostplan
 • Ugentlig vejning
 • Fuld støtte og motivation

Pris 5.495,-

eller fra 458 kr./md.

Rente- og gebyrfri afbetaling
Dækning af Sundhedsforsikring

Træn selv Stor pakke

16 x sessioner, 55 min

 • Personlig træning i privat lokale
 • Vanecoaching og værktøjer
 • Professionel kostvejledning
 • Personligt målrettet kostplan
 • Ugentlig vejning
 • Fuld støtte og motivation

Pris 9.995,-

eller fra 833 kr./md.

Rente- og gebyrfri afbetaling
Dækning af Sundhedsforsikring

Læs vores betingelser
Alle priser er inkl. moms

Gør din pris billigere– Få tilskud til diætist gennem sundhedsforsikringen

Har du en sundhedsforsikring? Du kan i mange tilfælde få tilskud til vores personlige træning gennem sygeforsikringen i forbindelse med dit personlige træningsforløb og dermed reducere prisen for dit forløb.

Da vi er kliniske diætister, kan du få dækket store dele af prisen med Sygeforsikringen “danmark” eller din private sundhedsforsikring.

Vi anbefaler, at du kontakter os for at høre mere om, hvordan det foregår, og om du kan få tilskud og gøre egenbetalingen mindre.

Bekymr dig mindre om prisen– Få rente- og gebyrfri afbetaling

Vi forstår, at det kan være en omkostning at investere i din sundhed med en personlig træner. Derfor tilbyder vi en fleksibel rente- og gebyrfri afbetaling hos Knaap, som strækker sig over op til 12 måneder. Vi ønsker at fjerne bekymringer om skjulte gebyrer eller renter, så du kan fokusere på dit personlige sundhedsforløb uden økonomisk pres.

Vores mål er at skræddersy en betalingsplan, der passer til dine individuelle ønsker og behov, så du kan få den støtte, du fortjener, uden at bekymre dig om priserne.

Du får et skræddersyet forløb i vores priser!

Vi tilbyder forskellige former for behandlinger med en personlig træner. Hvert eneste personlige træningsforløb er skræddersyet til at imødekomme dine unikke behov og mål. Uanset om du stræber efter vægttab, styrketræning, efterfødselstræning, øget energiniveau eller håndtering af sundhedsproblemer, er vores individuelt tilpassede træningsforløb designet til at hjælpe dig med at nå disse mål.

Vores primære mål er at guide, støtte og motivere dig mod en sundere livsstil, der ikke blot passer til din nuværende rutine, men også vil have langsigtede fordele for dit helbred og velvære.

Mærk efter om en personlig træner er noget for dig?

Vi forstår, at det kan være et stort skridt at få en personlig træner og diætist.

Start med en gratis og helt uforpligtende prøvetime, så du kan møde din personlige træner, høre mere om forløbet og finde ud af, om det er det helt rigtige for dig.

Book en gratis prøvetime inden du beslutter dig!

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

I dette afsnit får du bl.a. svar på de ofte stillede spørgsmål vedrørende vores priser.
Klik på nedenstående afsnit for at få svar på hvert spørgsmål.

Kan jeg få en gratis prøvetime inden jeg beslutter mig?

Vores prøvetime er fuldstændig gratis, så du kan tage stilling til, hvilken pakkeløsning der passer bedst til dine behov efter prøvetimen.

Alt du skal gøre er booke en gratis prøvetime og give lidt information om, hvad du har brug for hjælp til i formularen.​

Hvad er betalingsmetoderne, og hvornår forventes betalingen at blive foretaget?

Betaling fremgår i din faktura, hvor der betales med mobile pay eller overføres til kontonummer. Vi gør opmærksomme på, at der betales forud for dit forløb hos Knaap.

Læs mere om vores betingelser

Kan jeg ændre træningspakken, og hvordan påvirker det prisen?

Hvis man ønsker at få sin træningspakke ændret i selve et træningsforløb, skal man så betale differencen eks. mellem den lille og medium pakke?

Er det en bindende kontrakt, og hvad er vilkårene for annullering?

Der ydes ikke fortrydelsesret for ubrugte konsultationer i klippekort, uanset hvad årsagen måtte være. Hvis du bliver syg eller på anden måde forhindret i at fortsætte dit forløb, kan du derfor IKKE få refunderet det resterende af dit forløb.

Læs mere om vores betingelser

Kan man godt aflyse sin træningstid?

Vi forsøger altid at være fleksible. Hvis man er blevet syg eller bliver man forhindret til en booked tid, kan man derfor altid rykke eller aflyse den, helt op til 36 timer før din aftale. Aflyses din træningstid indenfor 36 timer op til din aftale, er det på egen regning. Vi gør sådan fordi, vi ellers ikke kan nå at booke en ny tid ind, med så kort varsel.

Kan man opdele sin betaling?

Ja. Man kan sagtens opdele sin betaling i flere rater. Dette aftaler du blot med os, når du opstarter dit forløb.

Kan man bruge sin sundhedsforsikring?

Hos Knaap er vi professionelle sundhedsuddannede, der er kendt for at yde kost- og sundhedsvejledning af høj kvalitet, med stor succes. Derfor har vi et samarbejde med mange sundhedsforsikringer i Danmark. Læs mere om sundhedsforsikringer hos Knaap.

Har alle personlige trænere videregående uddannelse?

Hos Knaap får du meget mere, end bare en personlig træner. Vi har alle videregående uddannelser, som betyder at du altid får en topprofessionel træner med høj faglighed og viden indenfor træning, ernæring og sundhed.

→ Mød vores team

Hvor ligger Knaaps sundhedscentre?

Knaap ligger i flotte nye lokaler i Valby og på Østerbro. Her træner du altid 1-til-1 med din træner, uden forstyrrelser. Her træner du altid 1-til-1 med din træner, uden forstyrrelser.

Ofte stillede spørgsmål til Knaap

Har du andre spørgsmål?

Kontakt os endelig, hvis du spørgmål om vores priser, tilskud til diætist, gratis prøvetime eller andre spørgsmål. Ring gerne eller kontakte os via kontaktformular eller E-mail. Vi står klar til at besvare på dine spørgsmål.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Anmeldelser og omtaler

Vi har haft succes med at hjælpe vores klienter med at opnå flotte resultater, herunder vægttab. Du kan læse mere om vores fantastiske anmeldelser og vores klienters oplevelser med et personligt træningsforløb hos Knaap på Trustpilot.

Medieomtaler

Daniel Knaap, der står bag sundhedsmetoderne hos Knaap, er også kendt som sundhedsekspert i medierne. Daniel Knaap har blandt andet medvirket som ekspert på  "Fede Forhold", hvor han benyttede sin holistiske tilgang, som personlig træner, diætist og vanecoach. Daniel har også medvirket på P3, DR aftenshowet, og omtalt i diverse medier herunder BT og Ekstrabladet...

Klar på en gratis prøvetime?

Vi forstår, hvis du har spørgsmål og gerne vil mærke efter, om et forløb hos Knaap er det rette for dig. Derfor tilbyder vi altid en helt gratis og uforpligtende prøvetime.